Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την ‘Πολιτική Αναδημοσιεύσεων‘, την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου –ευχαριστούμε. Φυσικά, αναδημοσιεύσεις και reblog, με αναφορά στην πηγή, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Οι σύνδεσμοι προς τις ιστοσελίδες των νεοναζί οδηγούν σε αντίγραφα αυτών· δεν τους χαρίζουμε κλικ και επισκεψιμότητα.].

 

Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!

Οπωσδήποτε, κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην … φιλαλήθεια και στην ειλικρίνεια της ναζιστικής συμμορίας. Οποτε ανοίγουν το στόμα τους, ακούμε ψέματα, συκοφαντίες, παραπλανητικές ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις. Αυτή η συγκεκριμένη πτυχή, όμως, οι ανήλικοι εντός των γραφείων της ναζιστικής συμμορίας και η στρατολόγηση ανηλίκων, και το τι ακριβώς γινόταν μέσα στα γραφεία τους με τους ανήλικους, είναι κάτι πολύ σοβαρό, και πρέπει να διερευνηθεί τάχιστα, μαζί με το άλλο μεγάλο θέμα, τον παράνομο κρυμμένο βαρύ οπλισμό.

Την Πέμπτη 26/09/2013, το ‘Εθνος’ κυκλοφόρησε με το εξής πρωτοσέλιδο:

Μάθημα μίσους στα σχολεία από τη Χρυσή Αυγή, Εθνος 26/09/2013.
Μάθημα μίσους στα σχολεία από τη Χρυσή Αυγή, Εθνος 26/09/2013.

 

Στο σχετικό κείμενο διαβάζουμε, μεταξύ άλλων (κλικ εδώ):

«Μάθημα μίσους στα σχολεία

Στις αίθουσες διδασκαλίας εισβάλλει η Χρυσή Αυγή. Δηλητηριάζει τη σχολική ατμόσφαιρα με κηρύγματα και πράξεις βίας. Στόχοι γίνονται μαθητές με αντιφασιστικό φρόνημα και παιδιά μεταναστών. Καθηγητές εντοπίζουν συχνά και καταγγέλλουν περιπτώσεις εξωσχολικών που συστηματικά προσπαθούν να στρατολογήσουν αγόρια και κορίτσια για να τα εντάξουν στις Ομάδες Κρούσης.
Μάθημα μίσους στα σχολεία
Προσπάθειες να διεισδύσει στις σχολικές μονάδες της χώρας κάνει η Χρυσή Αυγή, με στόχο να προπαγανδίσει την ιδεολογία της, να εκφοβίσει μετανάστες μαθητές αλλά και όσους μαθητές και εκπαιδευτικούς εκδηλώνουν αντιφασιστική δράση.
Καθηγητές από πολλές περιοχές της Αττικής δηλώνουν στο «Εθνος» ότι στα περισσότερα σχολεία υπάρχουν πυρήνες της Χρυσής Αυγής και γίνεται προσπάθεια στρατολόγησης μαθητών κυρίως από εξωσχολικούς.
Οι ίδιοι εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι όλο και πιο συχνά δέχονται απροκάλυπτα απειλές από μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές, ακόμα και προκειμένου να τους βάλουν υψηλότερες βαθμολογίες.
Οι καθηγητές παραδέχονται ότι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής έχει εισβάλει στα σχολεία, αλλά πολλοί φοβούνται να καταγγείλουν συγκεκριμένα γεγονότα για να μη στοχοποιηθούν».

Η αντίδραση της εγκληματικής οργάνωσης ήταν άμεση. Την ίδια κιόλας μέρα, ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της την διάψευση με τίτλο «Παραλήρημα από την φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου: ‘Μάθημα μίσους στα σχολεία’», με την οποία αρνιόταν τα πάντα:
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-sukofanties-apo-thn-fullada-tou-megaloergolabou-tou-dhmosiou-ara-pame

Διαβάζουμε :

«’Μάθημα μίσους στα σχολεία’, τιτλοφορείται ένα ακόμη συκοφαντικό δημοσίευμα της φυλλάδας του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου, το οποίο εντάσσεται στην εκστρατεία λασπολογίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι κατ’ εργολαβία υβριστές και συκοφάντες των Ελλήνων Εθνικιστών, αναπαράγουν τις γραφικές μέχρι γελοιότητας κραυγές μαρξιστών καθηγητών, οι οποίοι θεωρούν πως οι σχολικές αίθουσες είναι πρόσφορο έδαφος της ανθελληνικής τους προπαγάνδας.

