XYZ Contagion

Ο κόσμος σε 360 μοίρες. Το μοναδικό '0% Lies & Errors Free' website. Στιγμές και όψεις της ελληνικής (και όχι μόνο) δημόσιας πραγματικότητας από ένα ιστολόγιο που αγαπάει την έρευνα. Επειδή η αλήθεια είναι μεταδοτική.

Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην’: Αλλη μια μικρή στιγμή στη δίκη της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου

Posted by Κλέων Ι. στο 2018/07/04

Στην ένσταση Μιχαλολιάκου κατά Δημήτρη Ψαρρά με την οποία ο Φίρερ αμφισβητεί την γνησιότητα του καταστατικού γράφει λέξη προς λέξη:

«Λόγω του γεγονότος ότι η πολιτική κίνηση ονομάζετο ήδη από το 1983 Λαϊκός Σύνδεσμος, η σχετική σφραγίδα έφερε τον τίτλο Λαϊκός Σύνδεσμος και όχι Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην, όπως φέρει το πλαστό έγγραφο».
[Ο Παππάς «καίει» τον Μιχαλολιάκο, Εφημερίδα των Συντακτών, 01/07/2018]

Ο Μιχαλολιάκος αρνείται ότι υπήρξε στην οργάνωσή του σφραγίδα με το σήμα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην’. Ομως, κοιτάζοντας στο περιοδικό της ΧΑ από το οποίο άρχισε η κόντρα με τον Σχολιαστή, δηλαδή στο τεύχος #33, Φεβρουάριος 1988, προσέξαμε ότι αν πάει κανείς μερικές σελίδες πίσω, βρίσκει μια διαφήμιση για ‘Σεμινάρια επιμόρφωσης’, στα οποία υπάρχει ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ η ΣΦΡΑΓΙΔΑ που αρνείται ο Μιχαλολιάκος, η σφραγίδα ‘Αγχιβασίην’. Αυτήν:

Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τεύχος #33, Φεβρουάριος 1988, σελ. 15: Διαφήμιση για 'Σεμινάρια επιμόρφωσης' με την σφραγίδα 'Αγχιβασίην'.

Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τεύχος #33, Φεβρουάριος 1988, σελ. 15: Διαφήμιση για ‘Σεμινάρια επιμόρφωσης’ με την σφραγίδα ‘Αγχιβασίην’.

 

Στην ίδια διαφήμιση, τον απολογισμό των ‘7 ετών εθνικοσοσιαλιστικής παρουσίας’ της ΧΑ τον κάνει η -ασφαλώς- επίσης ανύπαρκτη ‘Διεύθυνση Ιδεολογικών μελετών’, που επίσης δεν υπήρξε και δεν λειτούργησε ποτέ σύμφωνα με την ένσταση Μιχαλολιάκου!

 

 

Κι έτσι, στην επόμενη συνεδρίαση, 04/07/2018 …

Χρύσα Παπαδοπούλου (Υπεράσπιση οικογένειας Φύσσα): «Κ. Πρόεδρε, σας επιδεικνύω το σχετικό 5Α, το πρωτότυπο φύλλο της ΧΑ με την επίμαχη σφραγίδα».

 

Ω ναι.

Διαβάστε:

– Ναυαγεί η ένσταση του αρχηγού, Εφημερίδα των Συντακτών, 05/07/2018
https://www.efsyn.gr/arthro/nayagei-i-enstasi-toy-arhigoy

… όπου διαβάζουμε, σαφώς:

«Η κυρία Παπαδοπούλου κατέθεσε μάλιστα και ένα τεύχος από το περιοδικό της ΧΑ όπου είναι τυπωμένη σφραγίδα ταυτόσημη με τη σφραγίδα του Καταστατικού την οποία αμφισβητεί ο Μιχαλολιάκος».

 

Εκπομπή από Omnia TV και Υποπτο Μούσι, 06/07/2018: Η Δίκη της ΧΑ 115η εβδομάδα: Τα τελευταία αναγνωστέα έγγραφα και η ένσταση Μιχαλολιάκου για το καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης από τον Δημήτρη Ψαρρά: Η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, κ. Χρύσα Παπαδοπούλου συνεισφέρει τεύχος του περιοδκιού της ΧΑ με την διαβόητη 'Σφραγίδα Αγχιβασίην'

