Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την ‘Πολιτική Αναδημοσιεύσεων‘, την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου –ευχαριστούμε. Φυσικά, αναδημοσιεύσεις και reblog, με αναφορά στην πηγή, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Οι σύνδεσμοι προς τις ιστοσελίδες των νεοναζί οδηγούν σε αντίγραφα αυτών· δεν τους χαρίζουμε κλικ και επισκεψιμότητα].

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα
# Αμεση αντίδραση του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής στο ρεπορτάζ του XYZ Contagion
# Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην … φιλαλήθεια και στην ειλικρίνεια της ναζιστικής συμμορίας. Οποτε ανοίγουν το στόμα τους, ακούμε ψέματα, συκοφαντίες, παραπλανητικές ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις και πλαστογραφίες.

Η καθοριστική σημαντική διαφορά στη σχέση των μελών της ναζιστικής συμμορίας με το ψέμα, όταν τους συγκρίνουμε με τους πολιτικούς όλων των άλλων κομμάτων, είναι η εξής:

Ολοι οι πολιτικοί λένε ψέματα, αλλά μόνο ο χρυσαβγίτης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ξεφουρνίσει ακόμα και το μεγαλύτερο, το πιο τερατώδες παραμύθι, κοιτώντας στα μάτια τον συνομιλητή του, ακόμα και όταν γνωρίζει πολύ καλά πως ο ακροατής του γνωρίζει 1.000% ότι ψεύδεται [*].

Αλλά όταν τα ψέματα τελειώνουν, είναι απολαυστικό το θέαμα όταν οι κατά συρροήν ψεύτες χρυσαβγίτες στριμώχνονται από την πραγματικότητα και την αλήθεια, εξαντλούνται τα παραμύθια, οι προσπάθειες παραπλάνησης και οι σοφιστείες τους, και κάπου εκεί χάνουν την ψυχραιμία τους και αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια με σκυμμένο κεφάλι. Η διαστρέβλωση είναι συστατικό στοιχείο της ναζιστικής κοσμοθεωρίας και τα απανωτά ψέματα είναι στη φύση των χρυσαβγιτών. Αλλά όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, και δεν γίνεται να βγάλουν περισσότερο τρελούς τους συνομιλητές τους, τότε το τραγελαφικό αποτέλεσμα είναι πολύ διδακτικό.

Ετσι συνέβη αυτές τις μέρες και με τον βαθμοφόρο της Πυροσβεστικής, τον πυρονόμο κ. Οδυσσέα Πατεράκη, ο οποίος τελικά είναι μόνιμος εξ ιδιωτών στην Πυροσβεστική από το 1991 (και όχι εποχικός πυροσβέστης, όπως είχε γραφτεί). Τώρα ισχυρίζεται σε δηλώσεις του σε κρητικό ΜΜΕ ότι η φράση του όπως ‘κυράτσα του πένθους’ για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, όπως και ολόκληρο το χυδαίο του κείμενο, δεν ήταν υβριστικοί, υποτιμητικοί και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αλλά αντιθέτως ήταν ‘κήρυγμα αντιμίσους‘.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή: Την ημέρα της δεύτερης κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2015, το XYZ Contagion δημοσίευσε το κείμενο με τίτλο ‘Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό «έργο» υβρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο‘.

Το κείμενο αναδημοσιεύτηκε σε αρκετούς ιστότοπους, όμως το Bloko.gr σοφά ποιώντας ανέδειξε στον δικό του τίτλο την ιδιότητα του ένστολου (με εθνόσημο και όρκο στο Σύνταγμα), δηλαδή του πυροσβέστη, ως εξής: «Ο εποχικός πυροσβέστης και μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ βρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»:
http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_118.html

Το θέμα μεταφέρθηκε στον αρχηγό της Πυροσβεστικής στρατηγό Βασίλη Παπαγεωργίου κι από κει στον υπουργό, κι έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να διαταχτεί ΕΔΕ και πειθαρχικός έλεγχος, και μάλιστα κατά προτεραιότητα, την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 07 Οκτωβρίου. Την είδηση για την ΕΔΕ δημοσίευσε πρώτο το Bloko.gr.
http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_355.html

«Στην περίπτωση που θα ταυτοποιηθεί ότι ο κ. Πατεράκης είναι ο συγγραφέας των κειμένων αυτών, γεγονός άλλωστε που παραδέχτηκε αργότερα μιλώντας σε κρητικό ΜΜΕ, πρόκειται να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες επιβολής ποινής εναντίον του».

Αλλωστε, είχε αναρτήσει σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στην οποία έκανε παράπονα για λογοκρισία (και από το σάιτ της Χρυσής Αυγής Κρήτης), μαζί με μια ‘υπόσχεση’ ότι είχε σκοπό να μιλήσει σχετικά.
Ολα αυτά σε πρώτο πρόσωπο:

«Η λαμπρή συμπεριφορά της ‘κυρίας’ (αφού έτσι την προτιμούν …κάποιοι) στο δικαστήριο σήμερα, ‘αφιερωμένη εξαιρετικά’ στους κυρίους συναγωνιστάς-λογοκριτάς που μου κατέβασαν το άρθρο ‘ΑΚΟΥ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ…’, απ’ το ‘Ethnikismos.net’ και το σάιτ ‘Χρυσή Αυγή Κρήτης’».

Σήμερα, Πέμπτη 08 Οκτωβρίου, στην Αυγή η Ελλη Ζώτου -με αναφορά στο XYZ Contagion– και στην Εφημερίδα των Συντακτών οι Μάριος Διονέλλης και Μάνος Τσαλδάρης δίνουν το πλήρες ρεπορτάζ για την υπόθεση με την ΕΔΕ στον εωσφοριστή Πατεράκη.

Το άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών έχει τίτλο ‘ΕΔΕ για πυροσβέστη, Δημοσίευσε προσβλητικά σχόλια για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα‘:
http://www.efsyn.gr/arthro/ede-gia-pyrosvesti

ΕΔΕ για πυροσβέστη

Συντάκτης: Μάριος Διονέλλης, Μάνος Τσαλδάρης, 08/10/2015

Αυτό που προβληματίζει το αρχηγείο της Πυροσβεστικής είναι η συνάφεια του κειμένου εναντίον της μητέρας του Φύσσα με άλλα δικά του κείμενα, τα οποία βρίσκονται εδώ και καιρό αναρτημένα

Σε ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος στελέχους της στην Κρήτη προχωρά η Πυροσβεστική, μετά την προσβλητική αρθρογραφία του ως προς το πρόσωπο της μητέρας του Παύλου Φύσσα. Ο μόνιμος πυρονόμος Οδυσσέας Πατεράκης, που υπηρετεί στο Ηράκλειο, ελέγχεται ως ο συγγραφέας άρθρου στο εθνικιστικό site «Εθνικισμός.net» με τίτλο «Ακου κυράτσα του πένθους».

Το άρθρο του μόνιμου πυρονόμου Οδυσσέα Πατεράκη στο εθνικιστικού περιεχομένου σάιτ. Κλικ για μεγέθυνση.
Το άρθρο του μόνιμου πυρονόμου Οδυσσέα Πατεράκη στο εθνικιστικού περιεχομένου σάιτ. Κλικ για μεγέθυνση.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά την έναρξη της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα στο δικαστήριο.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί προσωπικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ενώ η ΕΔΕ διατάχθηκε από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εξακριβώσουν αν ο πυροσβέστης είναι όντως ο συγγραφέας του συγκεκριμένου άρθρου ή αν δημοσιεύτηκε από τρίτο πρόσωπο που χρησιμοποίησε τα στοιχεία του.

Αυτό που προβληματίζει το αρχηγείο της Πυροσβεστικής είναι η συνάφεια του κειμένου εναντίον της μητέρας του Φύσσα με άλλα δικά του κείμενα, τα οποία βρίσκονται εδώ και καιρό αναρτημένα, ενώ η επίμαχη αποστροφή του κειμένου που καταλήγει στον χαρακτηρισμό εναντίον της έχει να κάνει με την άρνηση της σύνδεσης όσων πιστεύουν στις… «ιδέες» της Χρυσής Αυγής με τη δολοφονία του Φύσσα, κάτι που είχε υποστηρίξει ευθέως η Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο.

Πάντως, το επίμαχο κείμενο λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή του κατέβηκε από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ιδίως μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε και από άλλη προσβλητική για τη μητέρα του Φύσσα ανάρτηση, που έκανε στο twitter ο υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης Πέτρος Κορμικιάρης.

Το βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη με τίτλο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου»
Το βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη με τίτλο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου»

 

Σε σχέση πάντως με τον πυρονόμο από την Κρήτη, είναι γνωστό πως είναι από τους πιο ένθερμους αρθρογράφους στο site του τοπικού τμήματος της Χρυσής Αυγής, ενώ είναι και συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου», το οποίο προλόγιζε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κρήτης με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Κρήτη». Ο συγκεκριμένος πυροσβέστης στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί δημοσίως από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για αναρτήσεις του στο facebook στις οποίες υμνούσε τον Χίτλερ, ωστόσο πλέον ο λογαριασμός του είναι ανενεργός.

Να σημειωθεί πως αν και εμφανίζεται ως ακραιφνής εθνικιστής, στις αρχές του ’80 έχει δικαστεί και φυλακιστεί για προσβολή δημοσίου συμβόλου, καθώς μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του είχαν μπει στο Καπετανάκειο και είχαν αφοδεύσει πάνω στην ελληνική σημαία και σε πορτρέτα ηρώων του 1821.

Εφημερίδα των Συντακτών, Πέμπτη 08/10/2015. Μάριος Διονέλλης & Μάνος Τσαλδάρης, ΕΔΕ για πυροσβέστη Δημοσίευσε προσβλητικά σχόλια για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.
Εφημερίδα των Συντακτών, Πέμπτη 08/10/2015. Μάριος Διονέλλης & Μάνος Τσαλδάρης, ΕΔΕ για πυροσβέστη Δημοσίευσε προσβλητικά σχόλια για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

 

Και το άρθρο της Αυγής -με την επισήμανση πως «την αποκάλυψη έκανε την Τρίτη, λίγες ώρες δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μ.Φύσσα, η ερευνητική ομάδα του ιστολογίου xyzcontagion» έχει τίτλο ‘ΕΔΕ για τον πυροσβέστη υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα, Εμετικό παραλήρημα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής‘.
http://www.avgi.gr/article/5918279/ede-gia-ton-purosbesti-umniti-tou-xitler-kai-ubristi-tis-magdas-fussa

Αυγή, Πέμπτη 08/10/2015. Ελλη Ζώτου, ΕΔΕ για τον πυροσβέστη υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα, Εμετικό παραλήρημα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Αυγή, Πέμπτη 08/10/2015. Ελλη Ζώτου, ΕΔΕ για τον πυροσβέστη υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα, Εμετικό παραλήρημα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής

 

Ρεπορτάζ Ελλη Ζώτου, 08/10/2015

Ο παρ’ ολίγον υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χ.Α. και η ΕΔΕ εις βάρος του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης

Το διαδικτυακό παραλήρημα του Οδυσσέα Πατεράκη στην ιστοσελίδα του «Εθνικισμός.net» σε βάρος της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, Μάγδας Φύσσα, τον έφερε αυτή τη φορά ενώπιον έρευνας από την υπηρεσία του, όπως έγινε γνωστό χθες. Την αποκάλυψη έκανε την Τρίτη, λίγες ώρες δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μ.Φύσσα, η ερευνητική ομάδα του ιστολογίου xyzcontagion. Το επίμαχο κείμενο έχει τίτλο «Άκου ‘κυράτσα’ του πένθους» και μετά τις αντιδράσεις, αλλά και την ΕΔΕ που προκάλεσε, κατέβηκε από το ακροδεξιό site. Το ίδιο συνέβη και με το προφίλ στο facebook του Οδ. Πατεράκη, όπου εμφανίζεται να υμνεί… τον Χίτλερ με αναρτήσεις όπως «Αθάνατος στις καρδιές μας» και άλλα αναλόγου ύφους.

Οδυσσέας Πατεράκης, Χίτλερ Αθάνατος στις καρδιές μας
Οδυσσέας Πατεράκης, Χίτλερ Αθάνατος στις καρδιές μας

Ο Οδ. Πατεράκης -ο «Οδυσσεύς», όπως υπογράφει και το επίμαχο κείμενο- υπηρετεί στην Πυροσβεστική, έχει τον βαθμό του πυρονόμου και, όπως διατείνονται από την Πυροσβεστική, δεν είχε μέχρι στιγμής δώσει κάποιο δικαίωμα στην υπηρεσία παρά τη γνωστή του τοποθέτηση. Και λέμε γνωστή γιατί ο πυρονόμος είχε παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2014 από τη Χρυσή Αυγή ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης. Μάλιστα, στην εκδήλωση αυτή, ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης χαιρετούσε ναζιστικά, ενώ για τις δηλώσεις του σε αυτή την εκδήλωση ενώπιον ΕΔΕ είχε βρεθεί και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Σπυρόπουλος, καθώς επρόκειτο για εν ενεργεία αστυνομικό.
Άγνωστο παραμένει αν είχε τότε ελεγχθεί και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πατεράκης από την υπηρεσία του. Ο Οδυσσέας Πατεράκης άλλωστε είχε κερδίσει τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς του εκείνο τον Φεβρουάριο εξαιτίας της ανάσυρσης του «πονήματός» του, του βιβλίου «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου – Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», το οποίο το 1982 είχε προλογίσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Οδ. Πατεράκης από τα μικράτα του κινούνταν στον χώρο της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, η δημοσιότητα που πήρε το πόνημα της νεότητάς του δεν φαίνεται να ωφέλησε την υποψηφιότητά του. Τελικά, για αδιευκρίνιστους λόγους, στη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής είχε τον Παντελή Μακρυδάκη. Βέβαια στη λίστα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ηρακλείου ξεχωρίζουμε υποψήφια γυναίκα με το ίδιο επίθετο.
Επιστρέφοντας τώρα στην έρευνα της Πυροσβεστικής, πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί ότι οι αναρτήσεις αυτές έγιναν από τον ίδιο, κάτι που μπορεί να πάρει καιρό, καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί εισαγγελική άδεια για άρση απορρήτου και να επιστρατευθεί στη συνέχεια το Ηλεκτρονικό Έγκλημα για να διαπιστώσει αν πραγματικά είναι δικές του αναρτήσεις, και έπειτα να διαπιστωθεί κατά πόσον προκύπτει κάποιο αδίκημα ή κάποια παράβαση του Πειθαρχικού Δικαίου.

Οδυσσέας Πατεράκης, Αιωνία σου η μνήμη Χίτλερ 30 Απριλίου 1945
Οδυσσέας Πατεράκης, Αιωνία σου η μνήμη Χίτλερ 30 Απριλίου 1945

Παρ’ όλα αυτά, και σύμφωνα με την πάγια προσφιλή τους τακτική ‘όσο μεγαλύτερο το ψέμα, τόσο πιθανότερο να πιάσει’, πάλι κάνουν το άσπρο μαύρο. Δεν διστάζουν, ενώ όλα είναι προφανή στον οποιονδήποτε, να προσπαθούν ξανά να παραπλανήσουν λέγοντας το μεγαλύτερο ψέμα. «Ηταν κήρυγμα αντιμίσους», λέει.

‘Ο κ. Πατεράκης χαρακτηρίζει το άρθρο του ως … κήρυγμα αντιμίσους και πως ο χαρακτηρισμός ‘κυράτσα’ προς τη μητέρα του δολοφονημένου -από χέρι χρυσαυγίτη- Π. Φύσσα δεν είναι  μειωτικός! Όπως μάλιστα λέει ο ίδιος «δεν είχε πρόθεση να τη θίξει, αποκαλώντας την έτσι»’.
http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_214.html

Μπορεί ο καθένας να κρίνει αν όλα τα παρακάτω είναι λόγοι υβριστικοί, υποτιμητικοί και προσβλητικοί, σε όποια ελληνική κι αν τα πει κανείς ή αν είναι … αυτό που φαίνονται να είναι και που καταλαβαίνει όποιος μιλάει την ελληνική.

– Κι’ εσύ διάλεξες για υποκατάστατο το μίσος. Και δεν τρέφω την αυταπάτη πως ίσως και να νόμισες πως συμμερίστηκαν τον πόνο σου, ακόμη κι’ εκείνοι που στήριξαν ακριβώς πάνω στον πόνο σου τις ποταπότερες των σκοπιμοτήτων.

– Απλά, πιστεύω πως είσ’ απ’ τη φύση σου πλάσμα εγωιστικό, από κείνα που θαρρούν πως ο κόσμος φτιάχτηκε αποκλειστικά για δαύτα. Πως όλα ξεκινούν και τελειώνουν γύρω απ’ τον θλιβερά ατομικό τους μικρόκοσμο.

– Όμως, εσύ, τον αυτονόητο σεβασμό για τον πόνο σου, μοιάζεις η ίδια να μην τον θες ν’ αντανακλά και σεβασμό στον ίδιο τον εαυτό σου. Γιατί ζητάς να καταστρέψεις ανθρώπους αθώους και ξέμακρους απ’ τον περίγυρο της αιτίας του πόνου σου, ζητώντας να πάρεις εκδίκηση απ’ όλη την κοινωνία. Γι’ αυτό και θορυβείς σαν αλαλάζον κύμβαλο, παράγοντας ανούσιους ήχους και χύνοντας χολή.

– Πίσω απ’ τον υποτιθέμενο «ανθρωπισμό» μιας επίπλαστης ψευδοταυτότητας «ιδεολογικού» αυτοπροσδιορισμού […] δεν κρύβεται παρά μονάχα το πάθος σου για ανθρωποθυσία στο βωμό του αιμοβόρου ψευτοθεού που κατασκεύασες, δίνοντάς του τ’ όνομα του πεθαμένου παιδιού σου.

– […] Ασφαλώς, δεν προσμένω να πάρω απάντηση. Σιγά μη σ’ αφήσει το το μίσος.

– Μόνο, που υπάρχει μια λέξη, βγαλμένη απ’ το λαό, για να προσδιορίσει τη διαφορά ανάμεσα στη γυναίκα εκείνη που κατέχει από δικού της τα προσόντα να «διοικεί» κι’ εκείνη που επιχειρεί να το πράξει, στην ιδιότητα στηριζόμενη απλά της «συζύγου» του «αφεντικού». Είναι η διαφορά ανάμεσα στην «κυρά» και την «κυράτσα». Κι’ εσύ, αντί, μέσ’ απ’ τον αυτοσεβασμό, να διαλέξεις το ρόλο της κυράς στου παιδιού σου το πένθος, επέλεξες, των αναλογιών τηρουμένων, το δεύτερο, μ’ ό,τι αυτό συνεπάγεται σ’ επίπεδο συμπεριφοράς. Μιας συμπεριφοράς αναιδούς, έστω και ψυχικά αιτιολογημένης, μα, σίγουρα, ηθικά αδικαιολόγητης […]

– Ε λοιπόν, «κυράτσα» του πένθους, σου αρνούμαι το δικαίωμα, μέσ’ απ’ το αλλοπρόσαλλο «σκεπτικό» σου, επειδή απλά κοινωνώ σε μια Ιδέα, ασύστολα να με συκοφαντείς ως συνένοχο. Γιατί απλά δεν έχω φονικά ένστικτα. Το κατάλαβες ; Μάλλον όχι …

Στο θέμα αναφέρθηκαν, επίσης, η Αυγή Online, το Βήμα Online, το TVXS.gr, το theTOC κά. ενώ το Bloko.gr υπενθύμισε «πως το αφετηριακό ρεπορτάζ για την αποκάλυψη δηλώσεων και θέσης ξεκίνησε από το xyzcontagion.wordpress.com».

Εμετικό κείμενο σε βάρος της μητέρας του Π. Φύσσα από χρυσαυγίτη πυρονόμο – Η Αυγή Online
http://www.avgi.gr/article/5916525/emetiko-keimeno-se-baros-tis-miteras-tou-p-fussa-apo-xrusaugiti-puronomo

ΕΔΕ για προσβλητικό άρθρο για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα – κοινωνία – Το Βήμα Online
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=743968

Χρυσαυγίτης βρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα: Άκου κυράτσα του πένθους | TVXS – TV Χωρίς Σύνορα
http://tvxs.gr/news/ellada/xrysaygitis-brizei-ti-mitera-toy-payloy-fyssa-akoy-kyratsa-toy-penthoys

Νέα αθλιότητα σε βάρος της μητέρας του Π.Φύσσα από Χρυσαυγίτη πυρονόμο |thetoc.gr
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/nea-athliotita-se-baros-tis-miteras-tou-pfussa-apo-xrusaugiti-puronomo

Στο Bloko.gr αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια διότι ναι μεν το γεγονός πως είναι ένστολος το είχαμε επισημάνει κι εμείς (αλλά όχι στον τίτλο), ενώ εκεί το υπογράμμισαν και το ανέδειξαν.