Το εμετικό δημοσίευμα των χειροκροτητών του Τζέφρυ Παπανδρέου, κάνει λόγο για εισβολή της Χρυσής Αυγής στις αίθουσες διδασκαλίας, με κηρύγματα μίσους και πράξεις βίας! Δίχως να παραθέτει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για να στηρίξει τις ανυπόστατες και στημένες αυτές κατηγορίες, η φυλλάδα καταφεύγει στην προσφιλή της τακτική: κατασκευάζει ανώνυμους και απρόσωπους «καθηγητές» οι οποίοι δήθεν καταγγέλλουν εξωσχολικούς που δήθεν «προσπαθούν να εντάξουν αγόρια και κορίτσια σε ομάδες κρούσης». Είναι της μόδας άλλωστε τελευταία, για τους επαγγελματίες ρουφιάνους της εξαπάτησης, οι «ομάδες κρούσης» και τα «τάγματα εφόδου».

Επιπρόσθετα, επιχειρείται η δημιουργία σκηνικού έντασης στα σχολεία, μιας και οι «ανώνυμοι καθηγητές» (στα πρότυπα μιας πιο εκλεπτυσμένης έκφρασης των «ανώνυμων αλκοολικών»!) καταγγέλλουν πως οι Χρυσαυγίτες επιδιώκουν να εκφοβίσουν μετανάστες μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς και μαθητές με αντιφασιστική δράση. Μάλιστα οι ίδιοι αυτοί «καθηγητές», κάνουν λόγο για πυρήνες της Χρυσής Αυγής στα περισσότερα σχολεία της Αττικής. Για να δώσουν τέλος, μεγαλύτερη δόση μυστηρίου στις φαντασιόπληκτες ιστορίες τους, τις οποίες δεν πιστεύουν πια ούτε οι ζουλού συνοδοιπόροι τους, αναφέρονται στον φόβο, «ο οποίος αποτρέπει πολλούς καθηγητές από το να καταγγείλουν συγκεκριμένα περιστατικά». Δημοσιογραφίσκοι και αριστεριστές καθηγητές (κατ’ εξοχήν χωροφύλακες του Καθεστώτος της διαφθοράς και της μίζας), είναι χαρακτηριστικά γελοίοι και δεν το κρύβουν διόλου!

Επί της ουσίας, οι δημοσιογραφικοί λακέδες ανησυχούν ιδιαιτέρως για την απήχηση των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Νεολαία. Τρέμουν στην ιδέα πως το μαρξιστικό μονοπώλιο στο χώρο της εκπαίδευσης καταρρέει, μαζί με το κλίμα τρομοκρατίας το οποίο είχαν απλώσει μαρξιστές καθηγητές πάνω από τους Έλληνες μαθητές. Χάρη στη Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες μαθητές αρνούνται πια να ανέχονται την ανθελληνική, ανιστόρητη και δογματική προπαγάνδα καθηγητών, η οποία καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών, καθιστώντας την Ελληνική Νεολαία έρμαιο διεφθαρμένων κυβερνήσεων και όμηρο του άθλιου κομματικού κράτους της μεταπολίτευσης».

Μάλιστα.
Βλέπουμε ότι γίνεται λόγος για: Συκοφαντίες, λασπολογία, κατ’ εργολαβία ύβρεις, γραφικές μέχρι γελοιότητας κραυγές, εμετικό δημοσίευμα, «ούτε ένα στοιχείο» (με κεφαλαία), ανυπόστατες και στημένες κατηγορίες, κατασκευή μαρτυριών, επαγγελματίες ρουφιάνοι της εξαπάτησης, φαντασιόπληκτες ιστορίες τις οποίες δεν πιστεύουν πια ούτε οι ζουλού συνοδοιπόροι. Πολλές κατηγορίες από την … φιλαλήθη ναζιστική ιστοσελίδα-σκουπιδοφυλλάδα.