Εκπομπή από Omnia TV και Υποπτο Μούσι, 06/07/2018: Η Δίκη της ΧΑ 115η εβδομάδα: Τα τελευταία αναγνωστέα έγγραφα και η ένσταση Μιχαλολιάκου για το καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης από τον Δημήτρη Ψαρρά: Η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, κ. Χρύσα Παπαδοπούλου συνεισφέρει τεύχος του περιοδκιού της ΧΑ με την διαβόητη ‘Σφραγίδα Αγχιβασίην’

 

Στο δεύτερο μισό της εκπομπής, η υπόθεση για την ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα Αγχιβασίην’. Από το 18.40′ περίπου, η πλήρης περιγραφή της ένστασης και το γείωμα των συνηγόρων της ΧΑ από σχεδόν όλους τους παράγοντες της δίκης:

 

Δείτε επίσης:

– Το καταστατικό πνίγει τη Χρυσή Αυγή – Ο Δημήτρης Ψαρράς για την εμπειρία της κατάθεσής του στη δίκη των ναζιστών, 21/10/2017
http://www.efsyn.gr/arthro/katastatiko-pnigei-ti-hrysi-aygi

– Το κρυφό καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης ΧΑ, 29/09/2013
http://archive.efsyn.gr/?p=123425

– Το σχόλιο του Σχολιαστή, Φεβ 1998 εδώ:
http://x2t.com/1988-02-sxoliastis

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, τχ#60, Φεβ 1988, σελ 30: Ελάβαμε πληθώρα εντύπων από τη ναζιστική ΧΑ (Η ΧΑ μας έστειλε το καταστατικό)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, τχ#60, Φεβ 1988, σελ 30: Ελάβαμε πληθώρα εντύπων από τη ναζιστική ΧΑ (Η ΧΑ μας έστειλε το καταστατικό)

 

– Η απάντηση της ΧΑ στο σχόλιο του Σχολιαστή, όταν του έστειλαν το καταστατικό και τα άλλα έγγραφα (που παρουσίασε στη δίκη ο Δ. Ψαρράς) κι εκείνος αρνήθηκε να τα δημοσιεύσει. Από το περιοδικό της, τχ #34 Β’ περιόδου, Μάρτιος 1988
http://x2t.com/1988-03-XA-magazine-2-sxoliastis

Περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΤΧ#034, Μάρτιος 1988: Τελειώνοντας με τον Σχολιαστή

Περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΤΧ#034, Μάρτιος 1988: Τελειώνοντας με τον Σχολιαστή

 

Εγραφαν:

«Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι η γλώσσα της γροθιάς» […]
[Και ξανά απειλή στο τέλος] «θα είναι πολύ αργά
».

Μπα, καθόλου αργά δεν είναι, διαψευστήκανε. Τους τρέχουν τώρα από το ‘Σχολιαστή’ μέσα στην αίθουσα της δίκης. Αλλοι αργήσανε.

– Λεπτομέρειες για την αποστολή του καταστατικού κ.λπ. στην συνέντευξη με τον Δημήτρη Ψαρρά στο The Press Project («Ακολουθώντας την πορεία της Χρυσής Αυγής»), 17/10/2017

 

 

Δείτε επίσης: Φάκελος Χρυσή Αυγή

# Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα ‘Χρυσή Αυγή‘:

# Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα:
https://xyzcontagion.wordpress.com/fakelos-xa-page-all-articles/

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αλλη μια μικρή προσφορά, με στοργή και προδέρμ, από το XYZ Contagion προς τη ναζιστική συμμορία, μετά τα ‘Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion‘ και ‘Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ‘ και, βεβαίως, ‘Χρυσή Αυγή: Τιμούμε τη σβάστικα και βεβηλώνουμε τον Εθνικό Υμνο και την Γαλανόλευκη στην επέτειο του Χίτλερ – Η αληθινή πατρίδα του Νίκου Μιχαλολιάκου και της ομάδας του‘. Συν αυτό:

Golden Dawn Watch, 12 Μαρτίου 2018, στις 12:28 μμ: Διαβάζονται έγγραφα από το XYZ Contagion για Γιώργος Μισιάκας Μάστορας

Golden Dawn Watch, 12 Μαρτίου 2018, στις 12:28 μμ: Διαβάζονται έγγραφα από το XYZ Contagion για Γιώργος Μισιάκας Μάστορας

 

Advertisements

2 Σχόλια to “Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην’: Αλλη μια μικρή στιγμή στη δίκη της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου”

  1. […] Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην… 2018/07/04 […]

  2. […] Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην… 2018/07/04 […]

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: