Ενας χρόνος «Εφημερίδα των Συντακτών» – Ολα τα κείμενα της ομάδας του «Ιού» και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

Στις 5 Νοεμβρίου 2013, η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκλεισε ένα χρόνο. Μαζί με τις ολόθερμες ευχές μας για μακροημέρευση και για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες (λ.χ. στο ζήτημα του ξεσκεπάσματος της ναζιστικής συμμορίας, η δουλειά των φορέων του «Ιού» αποδείχτηκε ανεκτίμητη), και αφού εμείς εδώ είμεθα φανατικοί αναγνώστες της -και αυτό είναι λογικό, αφού πρόκειται για την καλύτερη εφημερίδα αυτής της εποχής-, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα μικρό δώρο, τόσο στους επισκέπτες του ιστολογίου, όσο και στους αναγνώστες της «ΕφΣυν» (που κάτι μας λέει ότι τα δυο αυτά σύνολα ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό).

Σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη για την επέτειο
Σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη για την επέτειο

Οπως ξέρουμε, η ομάδα του «Ιού» έκλεισε τον επί 21 έτη κύκλο της στην «Ελευθεροτυπία» τέτοιες μέρες, αρχές Νοεμβρίου του 2010. Στη συνέχεια, και για ένα περίπου χρόνο, μέχρι τα τέλη του 2011 και την μεγάλη απεργία στην «Ε», τα μέλη του «Ιού» δημοσίευαν κείμενά τους στην «Ε» σαν μονάδες και όχι σαν ομάδα. Για την περίοδο αυτήν, τα κείμενά τους δεν υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα όλα μαζί στο διαδίκτυο (αλλά κάτι θα κάνουμε γι’ αυτό αργότερα κάποια στιγμή), παρά μόνο διάσπαρτα στην ιστοσελίδα της «Ε», όσο αυτή μπορεί να προσφερθεί για να τα αναζητήσει κανείς, με όλες τις δυσκολίες του συστήματος αναζήτησης. Τα «κομμένα» κείμενα των φορέων του «Ιού» που δεν «χώρεσαν» στην «Ελευθεροτυπία», εδώ Κείμενα εκτός Ελευθεροτυπίας.

Από τις αρχές Νοεμβρίου 2012, ο «Ιός» και τα τρία μέλη του που βλέπετε στον τίτλο γράφουν στην «ΕφΣυν». Εμείς εδώ, έχουμε συλλέξει όλα (ή έστω, σχεδόν όλα, αν τυχόν μας έχει ξεφύγει κανένα) τα κείμενά τους, είτε σαν ομάδα, είτε ατομικά, και κάνοντας έναν εγκάρδιο χαιρετισμό (ίσως κι ένα κλείσιμο του ματιού) στην αγαπητή εφημερίδα και στους συντελεστές της, σας τα παρουσιάζουμε εδώ από κάτω, σε χρονολογική σειρά. Συμπεριλαμβάνονται, ακόμα, και πολλά «Πολιτικά Παρασκήνια«, όσα κείμενα γράφτηκαν σε συνεργασία με άλλους καλούς ρεπόρτερ της «ΕφΣυν» (όπως η Αφροδίτη Πολίτη, ο  Δημήτρης Αγγελίδης, η Ντίνα Δασκαλοπούλου κ.ά.), καθώς και ορισμένα που δεν ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της «ΕφΣυν» και βρέθηκαν σε άλλους ιστότοπους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

_____________________

Πρώτα ας δούμε το κύριο άρθρο της ημέρας της επετείου, με τίτλο «Εφημερίδα των Συντακτών – Ενας χρόνος«:

«Η εφημερίδα μας κυκλοφόρησε σε μια δύσκολη στιγμή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνεχίζει την πορεία της σε ακόμη δυσκολότερες συνθήκες όχι μόνο για τα ΜΜΕ αλλά για ολόκληρη την κοινωνία.
Με το σημερινό φύλλο η εφημερίδα μας συμπληρώνει έναν χρόνο κυκλοφορίας. Για πολλούς μοιάζει απίστευτο, κάποιοι αρνούνται να το πιστέψουν ακόμη και τώρα. Κι όμως είναι μια αδιάψευστη πραγματικότητα: 295 φύλλα μέσα σε δώδεκα μήνες. Παρά την κρίση, ή μάλλον ενάντια στην κρίση, η επιμονή, η θέληση, το πείσμα και το πάθος όλων των ανθρώπων που συναποτελούμε το δυναμικό της εφημερίδας νίκησαν κι έτσι το όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Η εφημερίδα μας κυκλοφόρησε σε μια δύσκολη στιγμή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνεχίζει την πορεία της σε ακόμη δυσκολότερες συνθήκες όχι μόνο για τα ΜΜΕ αλλά για ολόκληρη την κοινωνία.
Το εγχείρημά μας, να βγάλουμε μια συνεταιριστική εφημερίδα, την ώρα που εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα έκλειναν ή συρρικνώνονταν, την ώρα που συνάδελφοί μας απολύονταν ή έβλεπαν να περικόπτονται αγρίως οι απολαβές τους, ήταν αρκετά παρακινδυνευμένο. Η ανταπόκριση όμως των πολιτών δικαίωσε την επιλογή μας.
Η εφημερίδα μας δέχθηκε επιθέσεις, αλλά άντεξε. Η καλύτερη απόδειξη της ανταπόκρισης του αναγνωστικού κοινού είναι το γεγονός ότι τους δύο τελευταίους μήνες η μέση κυκλοφορία της «Εφ.Συν.» πανελλαδικά είναι γύρω στις 9.500-10.000 φύλλα την ημέρα (με το φύλλο του Σαββατοκύριακου να κυμαίνεται γύρω στις 14.500 φύλλα).
Παράλληλα, αναπτύσσεται και η διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας, η οποία συγκέντρωσε τον Σεπτέμβριο πάνω από 700.000 επισκέψεις, με πάνω από 1,5 εκατ. προβολές σελίδας, ενώ όσοι μάς ακολουθούν στο facebook ξεπερνούν τις 30.000. Οι αριθμοί είναι απλώς ενδεικτικοί, αλλά η ουσία είναι ότι προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε εξαρχής και πιστεύουμε ότι δεν αποκλίναμε.
Η «Εφ.Συν.» ήταν και παραμένει μια ανεξάρτητη και πολυφωνική εφημερίδα, που δεσμεύτηκε από το πρώτο φύλλο να μη μετάσχει στα παιχνίδια της διαπλοκής, για να μπορεί με «καθαρό μέτωπο» να κρίνει και να αποκαλύπτει τις υπόγειες ή συγκαλυμμένες διασυνδέσεις ανάμεσα στα διάφορα κέντρα ισχύος και χειραγώγησης των πολιτών – παλιά και νέα.
Υποσχεθήκαμε να υπηρετήσουμε την ελευθερία του Τύπου και τον διάλογο και το αποδεικνύουμε καθημερινά με την ελεύθερη έκφραση όλων των εργαζόμενων στην εφημερίδα μας, αλλά και με τα άρθρα ή τις γνώμες εκατοντάδων συνεργατών μας, πανεπιστημιακών, καλλιτεχνών, επιστημόνων, πολιτικών ή απλών πολιτών που φιλοξενούνται στις σελίδες μας. Θα επιμείνουμε να βγάζουμε μια εφημερίδα που δεν παραπλανά, δεν χαϊδεύει, δεν αποκοιμίζει, αλλά είναι σε ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, ενώ στηρίζει κάθε κίνηση που ενισχύει την αλληλεγγύη.
Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η σταθερή και πεισματική στήριξη των αναγνωστών μας. Θέλουμε λοιπόν να επαναλάβουμε εδώ την πρόσκλησή μας όλοι οι αναγνώστες του φύλλου του Σαββατοκύριακου να γίνουν αναγνώστες και του καθημερινού φύλλου.
# Στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 9-10 Νοεμβρίου οι αναγνώστες μας θα βρουν μαζί με την κανονική ύλη και ένα επετειακό αφιέρωμα για τον έναν χρόνο της «Εφ.Συν.» με άρθρα, αναλύσεις και ρεπορτάζ γύρω από την κρίση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Ενας χρόνος, ανάμεσα στα περίπου 150.000 άρθρα που δημοσίευσε η «ΕφΣυν» στα 295 φύλλα της, η συνεισφορά του «Ιού» και των μελών του, πάνω από 320 κείμενα, μικρά και μεγάλα, δείγματα δημοσιογραφίας υψηλής ποιότητας, έρευνας και αποκαλύψεων, πάντοτε ενάντια στον ναζιστικό κίνδυνο και στον εκφασισμό της κοινωνίας, στο πλευρό των αδυνάτων, των καταπιεσμένων, των μη προνομιούχων και των θυμάτων της γενικότερης κατάστασης, με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια για τα εξαρτημένα παιδιά, τους μετανάστες, τις μειονότητες και όλες τις άλλες ομάδες πληθυσμού που η ναζιστική συμμορία θέλει να εξοντώσει επειδή της «μολύνουν την ράτσα». Κάπου, σε κάνα-δυο-3-4 φορές υπάρχουν και κάποιες αναφορές στο μπλογκ μας, -μερικές τις έχουμε καταγράψει εδώ «Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ»
https://xyzcontagion.wordpress.com/mainstream-mme/

Και από δω και κάτω, όλα τα λινκ. Οπου υπάρχουν παρενθέσεις, είναι συνήθως μικρές επεξηγηματικές φράσεις, όταν ο τίτλος του κομματιού δεν είναι αρκετά σαφής σε σχέση με το θέμα.
Και του χρόνου!!!

Ιός στην ΕφΣυν – 2012-2013

2012-11-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι κυνηγοί του χαμένου κέντρου
2012-11-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Εξω απο τα κάγκελα
2012-11-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ρεπόρτερ στα σίδερα (ΚΕΘΕΑ Κορυδαλλός)
2012-11-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Το Πολυτεχνείο, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και η εκδίκηση της πολιτικής
2012-11-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αφροδίτη Πολίτη & Δημήτρης Αγγελίδης & Ντίνα Δασκαλοπούλου & Αντα Ψαρρά – Οι ευάλωτοι πληρώνουν περισσότερο την κρίση
2012-11-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αφροδίτη Πολίτη & Δημήτρης Αγγελίδης & Ντίνα Δασκαλοπούλου & Αντα Ψαρρά – Δεν έχω φοβηθεί τίποτα στη ζωή μου όσο την ηρωίνη
2012-12-01-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Πιστεύω εις έναν Αδόλφο Ο παγανιστικός «Χριστιανισμός» της Χρυσής Αυγής
2012-12-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Στην άλλη όχθη των οδοφραγμάτων
2012-12-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η «μη φιλική» χώρα Ελλάς Πίσω από τους φράκτες των στρατοπέδων συγκέντρωσης
2012-12-15-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οταν η κυβέρνηση εκλέγει τον λαό της Ιστορικό της κρίσης στην Ελευθεροτυπία
2012-12-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Χορεύοντας τη ζωή τους (Για 103 απόφοιτους ΚΕΘΕΑ)
2012-12-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η «θαυματουργή» μεταβίβαση Πως άλλαξε χέρια η εφημερίδα ESPRESSO
2012-12-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι τρεις «προδοσίες» του Βενιζέλου Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913
2012-11-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – O νόμος, το Σύνταγμα και η ναζιστική βία (Νίκος Αλιβιζάτος + Γιάννα Κούρτοβικ για Χρυσή Αυγή εκτός νόμου)
2013-01-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Αντί για απάντηση συκοφαντίες και μυθεύματα (Ανταπάντηση σε απάντηση από Espresso)
2013-01-04-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Γιατί χαιρετά ο κόσμος;;; Η γενεαλογία του ναζιστικού χαιρετισμού
2013-01-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ελευθεροτυπία «ειδικού σκοπού»
2013-01-15-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Η παγίδα της έντασης
2013-01-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο άγνωστος πόλεμος στα ΜΜΕ Η φούσκα των ομίλων και οι εργαζόμενοι στον Τύπο
2013-01-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι κρυφές «συνιστώσες» της Ν.Δ.
2013-01-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο «Δένδιας» στη Νέα Υόρκη Το FBI και το κίνημα της Γουόλ Στριτ
2013-01-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο βήματα μπροστά, ένα πίσω Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που έφτασες χθές (για τρίτη φορά) στη Βουλή
2013-01-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η Εθνική Βιβλιοθήκη τίμησε έναν υμνητή του Χίτλερ
2013-01-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ενας επίτροπος για τη Χρυσή Αυγή
2012-12-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αφροδίτη Πολίτη & Δημήτρης Αγγελίδης & Ντίνα Δασκαλοπούλου & Αντα Ψαρρά – Ο «αόρατος», ανέστιος κόσμος των «Γιατρών του Κόσμου»
2013-02-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το ΑΠΘ στα έξι μέτρα Μια επιτυχημένη εκστρατεία λάσπης
2013-02-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Ενοχοι πάση θυσία (Αναδημοσίευση από TVXS.gr)
2013-02-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Πέθανε ο Κολοκοτρώνης στη φυλακή;;; Με αφορμή τον επικήδειο του Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου για τον χουντικό Νίκο Ντερτιλή
2013-02-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η Τουρκία, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Σαμαράς (για Νάσος Θεοδωρίδης)
2013-02-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Xωρίς photoshop η σύλληψη των ακροδεξιών «αστακών»
2013-02-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το μονοπώλιο της ιθαγένειας (Ανακοίνωση από Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου γι απόφαση του ΣΤΕ)
2013-01-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τεκμήριο αθωότητας κατά βούληση (για αστυνομικούς με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών)
2013-02-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η Κρήτη στην πρίζα Φαραωνικά έργα με Fast Track και «πράσινο» μανδύα
2013-02-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η Μαύρη Διεθνής του Μιχαλολιάκου Αυτά που κρύβει η Χρυσή Αυγή (για συναντήσεις με Γερμανούς νεοναζί)
2013-02-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Η Πωλίνα κηδεύεται στα είκοσι (για περιπολικό που παρέσυρε και σκότωσε στον Κορυδαλλό ένα 20χρονο κορίτσι την Πωλίνα Κελεμπεσιώτη)
2013-02-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Κατερίνα Κατή – Xρυσαυγίτες της πρώτης γραμμής (για δύο συλληφθέντες με όπλα στο Χαϊδάρι)
2013-02-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η «ταξική προδοσία» της Πάτι Χιρστ
2013-02-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Κυνηγοί κεφαλών και δικαιωμάτων (Η Βουλή αμφισβητεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου)
2013-02-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Οι φανεροί χρηματοδότες της Ελευθεροτυπίας
2013-02-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δεξιές κορόνες και προοδευτικές συσπειρώσεις (Συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά)
2013-02-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Η αυγή μιας χρυσογάλαζης συγκυβέρνησης
2013-02-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Δεν μας ενδιαφέρουν τα ανθρώπινα δικαιώματα» (Για Π. Μπαλτάκο – Επιστολή-καταγγελία της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου προς τον Σαμαρά)
2013-02-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Επιδρομές σε καταυλισμούς Ρομά
2013-03-01-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Χάρης Ιωάννου – Απέσυραν το «ένστολο γένος» στη Βουλή
2013-03-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δημιουργίες στα αποκαΐδια + Πρώτος σταθμός Θεσσαλονίκη + Χαράλαμπος Πουλόπουλος – Η τέχνη που απελευθερώνει
2013-03-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι βουλγαρικές «πλατείες»
2013-03-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Eφοδοι ναζιστικής έμπνευσης (σκανναρισμένο δημοσίευμα)
2013-03-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Eφοδοι ναζιστικής έμπνευσης
2013-03-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – «Σκούπα» με σάντουιτς!!! (Συν άλλα 4 σχετικά άρθρα)
2013-03-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Κώδικας Οδικής Δολοφονίας
2013-03-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Αντιδράσεις στην επιχείρηση «Θέτις»
2013-03-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Fast track και στη Δικαιοσύνη (Μονή Τοπλού)
2013-03-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Υμνητής του ναζισμού στέλεχος της ΝΔ (Για Ιωάννης Κωτούλας)
2013-03-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει (Μονή Τοπλού)
2013-03-15-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το αλφαβητάρι με τη σβάστικα (Μαθήματα νεοελληνικού ναζισμού)
2013-03-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ακροδεξιά φίδια στον κόρφο της ΝΔ
2013-03-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Mπάζει» η επένδυση Τοπλού
2013-03-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι «Ελληνάρες» μετράνε κεφάλια (Νόμος Ραγκούση)
2013-03-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Εθελοντής της τέχνης και όχι μόνο Πέθανε στα 65 του χρόνια ο σκηνοθέτης Στέλιος Παυλίδης
2013-03-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο σκοτεινός «εθνάρχης» Βίος και πολιτεία Κωνσταντίνου Καραμανλή
2013-03-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & ΚΖ – Κρατούμενοι στα πρόθυρα έκρηξης
2013-03-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Κατολισθήσεις, ανεργία και στο βάθος ΑΚΤΩΡ
2013-03-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Και κλέφτες και αστυνόμοι Αποκαλυπτικές οι εκθέσεις της ΔΕΥ της ΕΛΑΣ
2013-04-01-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ουραγοί στην Ευρώπη (Συνθήκες στις φυλακές)
2013-03-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τα εικοσάχρονα! (Για Κατίδης) [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-04-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Τσακίρογλου – Φήμες για στήριξη της ΧΑ από Ελληνες εφοπλιστές (Δηλώσεις Δημήτρης Ψαρράς στην Guardian 2013-04-01)
2013-04-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – H … ξενοδόχος και η πορνεία Ερώτηση της Ελένης Ζαρούλια βουλευτού της ΧΑ και συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου για το τράφικινγκ στην Πατησίων
2013-04-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Mεταφορές … εξαρτημένων Η ΕΛΑΣ
2013-04-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ακατανόητη εισαγγελική παρέμβαση (Δήλωση Νίκος Παρασκευόπουλος για παρέμβαση εισαγγελέας Γιώργος Κτιστάκις – Ακατανόητη η λογική του νόμου για τα ναρκωτικά στα ΝΕΑ 2013-04-03)
2013-04-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αποσύρθηκε προσφυγή στο ΣτΕ (Μονή Τοπλού)
2013-04-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Mr. MIG, σώσον ημάς!!! (Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, τα ΜΜΕ, η πολιτική και η Δικαιοσύνη)
2013-04-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το ένα άκρο του Σχολιαστή (Για Πρετεντέρης και Ζωή Κασιδιάρη) στο TVXS.gr
2013-04-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι ναζιστές ως τηλεαστέρες Μια εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, το 1995, άνοιξε τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή (Από LEFT.gr + φωτογραφίες)
2013-04-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι ναζιστές ως τηλεαστέρες Μια εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, το 1995, άνοιξε τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή
2013-04-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι 4+1 της Χρυσής Αυγής
2013-04-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το ένα άκρο του Σχολιαστή (Για Πρετεντέρης και Ζωή Κασιδιάρη)Το ένα άκρο του σχολιαστή
2013-04-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – «Πώς θα σταματήσουμε την ευρωπαϊκή Αριστερά» Ενα ντοκουμέντο του 1975 για τους σχεδιασμούς της ατλαντικής ελίτ
2013-04-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συνέντευξη Βασιλική Κατριβάνου Τι είδα στην Αμυγδαλέζα
2013-04-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Φράουλες, κόκκινες από αίμα
2013-04-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Στο στόχαστρο και οι άστεγοι
2013-04-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ηταν μια ημέρα ντροπής για την Ελλάδα!!!
2013-04-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι φράουλες της οργής (Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ)
2013-04-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – O Σεφέρης για τη χούντα – και τα γκάλοπ
2013-04-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μπανγκλαντεσιανές συμπτώσεις + Βίκυ Καπετανοπούλου – Από την κόλαση της Μανωλάδας στα κολαστήρια του Εβρου
2013-04-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Υποκρισία για το αίμα στην άσφαλτο
2013-04-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Κύριον Χρήστο Ράπτη (iefimerida.gr) – Ενταύθα – Αυτογκόλ συκοφάντη (Από Συσπείρωση Δημοσιογράφων syspeirosi.wordpress)
2013-04-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ωάρια απ’ τον τόπο σου – Στο TVXS.gr
2013-04-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – H υγεία στα χρόνια τoυ Μνημονίου Μια αποκαλυπτική επιστημονική μελέτη
2013-04-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Επιστρέφουν απλήρωτοι Επειτα από 39 ημέρες κατάληψης για την υποχρηματοδήτηση του ΟΚΑΝΑ οι 650 εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα
2013-04-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ παραμένει όρθιο
2013-04-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Πάνος Καμμένος: ο «Ζέρβας» των ΑΝΕΛΛ
2013-04-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Στη Χίο τα παιδιά περιμένουν δικαιοσύνη [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-05-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Εκκλησία μόνο για Ελληνες Ενδείξεις για συντονισμένες κινήσεις εθνοχουντικής και χρυσαυγίτικης προέλευσης πίσω από τα κρούσματα με τον εθνικό ύμνο στην ακολουθία της Ανάστασης
2013-05-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Υποκρισία και ρατσισμός (Για δηλώσεις Κική Δημουλά)
2013-05-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Αγγελίδης – Εκκλησία στο έλεος εθνικοφρόνων (Για ανάκρουση του Εθνικού Υμνου στις εκκλησίες)
2013-05-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Πίσω-εμπρός με το νομοσχέδιο για το ρατσισμό
2013-05-04-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Από το χρέος στην τρόικα (Τρία χρόνια Μνημόνιο)
2013-05-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το όραμα ενός «νέου 1897» Εθνικοί σχεδιασμοί επί χάρτου
2013-05-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ο κ. Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή
2013-05-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Νέο θύµα των «παλικαράδων» της πλατείας Αττικής
2013-05-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Από τον Ελ. Βενιζέλο στον Μιχαλολιάκο;;; Επικίνδυνο ρατσιστικό παραλήρημα σε τετρασέλιδη προκήρυξη που υπογράφεται από συλλόγους του «ποντιακού κινήματος»
2013-05-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο ναζισμός, η βία και ο νόμος Οι περιπέτειες του αντιρατσιστικού νόμου
2013-05-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Κατερίνα Κατή – Το αντιρατσιστικό σίριαλ συνεχίζεται
2013-05-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τα αποτυπώµατα έδειξαν τους δράστες
2013-05-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η δολοφονία Λαμπράκη και το βαθύ κράτος
2013-05-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Εκθεση-κόλαφος για τις θρησκευτικές ελευθερίες
2013-05-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συνέδριο στη Μονή Τοπλού για τις «ευλογημένες» επενδύσεις
2013-05-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το μετέωρο βήμα ενός νομοσχεδίου
2013-04-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ζητούν την απομάκρυνση του Ιωάννη Κωτούλα
2013-03-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ενα ντοκιμαντέρ που πρέπει να δούμε + Τάσος Τσακίρογλου – Φούρνοι για μελαψούς
2013-05-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Χρυσαυγίτης μόνος ψάχνει [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-05-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Σε σεκιουριτάδες η φύλαξη στα στρατόπεδα μεταναστών
2013-05-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η Κρυπτεία του κυρίου Γενικού Τι συνδέει τη Χρυσή Αυγή με τον Π. Μπαλτάκο
2013-05-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Στην Ευρώπη ανησυχούν για τη ρατσιστική βία
2013-05-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Η Β. περιμένει από τη Δικαιοσύνη μια δεύτερη ευκαιρία
2013-05-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Προμάντευσε τη στάση της ΝΔ
2013-05-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ενα γράμμα χωρίς απάντηση – Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό μέσω facebook στέλνει ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης για τη βία της Χρυσής Αυγής
2013-05-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Χρειάζεται μόνο προσθήκες ο ισχύων νόμος + Μπάμπης Αγρόλαμπος – Συμφώνησαν μόνο στο ότι διαφώνησαν
2013-05-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Βάναυσος ξυλοδαρμός πρόσφυγα στη ΓΑΔΑ
2013-05-31-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Απάντηση χωρίς απαντήσεις Απέφυγε να αναφερθεί στην ταμπακιέρα ο πρωθυπουργός στην επιστολή του με παραλήπτη τον ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη
2013-05-31-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ανύπαρκτοι οι «πάνθηρες», υπαρκτός ρατσισμός
2013-06-01-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Νοσοκομείο χωρίς ελπίδα
2013-06-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Αφροδίτη Τζιαντζή – Οταν η μισαλλοδοξία φτάνει ακόμα και στα νηπιαγωγεία
2013-06-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ομοιότητες και διαφορές στα τρία νομοσχέδια
2013-06-04-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ανοιγμα σύγκλισης για το αντιρατσιστικό
2013-06-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Γράμμα στον παλιό μου καθοδηγητή (Προς Χρύσανθος Λαζαρίδης) [Από TVXS.gr]
2013-06-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο φερετζές του φασίστα Η βία ως «ελευθερία του λόγου»
2013-06-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Γιάννης Μπασκάκης – Κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα ο ρατσισμός και ο ναζισμός (Συζήτηση με εκπροσώπους από Alter Summit)
2013-06-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μια «ανεξιχνίαστη» υπόθεση βίας (Η κτηνωδία τεσσάρων ειδικών φρουρών που xτύπησαν 24χρονο μέχρι θανάτου και σύλησαν τη σωρό του)
2013-06-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Πρόσφυγες πολέμου για… πέταμα!!!
2013-06-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Θα ρίξουν «μαύρο» και στην απεξάρτηση (H κυβέρνηση μελετά σενάρια συγχώνευσης ΚΕΘΕΑ με ΟΚΑΝΑ)
2013-06-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – To κλείσιμο της ΕΡΤ και σήμερα στο ΣτΕ
2013-06-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ενα καταφύγιο για ευάλωτους Το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», σε συνεννόηση με το ΚΕΘΕΑ, πρόσφερε μια πλήρη μονάδα φροντίδας για τους χρόνιους χρήστες
2013-06-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Αλληλεγγύη μυστικών υπηρεσιών Οι Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα
2013-06-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Τα κρυφά όπλα του Αντώνη Σαμαρά Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό
2013-06-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ζωές «πεταμένες» στην άσφαλτο
2013-06-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Κ. Σακκάς Στη Νίκαια αργοπεθαίνει [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-06-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η ΝΔ και η «ιατρική» του Παπαδόπουλου [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-06-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Και ψεύτες και ναζί [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-06-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι γιατροί ανησυχούν για τον Σακκά
2013-07-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Τα συνέδρια του Μάκη Βορίδη Από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον Λεπέν στον Αντώνη Σαμαρά μέσω Καρατζαφέρη
2013-06-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Κυβέρνηση απεργοσπαστών
2013-06-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – «Απαντήσεις» πολλές, αλλά δέσμευση καμμία Συμπληρωματικές απαντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης στον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούζνιεκς
2013-07-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Ρεπορτάζ» με κοντά πόδια!!! Αμεσα ήρθαν χτες οι διαψεύσεις σε όσα είπε και έγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος
2013-07-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συλλήψεις έξω από νοσοκομείο Δύο μέλη της κοινότητας Παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ
2013-06-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Τι έκανες στη Βουλή, κ. υπουργέ
2013-07-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι ναζιστές στοχοποιούν ξανά!!! Τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης ΑΜΕ (ανένταχτοι μαίανδροι εθνικιστές) προπαγανδίζουν το μίσος και απειλούν πάλι θεατρικές παραστάσεις
2013-07-04-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Διαβεβαιώσεις για τον απεργό πείνας Κ. Σακκά
2013-07-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ιθαγένεια από το παράθυρο του Μαξίμου (Ελληνική Ενωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για Αντετοκούνμπο)
2013-07-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η ώρα των «Πολιτοφυλακών»;;; Παλλαϊκή άμυνα και εμπόριο ασφάλειας
2013-07-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Απεργίες πείνας στην Ελληνική Δημοκρατία [Από TVXS.gr]
2013-07-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Απεργίες πείνας στην Ελληνική Δημοκρατία
2013-07-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αναλώσιμοι αθλητές Οι νέες μέθοδοι ντοπαρίσματος, που αφορούν ακόμα και γονιδιακές παρεμβάσεις, έχουν αυξήσει την γκάμα των ασθενειών
2013-07-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Μνημόνιο κατά Δικαιωμάτων
2013-07-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ενα τροχαίο έγκλημα, η εγκατάλειψη, ο «γολγοθάς»
2013-07-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Και ο παντρεμένος είχε ψυχή Ο άγνωστος έρωτας του Παύλου Μελά
2013-07-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δημοτική Αστυνομία και Χρυσή Αυγή
2013-07-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μηνύσεις για βασανιστήρια
2013-07-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μνήμες (για άρθρο Οταν το καθεστώς Σαμαρά μιμείται το καθεστώς Μεταξά)
2013-07-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Για «το γελαστό παιδί» Η ΕΜΙΑΝ και οι «Φίλοι του Σωτήρη Πέτρουλα» θα συναντηθούν απόψε σε μια εκδήλωση μνήμης
2013-07-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι τρεις «σωματοφύλακες» της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Η οικονομική κρίση έφερε τους οικονομολόγους πρώτους στα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής
2013-07-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αυτόκλητοι φύλακες στα σχολεία
2013-07-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αιρετοί άρχοντες στα νύχια επιτρόπων
2013-07-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Η Τροχαία κόβει κλήσεις και οι οδηγοί κόβουν ζωές
2013-07-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αντιδράσεις για το φεστιβάλ μίσους
2013-07-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η αντιστροφή της μεταπολίτευσης
2013-07-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι συνοροφύλακες με τα μαύρα Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν μια προκλητική πορεία στο κέντρο της Φλώρινας και στο τελωνείο της Νίκης
2013-07-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – O ανθέλληνας και οι… φιλέλληνες (Εφοπλιστές)
2013-07-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ψάχνουν τον Κούπα στη Θεσπρωτία 750 αστυνομικοί με θερμικές κάμερες «χτενίζουν» επί τέσσερις μήνες τα βουνά της Δυτικής Ελλάδας
2013-07-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων 1,2,3 πολλές χούντες
2013-04-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Εργατική Πρωτομαγιά Λες και ήταν χθες Από την 1η Μαΐου 1893 στην 1η Μαίου 2013
2013-03-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Εισήγηση σε εκδήλωση ΕΣΗΕΑ Ο νεοναζισμός και ο «χλιαρός» επαγγελματισμός δημοσιογράφων
2013-07-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Όταν οι φασίστες μετρούν τους πεινασμένους [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-07-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το μαρτύριο της σταγόνας στην Αίγινα
2013-07-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Για τη Μαριάννα Δραγασάκη [Από TVXS.gr]
2013-07-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Η Ελλάδα παραβιάζει τις συμβάσεις για τους πρόσφυγες πολέμου» (Λέει η εφημερίδα Guardian)
2013-07-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το νερό… χρυσάφι (Αίγινα λειψυδρία)
2013-07-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η Ελλάδα όπως την «αγάπησαν» οι ναζί κατακτητές Ο μισελληνισμός των Ελληναράδων
2013-07-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Παιχνίδια με τα ποσοστά αναπηρίας ΟΚΑΝΑ
2013-07-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αμέλεια για Ελληνες, πρόθεση για αλλοδαπούς (Πυρκαγιές σε Ρόδο και Σάμο) [Από TVXS.gr]
2013-07-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ολοι αθώοι, ένοχο… το θύμα (Υπόθεση Νίκος Σακελλίων)
2013-07-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς
2013-08-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Καλοκαιρινά νεοναζιστικά σόου Η φωτιά δεν σβήνει με φάλαγγες [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-08-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι κρυφοί τεταρταυγουστιανοί Θαυμαστές του Μεταξά
2013-08-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων Το αφεντικό στη σέντρα
2013-08-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η «υγεία» του Αδώνιδος Μνημονιακότερος της τρόικας ο υπουργός Υγείας
2013-08-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Βραχιολάκι, μόνο για τους έχοντες
2013-08-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Χρειάζονται άνθρωποι άλλου ήθους Μια συζήτηση για την ΕΡΤ με τον Παύλο Παυλίδη
2013-08-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Εικονικός αντιαμερικανισμός Σύμφωνα με τους κονδυλοφόρους της Δεξιάς, τον εθνάρχη τζούνιορ «τον έριξαν οι Αμερικανοί για τα πετρέλαια»
2013-08-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων Made by MAT
2013-08-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μια κοινωνία σε οριακό σημείο
2013-08-17-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Δραπέτες κι αστυνόμοι (Χρονικό καταδίωξης 11 δραπετών)
2013-08-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ένας πρώτος επίλογος Για τον 19χρονο από το Περιστέρι
2013-08-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων Υπόγεια ρεύματα + Δύσκολοι καιροί
2013-08-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Η ζωή στη φυλακή έχει τον τρόπο της να σε πληγώνει ή να σε θλίβει» Ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος μιλάει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού
2013-08-22-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τρία Πολιτικά Παρασκήνια – Εθνικιστικές απειλές + Η χειμέρια νάρκη + Οι «στόχοι» του
2013-08-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι κομιτατζήδες των Αθηνών
2013-08-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Σήμα κινδύνου για το ΑΠΘ
2013-08-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τρία Πολιτικά Παρασκήνια – Οι Ρομά στο στόχαστρο + Μνηστήρες απελπισίας + Φουντώνοντας τον ρατσισμό
2013-08-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Σφράγισαν κατάληψη (Μεσολόγγι)
2013-08-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τρία Πολιτικά Παρασκήνια – Φευ… έρχεται η ΔΕΘ!!! + Basta!!! + Η ΧΑ ξέρει και να μετράει
2013-08-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Επιχειρήσεις «καθαριότητας» Η επέμβαση της αστυνομίας στο στέκι του Δικτύου εργατικής αλληλοβοήθειας στην Πάτρα
2013-08-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Fuck you…» από Σταυρίδη
2013-08-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Κόλαση στους δρόμους και τα στρατόπεδα
2013-08-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – ΑΚΤΩΡ ο… από μηχανής Θεός
2013-08-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων Στη σκιά του Βίτσι
2013-08-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Οι «τυχαίοι» θάνατοι στις Φυλακές Γρεβενών
2013-08-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Διεθνής συμπαράσταση στη δίκη της ντροπής Τρεις κορυφαίοι Ευρωπαίοι διανοούμενοι για δίκη Σάββα Μιχαήλ + Κώστα Μουτζούρη
2013-08-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Απεργία πείνας 400 μεταναστών Στο στρατόπεδο της Ορεστιάδας για να μην κρατηθούν πέρα απ’ το 18μηνο
2013-08-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ο δεύτερος θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη
2013-08-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Δημήτρης Ψαρράς – Ηλίθιοι και στουρνάρια + Αντα Ψαρρά – Στο κόκκινο (για σχόλιο Κόκκινο FM για Αβραμόπουλος)
2013-08-31-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μήδειες και δήμιοι!!!
2013-08-31-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Μια μακάβρια «κολοκυθιά» (Διαφημιστικές πινακίδες και τροχαία)
2013-09-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο αντιφασισμός στο εδώλιο Δίκη κατά του πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρη και του γραμματέα του ΕΕΚ Σ. Μιχαήλ
2013-09-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Πολιτικό παρασκήνιο – Γιορτές μίσους, αφετηρία συνύπαρξης;
2013-09-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων Εκδοχές της 3ης Σεπτέμβρη
2013-09-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αστυνομικές επιχειρήσεις παντού (Εισβολές ΜΑΤ σε καταλήψεις)
2013-09-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Μάνος Τσαλδάρης – Ανθυπαστυνόμος με καθήκοντα… τσιλιαδόρου
2013-09-03-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η … συνέπεια του Αντ. Σαμαρά (Συνέντευξη σε Ελευθεροτυπία)
2013-09-04-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Το ίδρυμα του ΛΑΟΣ + Κουμπαροπολιτικοί και βλαχοδήμαρχοι
2013-09-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Στο εδώλιο ξανά η Τσέπε για την NSU (Αναφορά σε Δημήτρης Ψαρράς ρεπορτάζ – Η Μαύρη Διεθνής του Μιχαλολιάκου 2013-02-11)
2013-09-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Θρησκευτικά με το στανιό
2013-09-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Τυφλή» η Δικαιοσύνη στους δολοφόνους της ασφάλτου
2013-09-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Αγωγή από τον Κ. Καραγκούνη κατά της ΧΑ
2013-09-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ο,τι κι αν λέει ο επίτροπος… νέα επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά
2013-09-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Στα κάγκελα… (Για Μαριλένα Κατσίμη + Τρίμης + ΕΣΗΕΑ + Εργαζόμενους σε Ελευθεροτυπία)
2013-09-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η εξαφάνιση της φαιάς κυρίας Γιατί απείχε η ΧΑ από τη δίκη που η ίδια προκάλεσε
2013-09-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ποσοστώσεις (μισαλλοδοξίας) στα Λύκεια (Για Ρεπούση + θρησκευτικά)
2013-09-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Δημήτρης Ψαρράς – «Αντισυστημικές προμήθειες» + Αντα Ψαρρά – «Ληγμένοι» ολυμπιονίκες
2013-09-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Δημήτρης Ψαρράς – Η εκδίκηση των ΜΑΤ (Ματατζήδες βρίζουν ΕΕΚ και Μιχαήλ) + Αντα Ψαρρά – Βέρα στα δεξιά! (Νέο δελτίο STAR)
2013-09-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η ευγένεια του Αλέξη Τσίπρα (Συνέντευξη Τσίπρας σε Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία)
2013-09-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Ριζική» ανάπλαση στο πάρκο Αγρινίου
2013-09-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η κραυγή των τοίχων Ακόμη τούτο το φθινόπωρο
2013-09-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το Βατερλό των ναζιστών Η «Θύρα 4» του ΠΑΟΚ και η Χρυσή Αυγή
2013-09-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συνεχίζονται οι αυθαιρεσίες στο Πάρκο Αγρινίου
2013-09-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ρατσισμός και ενδοσχολική βία
2013-09-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Διαφωτισμός στα αζήτητα + Λιμάνια … μιας στάσης
2013-09-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Μικρός διάλογος για το Παπαστράτειο πάρκο + Απάντηση από Αντα Ψαρρά
2013-09-10-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Ανεργία και εγκληματικότητα (Συλλήψεις νεαρών για ναρκωτικά)
2013-09-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Διάβημα για τον Σύρο πρόσφυγα
2013-09-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ελληνική υπηκοότητα; «Ξεχάστε το!»
2013-09-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Παιχνίδια με τον ισολογισμό (Δήμος Αθηναίων)
2013-09-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τα ναρκωτικά στη… διατίμηση Δημοσίευση τιμοκαταλόγου με τις τρέχουσες τιμές στην αγορά
2013-09-13-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Τι λέει ο κ. Δένδιας; (Χρυσαυγίτης σε ντουλαπέ διαστάσεις πήγε να τραβήξει το όπλο του Ανήκει στην ομάδα Δίας της ΕΛΑΣ)
2013-09-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Προσχεδιασμένη η επίθεση της Χρυσής Αυγής (Εναντίον ΚΚΕ στο Πέραμα)
2013-09-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Οι λύκοι και τα αρνάκια Τα ξεχασμένα casus belli ενός αιώνα
2013-09-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η «αρωγή» της Χρυσής Αυγής Πολεμικές ιαχές κατά του ΠΑΜΕ από τις 8 Αυγούστου επιβεβαιώνουν την προσχεδιασμένη επίθεση
2013-09-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων
2013-09-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το δικαστήριο υπέρ της ανάπλασης (Αγρίνιο Παπαστράτειο)
2013-09-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Ο εκπρόσωπος βαριέται + «Με τι συστολή φοράς τη στολή»
2013-09-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Ποιος είναι το κτήνος; (Μπάτσος που πυροβόλησε αγελάδα)
2013-09-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τρεις αναβολές και μία καταδίκη!!! (Οδηγοί δολοφόνοι)
2013-09-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Νόμος υπάρχει, κ. Δένδια (Αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής με άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα)
2013-09-18-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Κώστας Ζαφειρόπουλος – Ποιος ήταν ο Παύλος Φύσσας
2013-09-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Δημήτρης Ψαρράς – Τα στερνά, Χρύσανθε (Δίλημμα της αύρας Χρύσανθος Λαζαρίδης)
2013-09-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Ξέχασε» 20 βαριές υποθέσεις ο υπουργός (Υπόμνημα Δένδιας στον Αρειο Πάγο)
2013-09-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – «Αρκεί ο Ποινικός Κώδικας για τη ΧΑ» (Δηλώσεις για διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για την ΧΑ)
2013-09-20-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Λόγια πολλά χωρίς απαντήσεις (6 ερωτήματα προς τις υπηρεσίες του υπουργού για δολοφονία Φύσσας)
2013-09-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Περίανδρος – Είμαστε θαυμαστές του Χίτλερ
2013-09-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Τα μακριά μαχαίρια της Χρυσής Αυγής
2013-09-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Νεκρός για …έναν καφέ (Φυλακές)
2013-09-21-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά & Δημήτρης Τερζής – Ο βιασμός ανήλικης στην Ηλεία … και η «αντικειμενικότητα»
2013-09-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ανάρμοστες σχέσεις Αστυνομίας-ΧΑ
2013-09-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Η ζωή του Ουασίμ κάηκε στην Ελλάδα
2013-09-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το μαχαίρι θα φεύγει από το αυτί δεξιά κάτω (Δηλώσεις-σοκ από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη της ΧΑ στην κάμερα του Κ. Γεωργούση)
2013-09-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ετσι στήθηκε το ρεπορτάζ με τις γριούλες (+ Φωτογραφία Πλωμαρίτης + μάνα του)
2013-09-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Κλειστόν λόγω φόνου (Αναβάλλουν εκδηλώσεις, αποσύρουν επιβαρυντικά στοιχεία από το Διαδίκτυο και προσπαθούν να μη δίνουν στόχο όπως το 1998)
2013-09-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Θα ξεριζωθεί το ναζιστικό μόρφωμα από την ΕΛΑΣ;;; Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρέλειψε να στείλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεκάδες υποθέσεις
2013-09-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Το εξπρές της Δικαιοσύνης (Δύο παρόμοιες καταγγελίες Κωνσταντίνου + Παγουτέλη)
2013-09-24-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Δημήτρης Ψαρράς – Οι αθώοι δολοφόνοι (Η ΧΑ αναρτά παλιά εγκλήματα – Δικηγόρος του Καλαμπόκα ο Αρβανίτης)
2013-09-23-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Αυτό που εξοργίζει (Φωτογραφία του Παύλου Φύσσα) + Δημήτρης Ψαρράς – Ε, όχι και τον Λεμπόν
2013-09-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης ΧΑ
2013-09-26-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συνωμοσιολογίες και πτώση απ’ τα σύννεφα
2013-09-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο «στρατιωτικός κώδικας» της Χρυσής Αυγής
2013-09-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Εκθέσεις και μάρτυρες κατακλύζουν τους εισαγγελείς
2013-09-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Δύο απροσδόκητοι συνήγοροι Τα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου και του Γιώργου Δελαστίκ που αθωώνουν το ναζιστικό μόρφωμα
2013-09-27-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Οχι και χειροπέδες! (Δημοσιογράφος Δ. Μπρούσαλη) + Επίθεση σε ποιον; (Επίθεση σε Πρώτο Θέμα)
2013-09-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Τότε που δεν ήξεραν ΜΜΕ, αντιφασισμός και «Θεωρία των άκρων»
2013-09-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τέσσερα Πολιτικά Παρασκήνια – Δημήτρης Ψαρράς – Εξ οικείων τα βέλη + Αντα Ψαρρά – Τρεις περιπτώσεις ΜΜΕ και «Θεωρία των άκρων»
2013-09-28-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Συνέντευξη Γιώργος Καμίνης- Η κρατική πολιτική χρόνων μετέτρεψε σε χοάνη μεταναστών το κέντρο
2013-09-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Επίκαιρος παρά ποτέ ο Σάββας Μιχαήλ (Επώνυμοι στο στόχαστρο της ΧΑ)
2013-09-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Οι νεοναζί μπροστά στη Δικαιοσύνη Αλληλοκαρφώματα και πρακτοριλίκια από το 1977
2013-09-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Τρεις δεκαετίες με οδηγό τον Αδόλφο Αποσπάσματα από τη μελέτη στα γερμανικά Neonazistische Mobilmachung im Zuge der Krise
2013-09-29-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Το κρυφό καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης ΧΑ Ντοκουμέντο
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Αόρατα» θύματα της Χρυσής Αυγής
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ενα ακόμα «ανώνυμο» θύμα (Μετανάστης από Αφγανιστάν έχασε το μάτι του)
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Προσοχή στα «καρφώματα» (Πλεύρης Κόλπα για παραπλάνηση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης)
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Οι «δημοκράτες» δελφίνοι της Ακροδεξιάς Γ. Καρατζαφέρης και Κ. Πλεύρης έσπευσαν να επανεμφανιστούν
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δικάζονται ναζί για τη δολοφονία Ελληνα Η συμμορία NSU σκότωσε τον ομογενή Θεόδωρο Βουλγαρίδη
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Με το γάντι» πλέον η ΕΛΑΣ, επιτρέπει τα κινητά (στους συλληφθέντες της ΧΑ)
2013-09-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Δημήτρης Ψαρράς – Ε, όχι και Ολοκαύτωμα! (Για πρωτοσέλιδο ΕΘΝΟΣ)
2013-10-01-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ο όψιμος πόνος για δικαιοσύνη (Για STAR + Χατζηνικολάου και Τράγκας)
2013-10-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Η επιστροφή του Ξενίου Διός Ρεκόρ ελέγχων αλλοδαπών και δεκάδες συλλήψεις σε Ομόνοια και Αγιο Παντελεήμονα
2013-10-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Πτύειν εκ προμελέτης Σχεδιασμένες οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών με υπόδειγμα τον Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι
2013-10-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Επιχειρούν να διαψεύσουν το αρχικό καταστατικό τους
2013-10-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Η ευκαιρία για μια νέα Μεταπολίτευση
2013-10-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Η γοητεία της «ξενηλασίας» (Η αλήθεια για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών)
2013-10-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Οι τρεις αρνήσεις του «υπαρχηγού» (Χρήστος Παππάς + Παναγιώτης Ζουμπούλης + Λεόν Ντεγκρέλ – Μαδρίτη Απρίλιος 1990)
2013-10-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ο φίρερ χωρίς «ξιφολόγχη» (Ο Μιχαλολιάκος δεν θυμάται, δεν γνωρίζει και καταδικάζει)
2013-10-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο» (Οι δύο Ηλίες της ΧΑ Κασιδιάρης και Παναγιώταρος απαρνιούνται τον ναζισμό)
2013-10-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – ΕΣ (από αρχείο Δημήτρης Ψαρράς) – Οι χρυσαυγίτες προδίδονται από την εφημερίδα τους
2013-10-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – ΕΣ (από αρχείο Δημήτρης Ψαρράς) – Ο εθνικο­σοσιαλισμός «φάντασμα» (αποκήρυξη ναζισμού)
2013-10-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – «Βρήκαν έδαφος και αναπτύχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας οι νεοναζί» (Συνέντευξη Ελένη Πορτάλιου)
2013-10-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Γιώργος Καμίνης Η δίωξη της Χρυσής Αυγής βοηθάει το έργο μας
2013-10-08-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Επιλεκτική μεταχείριση (Ευγένεια αστυνομικές αρχές όταν «επισκέπτονται» τα σπίτια εμπλεκόμενων στη συμμορία ΧΑ)
2013-10-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Απειλούν τα μέλη τους ομολογώντας (Απειλές σε μάρτυρες Αστυνομικοί της ΧΑ θα μάθουν ονόματα μαρτύρων)
2013-10-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Γιατί ζητούν προστασία; (Κίνδυνοι για σωματική ακεραιότητα και τη ζωή τους)
2013-10-09-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Παιχνίδι με τα άκρα (Δημοκρατία για γκάλοπ επανίδρυση 17Ν)
2013-10-11-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Ενστολη διαμαρτυρία (Αστυνομικοί για κρατούμενους Αλλοδαπών) + Δεν τον πιστεύουν (Τράγκας με φίλους του στο ΣΥΡΙΖΑ)
2013-10-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Κάπως αργοπορημένα (Ιερά Σύνοδος για Παύλο Φύσσα)
2013-10-12-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Τα αποτυπώματα του μίσους Συζήτηση με τον ψυχίατρο-ψυχαναλυτή Νίκο Τζαβάρα
2013-10-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Τα άκρα της ΝΔ
2013-10-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Απορίες (Real και Χατζηνικολάου για Marfin και ΧΑ)
2013-10-15-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Τυχαία «συμβάντα» (Για Μαζιώτης εξιχνίαση ληστείας) + Τζάμπα πετρέλαιο (Εφοπλιστές πετρέλαιο σε ΧΑ)
2013-10-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Τάσος Κωστόπουλος – Χουντική ταινία μοίρασε η «Δημοκρατία» (και την πλάσαρε για απαγορευμένη!)
2013-10-14-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Ψεκάστε, ψηφίστε … τελειώσατε!!! [Στο Βαθύ Κόκκινο]
2013-10-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Πολιτικό παρασκήνιο – Αντα Ψαρρά – Στόχος οι καθαρίστριες (Απολύσεις στο Υπουργείο Οικονομικών)
2013-10-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Γκρέμισαν και την πέτρινη δεξαμενή (Πάρκο Αγρινίου)
2013-10-16-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» τα ταμεία της ΧΑ (Ελεγκτές σε βάθος 12 ετών)
2013-10-19-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο κ. Σαμαράς και οι «εμπρηστές» Ενα θεατρικό έργο για τη Νέα Δημοκρατία
2013-10-25-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Ο «πιστός σκύλος» του Μεταξά ( Κωνσταντίνος Μανιαδάκης)
2013-10-30-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Ο «συνιδρυτής» καίει τον Αρχηγό (Γιάννης Περδικάρης επιβεβαιώνει σε βιβλίο του όσα δεν ομολογούν οι συναγωνιστές του)
2013-11-02-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Ιός – Το φάντασμα της «ανομίας» Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαμαράς και το κατηροητήριο περί «βίας»
2013-11-04-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – ΕΣ – «Δεν θέλουμε Αίμα και Τιμή ούτε εκ πρόσωπο κόμματος» Ορμητήριο ρατσιστικών ενεργειών τα γραφεία της ΧΑ στο Ηράκλειο
2013-11-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Δημήτρης Ψαρράς – Η «στρατηγική της έντασης» και τα «άκρα» Η Χρυσή Αυγή μετά την προβοκάτσια και η μεταμφίεσή της σε θύμα και στόχο δολοφόνων
2013-11-06-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Δύο Πολιτικά Παρασκήνια – Η δημοκρατία που δολοφονεί!!! + Ρατσιστικό μίσος (Εφηεμρίδα Δημοκρατία για θέσεις ΟΑΕΔ)
2013-11-07-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Αντα Ψαρρά – Επαναλήψεις χωρίς όρια (Για βίντεο από τον τόπο των δολοφονιών)
2013-11-05-ΕΦΗΜ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Εφημερίδα των Συντακτών – Ενας χρόνος