Αυτά όλα γράφονταν σε έναν υπολογιστή της ναζιστικής συμμορίας εκείνες τις στιγμές. Σε έναν διπλανό Η/Υ, όμως, γράφονταν τα … ακριβώς αντίθετα!
Εξηγούμαστε.
Στο φύλλο #843 της εφημερίδας, 25/06/2013, στη σελίδα 13, βρίσκουμε μέσα σε πλαίσιο σε μια στήλη που καταλαμβάνει όλη τη σελίδα από πάνω μέχρι κάτω το εξής ‘κάλεσμα προς μαθητές’:

Κάλεσμα προς ανήλικα παιδιά του σχολείου.
Κάλεσμα προς ανήλικα παιδιά του σχολείου.

 

Υπόψη, αυτό το ‘κάλεσμα προς μαθητές’ που μόλις διαβάσατε είναι κείμενο που δεν υπάρχει σε κανένα από τα γνωστά σάιτ και ιστολόγια της ΧΑ.
Οπως εύκολα διαπιστώνει ο αναγνώστης, με το ένα χέρι της συμμορίας γράφονται οι διαψεύσεις και με το άλλο γράφεται η … διάψευση της διάψευσης (ή η αυτοδιάψευση). Είναι πανελληνίως γνωστό, βέβαια, ότι όλο αυτό το σκηνικό, το να αρνούνται μετά βδελυγμίας ό,τι μέχρι προ ενός λεπτού διακήρυτταν στεντορείως, είναι μια συνηθισμένη (ναζιστική και χιτλερική) τακτική της οργάνωσης, στ’ αχνάρια του μεγάλου ινδάλματός τους, του Γκέμπελς. Δεν προκαλεί έκπληξη, πλέον, από τα μικρότερα μέχρι τα πολύ σημαντικά, η συμμορία πάντα φροντίζει να αυτοδιαψεύδεται -και να γελοιοποιείται στα μάτια του κόσμου.

Το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από ένα ακόμη γεγονός. Μόλις πριν λίγους μήνες, ο βουλευτής της συμμορίας Νίκος Μίχος καυχιόταν δημόσια για την στρατολόγηση ανηλίκων. Σε δημόσια εκδήλωση δήλωνε «Εχουμε μπει πολύ δυνατά στα σχολεία».

 

Η ‘άρνηση’ στη Χρυσή Αυγή

Η ‘άρνηση’ στη ΧΑ, αυτό που προκαλεί έκπληξη και κάνει όλο τον κόσμο να αναρωτιέται «καλά, τι ξεφτιλισμένοι που είναι, στην πρώτη δυσκολία, να τα αρνούνται όλα, και τον Χίτλερ, και τον εθνικοσοσιαλισμό, και τις ‘ιδέες’ τους, το Μουσολίνι, την ναζιστική βία, τους ύμνους στο χιτλερικό καθεστώς, τη χούντα, τα βιβλία τους, τα άρθρα τους, τις φωτογραφίες τους, μέχρι και την αγάπη τους για τα όπλα, και τον εαυτό τους, ακόμα, όλα», στη χρυσαβγίτικη μυθολογία δεν είναι κάτι απλό, όπως λ.χ. η ενστικτώδης άρνηση του ανθρώπου που κατηγορείται για κάτι. Η άρνηση μετά βδελυγμίας του ναζισμού τους έχει πίσω μια ολόκληρη παραφιλολογία, είναι ολόκληρη mantra, πως λέγεται.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την χαρακτηριστική περίπτωση του αστυνομικού Σάββα Σπυρίδη.

Είναι εκείνος ο αστυνομικός που, έπειτα από ρεπορτάζ και φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Ρόδου ‘Δημοκρατική’ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Στις 27/09/2013 τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή εκπαίδευε χρυσαυγίτες στη Ρόδο σε πολεμικές τέχνες και χειρισμό ροπάλων, ενώ σε βάρος του είχε διαταχθεί και ΕΔΕ. Σε ανωμοτί εξέτασή του μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής του στα στρατιωτικά γυμνάσια της Χρυσής Αυγής, ο Σπυρίδης υποδύθηκε τον άσχετο! Δεν είναι μέλος ούτε βέβαια έχει σχέση με οποιοδήποτε κόμμα! Είχε βγει απλά για έναν περίπατο με την αρραβωνιαστικιά του απολαμβάνοντας το σεληνόφως του Αυγούστου. Οσο για τη σχεση του με τη ΧΑ;

Επί λέξει:

«Δεν είμαι μελος, δεν έχω πάει στα γραφεία της ΤΟ της Χρυσής Αυγής ούτε έχω κάποια οικονομική συναλλαγή και εξάρτηση από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα (!). Οι φωτογραφίες που με δείχνουν στο Αρχαίο Στάδιο είναι πράγματι δικές μου. Την ημέρα εκείνη είχα πάει με τη σύντροφό μου, διότι συνηθίζεται στη Ρόδο όταν έχει πανσέληνο να πηγαίνουν τα ζευγάρια στο Αρχαίο Στάδιο, το έχουν για γούρι. Εις το Αρχαίο Στάδιο υπήρχε μια ομάδα νέων της Χρυσής Αυγής, μερικοί από τους οποίους ερχόντουσαν με τους γονείς τους».

