1941-07-01-ΒΡΑΔΥΝΗ-ΣΕΛ-01-ΦΩΤΟ-01 – Γερμανοί αναπαράσταση Μάχη των Θερμοπυλών + 2014-07-26 – Θερμοπύλες Τελετή μνήμης – thermo_2014_12

ΕΠΑΝΩ: Τόπος: Θερμοπύλες. Χρόνος: Ιούλιος μήνας, ντάλα καλοκαίρι. Ναζήδες χιτλερόψυχοι ντυμένοι με περίεργα αστεία κοστούμια και στολές, σε παράταξη, και κάτω από «εξελιγμένους μαιάνδρους» (σβάστικες), δίπλα σε βωμούς που καίνε, με κάτι δάδες και κάτι άλλες φωτιές και στεφάνια, επιδίδονται σε γελοίες θεατρικές παραστάσεις και κιτς τελετές-φιέστες. ΚΑΤΩ: Τόπος: Θερμοπύλες. Χρόνος: Ιούλιος μήνας, ντάλα καλοκαίρι. Ναζήδες χιτλερόψυχοι ντυμένοι με με περίεργα αστεία κοστούμια και στολές, σε παράταξη, και κάτω από «εξελιγμένες σβάστικες» (μαιάνδρους), δίπλα σε βωμούς που καίνε, με κάτι δάδες και κάτι άλλες φωτιές και στεφάνια, επιδίδονται σε γελοίες θεατρικές παραστάσεις και κιτς τελετές-φιέστες.

ΕΠΑΝΩ: Τόπος: Θερμοπύλες. Χρόνος: Ιούλιος μήνας, ντάλα καλοκαίρι. Ναζήδες χιτλερόψυχοι ντυμένοι με περίεργα αστεία κοστούμια και στολές, σε παράταξη, και κάτω από «εξελιγμένους μαιάνδρους» (σβάστικες), δίπλα σε βωμούς που καίνε, με κάτι δάδες και κάτι άλλες φωτιές και στεφάνια, επιδίδονται σε γελοίες θεατρικές παραστάσεις και κιτς τελετές-φιέστες.
ΚΑΤΩ: Τόπος: Θερμοπύλες. Χρόνος: Ιούλιος μήνας, ντάλα καλοκαίρι. Ναζήδες χιτλερόψυχοι ντυμένοι με με περίεργα αστεία κοστούμια και στολές, σε παράταξη, και κάτω από «εξελιγμένες σβάστικες» (μαιάνδρους), δίπλα σε βωμούς που καίνε, με κάτι δάδες και κάτι άλλες φωτιές και στεφάνια, επιδίδονται σε γελοίες θεατρικές παραστάσεις και κιτς τελετές-φιέστες.

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)