 


Δείτε ακόμα:

# Ολα τα άρθρα του «Ιού» στην ΕφΣυν

# Ολα τα «κομμένα» κείμενα των φορέων του «Ιού» που δεν «χώρεσαν» στην «Ελευθεροτυπία», Κείμενα εκτός Ελευθεροτυπίας.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα «Ιός«.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα «Δημήτρης Ψαρράς«.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα «Αντα Ψαρρά»

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα «Τάσος Κωστόπουλος»

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα «Δημήτρης Τρίμης»

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα «Αγγέλικα Ψαρρά»

# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ»
https://xyzcontagion.wordpress.com/mainstream-mme/

ΥΓ: Επειδή κάποιοι, λογικά, θα απορήσουν με τον όγκο αυτόν της δουλειάς, να εξηγήσουμε πόσο απλό ήταν:
Οπως είπαμε, διαβάζαμε καθημερινά την ΕφΣυν και προσέχαμε ποια κείμενα είχαν γραφτεί από τον «Ιό» και τους 3 του «Ιού». Το βράδι, όταν μπαίναμε στην ιστοσελίδα για να δούμε τι «Web only» υπήρχε, κάναμε bookmark τα άρθρα αυτά, δίνοντας την ημερομηνία και κάνοντας κόπυ/πέηστ την ονομασία. Σήμερα το πρωί, κάναμε Export των φάκελο των Bookmark σε αρχείο html. Και μετά τα αντιγράψαμε μέσα στο άρθρο. Πις οφ κέηκ (για όποιον είναι λίγο προνοητικός).


Δείτε επίσης:

Ολα τα άρθρα με ετικέτα «Δημήτρης Ψαρράς» και «Ιός«:

τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσουμε, αφού στο άρθρο τους «Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!!«, 04/04/2015, πρότειναν στους αναγνώστες τους, στο τμήμα «Διαβάστε/Δείτε/Επισκεφτείτε» που συνηθίζουν, το βιβλίο μας «XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι», έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2, το οποίο έχει εξαντληθεί στην έντυπη μορφή του (ούτως ή άλλως δωρεάν δινόταν σε όλους όσους το ζήτησαν), αλλά κατεβαίνει δωρεάν σε αυτό το λινκ:
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/11/01/e-book-of-9-1-scenes-bibliography/

# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/05/ios-mix-apon-xyz-contagion/

 

# Δημήτρης Ψαρράς – Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη – Η κάθαρση σε αναμονή (Συνέντευξη στο left.gr 2015-03-10)
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/03/10/dimitris-psarras-interview-left-gr-kalodoukas/

# Δημήτρης Ψαρράς – Το αντιφασιστικό κίνημα και η δίκη της ΧΑ (Παρέμβαση στην εκδήλωση της συλλογικότητας «Ανήσυχοι Γονείς» στη Νέα Σμύρνη 2014-12-04)
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/12/05/psarras-paremvasi-anisixoi-goneis/

# Το καινούργιο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά για την «Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη», μια εκδήλωση του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ -κι ένα ευχαριστώ!!!
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/15/psarras-nea-brosoura-gia-xa-rosa-lux-thanks/

# Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής, Ντοκουμέντα από την ιστορία και τη δράση μιας ναζιστικής ομάδας», εκδόσεις Πόλις, Οκτώβριος 2012
https://xyzcontagion.wordpress.com/2012/10/24/dimitris-psarras-neo-biblio-mavri-biblos-xrysis-avgis/

# Δεύτερος χρόνος «Εφημερίδα των Συντακτών» – Ολα τα κείμενα της ομάδας του «Ιού» και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/11/07/defteros-xronos-efsyn-ola-ios/

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Το εξώφυλλο, τα περιεχόμενα και η βιβλιογραφία της νέας έκδοσης του ελληνικού τμήματος του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, διά χειρός Δημήτρη Ψαρρά. Στη βιβλιογραφία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και το παρόν ιστολόγιο -ευχαριστούμε θερμά!!!

Advertisement

3 σκέψεις σχετικά με το “Ενας χρόνος «Εφημερίδα των Συντακτών» – Ολα τα κείμενα της ομάδας του «Ιού» και των φορέων του, Αντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά και Τάσου Κωστόπουλου

  1. Επειδή κάποιοι, λογικά, θα απορήσουν με τον όγκο αυτόν της δουλειάς, να εξηγήσουμε πόσο απλό ήταν:
    Οπως είπαμε, διαβάζαμε καθημερινά την ΕφΣυν και προσέχαμε ποια κείμενα είχαν γραφτεί από τον «Ιό» και τους 3 του «Ιού». Το βράδι, όταν μπαίναμε στην ιστοσελίδα για να δούμε τι «Web only» υπήρχε, κάναμε bookmark τα άρθρα αυτά, δίνοντας την ημερομηνία και κάνοντας κόπυ/πέηστ την ονομασία. Σήμερα το πρωί, κάναμε Export των φάκελο των Bookmark σε αρχείο html. Και μετά τα αντιγράψαμε μέσα στο άρθρο. Πις οφ κέηκ (για όποιον είναι λίγο προνοητικός)

    🙂

  2. Για την επίθεση στο Ν.Ηράκλειο

    Αναφορικά με την εκτέλεση των δυο φασιστών στο Ν. Ηράκλειο, έχουν ακουστεί ένα πλήθος σεναρίων για τους δράστες, τα κίνητρα και τους στόχους τους. Εν αναμονή μιας ανάληψης ευθύνης, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα από τα σενάρια που ακούγονται, όσο εξωφρενικά κι αν φαίνονται εκ των προτέρων. Ωστόσο τα σενάρια αυτά κάθε αυτά μικρή σημασία έχουν, μπροστά στα υπονοούμενα που αφήνουν να αιωρούνται, πίσω από τα οποία το μεγαλύτερο τμήμα της αριστεράς αποκαλύπτει τις βαθύτερες φιλοσοφικές του ανησυχίες. Πριν όμως, ας κάνουμε ένα αναγκαίο σχόλιο για το ίδιο το γεγονός, για την απαίτηση καταδίκης και μια μεθοδολογική παρατήρηση… Συνεχεια εδώ: http://wp.me/pryYN-1qE

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s