Για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα με αυτή την αναξιοπρέπεια και τον εξευτελισμό, να λένε δημόσια και με όλα τα βλέμματα του κόσμου στραμμένα επάνω τους «Ποιος; Εγώ; Εγώ οπαδός του Χίτλερ; Οχι βέβαια», έχουν φτιάξει μια μυθολογία. Που είναι ασφαλώς παράλληλη με τα μεγάλα τους ινδάλματα, το NSDAP.

Οπως ο Χίτλερ έκανε τον ψόφιο κοριό στο δικαστήριο του 1924 και σε όλη την περίοδο πριν να ανεβεί στην εξουσία, όπως οι επιζώντες ναζί έλεγαν ‘αθώος επί του κατηγορητηρίου’ στη δίκη της Νυρεμβέργης, έτσι και σε αυτούς τώρα, η άρνηση είναι τμήμα του ‘σκοπού’, είναι μέθοδος τους ‘αγώνα’. Εχουν ψήσει τους εαυτούς τους ότι δεν τρέχει τίποτα να τα αρνείσαι όλα (κι ας λένε εκείνο το πολύ αγαπημένο τους ρητό τρεις φορές τη μέρα, «Αν δεν αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου, τότε είτε οι ιδέες σου δεν αξίζουν, είτε εσύ»), αυτοπαραμυθιάζονται ότι αυτό πρέπει να κάνει ο γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής -έτσι έκανε ο Γκέμπελς, έτσι κάνει κι ο … Μάστορας!

Παρότι, λοιπόν, ο αστυνομικός αρνήθηκε κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και απέδωσε τη φωτογράφησή του στα γραφεία της σε φιλική σχέση με κάποια από τα μέλη της, αμέσως μετά, η οργάνωση έσπευσε να περιγελάσει ανοιχτά τον εισαγγελέα, αποκαλύπτοντας ότι ο αστυνομικός υπήρξε μέλος της από το 1989!

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στη Ρόδο, ο Νικόλαος Αττίτης, κατέθεσε ότι ο Σπυρίδης του είχε πει «ότι έχει μεγάλη εμπειρία σε πολιτικά θέματα καθώς είχε διατελέσει ως συνοδός-φρουρός σε βουλευτή-υπουργό και ότι μπορεί να μας βοηθήσει στην ερμηνεία της συμπεριφοράς των βουλευτών». Στην επίσημη ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρεται ότι «συμμετέχει ενεργά στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή από το 1989». Αλλά ως γνωστόν το 1989 τα μέλη της οργάνωσης ήταν ελάχιστα. Ενας κλειστός κύκλος μυημένων που δρούσαν με βάση το καταστατικό, το οποίο έχει αποκαλύψει η ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ και την περιβόητη ‘Ιδεολογική Διακήρυξη‘, μια εξελληνισμένη παραλλαγή του χιτλερικού δόγματος.

 


 

Δείτε και μερικά άλλα δείγματα χρυσαβγίτικης ηλιθιότητας, και άλλες περιπτώσεις στις οποίες επίσης αυτοκαρφώνονται:

# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν
https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/30/sfyrodrepano-provokatsia-xa/

# Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους ‘εθνικιστές’ για τον χαζό κόσμο»
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/02/28/xa-omologei-paraplanisi/

# Ενα ‘μικρό’ ‘λάθος’ του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/24/mixaloliakos-sms-lagos/

# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
https://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/30/zafeiropoulos-kousoumbrhs

# Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο ‘Πρώτο Θέμα’ για τις ‘γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ’ με την προστασία της Χρυσής Αυγής
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/02/grioules-atm-savvidis-apati/

# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή
https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/11/plomaritis-dipla-se-kasidiari/

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/13/maimou-synentefxi-typou-deth/

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/01/08/dystokia-ekloges-2015-sfagi/

# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών
https://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/02/xrysi-avgi-elme-xanion-epitheseis/

# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/23/parnitha-21-dec-orkomosia/

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/22/combat-18-anentaxtoi-mpogiatzides/

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/11/22/dikografia-combat18-ame/

# Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την ‘κρυπτεία’ του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/21/kitsch-teletes-xa-wehrmacht/

# Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/10/xa-protokolla-sofon-sion-synadinos/

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/08/paterakis-ede-avgi-efsyn/

# Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ υβρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/06/paterakis-ybrizei-kyratsa-magda-fyssa/

# Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα προεκλογικά παρατράγουδα
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/09/19/xa-dipla-logistika-vivlia-von/

 

45 σκέψεις σχετικά με το “Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

  1. Τι θυμήθηκα τώρα:

    Από το «Βήμα», 21/06/2012
    Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό 15χρονης – Καταγγελίες για πιέσεις και απειλές σε βάρος της οικογένειας του θύματος
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=463378

    Από το «Δρόμο της Αριστεράς», 11/06/2012
    Και παιδεραστές στη Χρυσή Αυγή(;;;)
    http://e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8847:%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE&Itemid=48

  2. Καταγγελίες παιδεραστίας Χρυσαυγιτών
    http://roides.wordpress.com/2013/08/23/22aug13/
    ………….

    Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση κακοποίησης του 13χρονου αγοριού από τον 37χρονο Ι. Χατζόπουλο….συνελήφθη στις 4 Αυγούστου από την αστυνομία ενώ ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι. Όπως αποκαλύπτουν οι αρχές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα πριν την σύλληψη του προχωρούσε σε παρόμοιες πράξεις. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πώς το αγοράκι πάσχει από νοητική υστέρηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκφράσει την φρίκη που βίωνε όλο αυτό το διάστημα…..Ο εν λόγω βιαστής, σεκιουριτάς στο επάγγελμα είναι και… «φίλος» της ‘Χρυσής Αυγής’
    ……………..
    Μέλος της «Χ.Α.» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης Αλβανίδας και δημιουργεί ‘ρατσιστικό’ ντελίριο εναντίον της οικογένειας του θύματος προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική τύχη!
    ………………….

    Μια τρίτη υπόθεση καταγγέλθηκε στο Ρέθυμνο σε βάρος Γυμναστή, ο οποίος όμως όπως δημοσιεύτηκε πρόλαβε με την προφανή «αμέλεια» των αρμοδίων να κάνει αίτηση συνταξιοδότησης, παρά τις καταγγελίες αυτές αλλά και άλλες για συμμετοχή σε επίθεση Τάγματος Εφοδου σε βάρος τριών Πακιστανών, προς δόξαν των οριζοντίων διαθεσιμοτήτων και απολύσεων της ΝΔ. Να σημειώσω πως ο Χρυσαυγίτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως συνεργάτης του υπουργού της ΝΔ κ.Πλακιωτάκη
    ………………………….

    Μια τέταρτη περίπτωση καταγράφεται στο γνωστό βιβλίο του δημοσιογράφου του «ΒΗΜΑΤΟΣ» κ.Ν.Χασαπόπουλου «Η Χ. Α. η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια» (εκδ-Λιβάνη-2013) και αφορά υποψήφιο της Χ.Α. για την Υπερνομαρχία Αθηνών το 2002 (συνεργασία με ‘Λάος’), για τον οποίο ο δημοσιογράφος γράφει (σελ.71): «σύμφωνα με πληροφορίες φυλακίστηκε για υπόθεση παιδεραστίας».
    ………………….

    Με την ευκαιρία να αναφερθώ και σε μια ακόμη καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα Χρυσαυγίτη σε ορφανοτροφείο! «Η αστυνομία συνέλαβε τον «Πυρηνάρχη» της Χ. Α. Δράμας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε ληστείες και ξυλοδαρμούς κατά αλλοδαπών….Ο Παναγιώτης Μπαντέμης είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να οργανώσει την “Χ. Α.” στη Δράμα στρατολογώντας ανηλίκους ακόμα και μέσα από το ίδρυμα (ορφανοτροφείο) της περιοχής.
    …………………..