 

 

[*] Ετσι, ο Κασιδιάρης ξέρει πολύ καλά ότι λέει ψέματα, όταν π.χ. χρησιμοποιεί το επιχείρημα «οι ανακρίτριες βαφτίζουν μέλη εγκληματικής οργάνωσης ακόμη και όποιον τυχαίνει να παρακολουθήσει μια ομιλία μας» -κάτι τέτοιο πουθενά δεν υπάρχει μέσα στο πόρισμα -οι ανακρίτριες καθορίζουν με μεγάλη σαφήνεια ποιος θεωρείται «μέλος της εγκληματικής οργάνωσης» και ποιος όχι.

Ομοίως, ο Λαγός δίνει συνεντεύξεις, λέγοντας με το γνωστό του ύφος «ξεφτιλισμένοι, μου κάνατε το σπίτι ερείπια και βρήκατε τ’ αρχ**** μου», ενώ γνωρίζει (και γνωρίζει ότι και οι άλλοι γνωρίζουν) ότι τελικά, πράγματι βρέθηκε ένα όπλο και σφαίρες, και μάλιστα πειραγμένο, σε μυστική κρύπτη στο ‘φτωχόσπιτό του’, πολύ καλά κρυμμένο.

Ολοι τους, επίσης, κοιτάνε τον άλλο στα μάτια και λένε με θράσος π.χ. «που είναι τα όπλα που λέγατε ότι θα βρίσκατε;;; -κάνατε τα γραφείας μας άνω-κάτω αλλά άνθρακες ο θησαυρός σας», ενώ ξέρουν ότι έχουν βρεθεί πάνω από 70 όπλα σε 30 διαφορετικές υποθέσεις, και μεταξύ αυτών, και ένα φονικό δρεπάνι που θα έκοβε το νήμα της ζωής των στελεχών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, που το είχαν κρύψει επιμελώς πίσω από το air-condition στα γραφεία της τοπικής τους.

Το εμετικό άρθρο βρίσκεται σε αυτό εδώ το λινκ.

 


 

Δείτε επίσης: Φάκελος Χρυσή Αυγή

# Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα ‘Χρυσή Αυγή‘:

# Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα:

Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα

# Φάκελος Σρεμπρένιτσα:

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

Διαβάστε τις νέες μεγάλες έρευνες του XYZ Contagion με θέμα ‘Οταν ο θύτης παριστάνει το θύμα‘:

– ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία για την συμμετοχή Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή’
https://xyzcontagion.wordpress.com/srebrenica-more-evidence/

Και:

– ‘Οι ελληνικοί μύθοι για την γιουγκοσλαβική τραγωδία 1991-1995 και οι αλήθειες που δεν ακούστηκαν ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ‘.

Οι ελληνικοί μύθοι για την γιουγκοσλαβική τραγωδία 1991-1995 και οι αλήθειες που δεν ακούστηκαν ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ


[Για την Short version, κλικ εδώ ‘Οταν ο θύτης παριστάνει το θύμα’]
– ‘Ολη η αλήθεια για τη Σρεμπρένιτσα: Οι οκτώ συν μία αποδείξεις για το προσχεδιασμένο της οργανωμένης σφαγής’

Ολη η αλήθεια για τη Σρεμπρένιτσα: Οι οκτώ συν μία αποδείξεις για το προσχεδιασμένο της οργανωμένης σφαγής


– ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)
https://xyzcontagion.wordpress.com/srebrenica-sta-mme/

Δείτε επίσης:

– ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα‘ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)


‘ΕΝΟΧΟΣ ο Κάρατζιτς! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας στη Βοσνία’

ΕΝΟΧΟΣ ο Κάρατζιτς! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας στη Βοσνία


– ‘Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/03/25/golden-dawn-hymn-noz-zica-srebrenica/

# Νέα κατηγορία με σειρά αποκαλυπτικών νέων ερευνών: ‘Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά‘.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P).