    ΥΓ1
    Ο βουλευτής της Χ.Α. τ.επιπλοποιός Χ.Παππάς, θαυμαστής του παιδεραστή βασανιστή και φονιά Ναζιστή Γιούλιους Στράιχερ (καταδίκη σε θάνατο στη Νυρεμβέργη), γόνος οικογένειας ιερέων και στρατιωτικών, φίλος του προσκοπισμού, γιός συνεργάτη του προδότη δικτάτορα Παπαδόπουλου, υπήρξε εθελοντής πολεμιστής στη σκληρή μάχη κατά Καλλιτεχνών, για την υπεράσπιση του ‘ανδρισμού’ του ανυπεράσπιστου Παντοδύναμου, από κοινού με τον ευλαβή βουλευτή Παναγιώταρο («γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες» κλπ) και με τον πανιερότατο κ.Χρήστο Μεντζελόπουλο (Σεραφείμ), διάδοχο του ιερού Καλλίνικου (παραιτήθηκε για λόγους υγείας, μετά από ομοβροντία από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανδρών).
    ………….

    Όταν ο πολυπράγμων και λαλίστατος κ.Μεντζελόπουλος, αποφάσισε να ανακαλύψει (με αδικαιολόγητη καθυστέρηση), το προ πολλού και εκτεταμένα δημοσιευμένο σατανιστικό παρελθόν των φίλων του της Χ.Α……….ο πρώην συμπολεμιστής του χολωμένος, άνοιξε το στόμα του. Ξεμπρόστιασε λοιπόν το μητροπολίτη, ανακαλύπτοντας κι αυτός την Αμερική: («23 Απριλίου 2013-Τώρα πέφτουν οι μάσκες…. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς …. δεν θέτει θέμα στην Ι. Σύνοδο … ούτε για την εμπλοκή Μητροπολιτών στην λίστα Λαγκάρντ, αλλά ούτε και για την ιδιαίτερη προτίμηση πολλών συναδέλφων του στα ‘οθωμανικά’ ήθη. ….».

    “EΥΠ:Ο βουλευτής Λαγός έχει διαστροφικές τάσεις και σεξουαλικές φαντασιώσεις για ανήλικα κορίτσια”
    http://www.iefimerida.gr/node/124185#ixzz2gTlsD21r
    ΤΑ ΝΕΑ: “Εκβιασμοί, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας, διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία. Παράνομη οπλοφορία και μάλιστα με «βρώμικο» όπλο κι ακόμη αναρίθμητες προσαγωγές σε αστυνομικά τμήματα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, για συμμετοχή σε επεισόδια με πρωταγωνιστές ομοϊδεάτες του, χρυσαυγίτες. Ολα αυτά περιλαμβάνουν ο βίος και η πολιτεία του… αξιότιμου βουλευτή της Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγού, σύμφωνα με αναφορές και προειδοποιήσεις-φωτιά που είχαν κάνει οι επιτελείς της ΕΥΠ από τις αρχές του 2012, πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή”.

    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5044469/o-xrysaygiths-arxontas-ths-nyxtas/

  3. Αυτό είναι ένα μαλλον φανταστικό επεισόδιο. Fiction, πωςτολένε.

    h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunomilwntas-me-enan-mathhth#ixzz2jEAO8Jbw

    h**p://koinonikosethnikismos.wordpress.com/2013/10/30/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81/

    «Το προηγούμενο Σάββατο είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με έναν μαθητή Λυκείου, ο οποίος μας επισκέφτηκε στο γραφείο μας, με την συνοδεία του κηδεμόνα του».

    Το ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι παρότι «μαθητής Λυκείου», δηλαδή 15-18 χρονών, ο μαθητής έρχεται απαραιτήτως «συνοδεία του κηδεμόνα του«.

    Το πιάσαμε το υπονοούμενο.

    Πρέπει να σκιάχτηκαν από το πρωτοσέλιδο του Εθνους περί στρατολόγησης μαθητών (βλέπε στην αρχή του άρθρου), και τώρα προσέχουν πολύ τα λόγια τους.

    Εντωμεταξύ, και για να ξέρουμε τι λέμε, μέχρι πριν 2-3 βδομάδες, στην εφημερίδα τους έκαναν αυτό ακριβώς: Στρατολόγηση μαθητών.

    Το είχαμε δείξει εδώ το γεγονός αυτό:

    Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

    https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/01/anilikoi-stratologisi-xrisi-avgi/

  4. Αναδημοσιεύσεις:

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ – ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!
    http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_128.html

    Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!! | ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    https://eniaiometopopaideias.wordpress.com/2015/05/17/%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82/

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)