# Εδώ τα άπαντα:

Greatest Hits

# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:

Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ

# Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015: Πολλά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας: Δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion

Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015: Πολλά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας: Δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion

# Μεταφράσεις άρθρων του ιστολογίου μας σε αξιόλογες ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού

Translations (Μεταφράσεις και άλλο υλικό από το XYZ Contagion σε ξένες γλώσσες)

# Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion

Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion (και ο Εισαγγελέας!)

«Αν τεθεί σαν ερώτημα, φαίνεται πως ναι, η απάντηση είναι καταφατική· οι ανακρίτριες διαβάζουν XYZ Contagion.
Εξηγούμαστε:

Η Πέμπτη 10 Ιουλίου του 2014 ήταν μια καλή ημέρα. Οχι μόνο είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται, αλλά είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ […], χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την προφυλάκιση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημα της), όπως μπορείτε να δείτε […]

# Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2

Το βιβλίο/E-book του XYZ Contagion, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2

[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]

[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]

το οποίο προτείνεται, μάλιστα, και από τον Ιό της Εφημερίδας των Συντακτών

# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/05/ios-mix-apon-xyz-contagion/

# Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]

Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]

# Συγκεντρωμένες όλες οι ‘Εννέα συν μία σκηνές από την ιστορία της Χρυσής Αυγής‘, και εδώ με τον τίτλο ‘Η 4η μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς‘:

Η τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς

# Οι 9+1 σκηνές

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις

Η εισαγωγή-προοίμιο: Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)


΄
Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο ‘Caravel’, Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο “Caravel”, Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Δέκατη και Τελική #10 – Αυλαία: Ας συνοψίσουμε (Το παζλ συμπληρώνεται;;;) + Αντί επιλόγου + Υστερόγραφο: Η ομολογία για την μεταμφίεση, τη διπλή γλώσσα και το κρυφτούλι με την πραγματική τους ταυτότητα
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/10/skhnh-10/

 

# ‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;

Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;

# Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

# Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή

Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή

# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

# Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

# Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

# Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το ‘χρίσμα’ για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους ‘εχθρούς της ράτσας’) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το “χρίσμα” για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους “εχθρούς της ράτσας”) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

# Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της ‘Πολιτείας’ (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]

Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]

# Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

# Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

# Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

# Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους ‘εθνικιστές’ για τον χαζό κόσμο»

Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους “εθνικιστές” για τον χαζό κόσμο»

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα

Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

# Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

# Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας

Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας

# Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την ‘κρυπτεία’ του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την “κρυπτεία” του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

# Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 67 χρόνια πριν

Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 70+ χρόνια πριν, το 1931

# Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη αδικήματα και παρανομίες, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

# Τι έκαναν οι καταληψίες φοιτητές το πρώτο μεσημέρι της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τι έκαναν οι χρυσαυγίτες και οι τραμπούκοι από το ‘Κόμμα 4ης Αυγούστου’ την τελευταία νύχτα του Πολυτεχνείου

Τι έκαναν οι καταληψίες φοιτητές το πρώτο μεσημέρι της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τι έκαναν οι χρυσαυγίτες και οι τραμπούκοι από το “Κόμμα 4ης Αυγούστου” την τελευταία νύχτα του Πολυτεχνείου

# Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!!!) σε ‘αυτοάμυνα’ ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα

Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!) σε “αυτοάμυνα” ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα

# Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας

Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας

# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες

Η εμπειρία από άλλες χώρες στο θέμα της απαγόρευσης των ναζιστικών κομμάτων και οργανώσεων (και τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας)

# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή ‘Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη’ και στη ‘Διακήρυξη της Βαρκελώνης’, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα ‘Ενθέματα’ της κυριακάτικης ‘Αυγής’, 2013-03-31)

Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” και στη “Διακήρυξη της Βαρκελώνης”, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα “Ενθέματα” της κυριακάτικης “Αυγής”, 2013-03-31)

# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας

Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας

# Ευθανασία και στείρωση για ‘άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς’: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την ‘ευγονική αναγκαιότητα’, την ‘διοικητική ιατρική’ και το ‘Aufartung’

Ευθανασία και στείρωση για “άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς”: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την “ευγονική αναγκαιότητα”, την “διοικητική ιατρική” και το “Aufartung”

# Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο ‘Πρώτο Θέμα’ για τις ‘γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ’ με την προστασία της Χρυσής Αυγής

Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο “Πρώτο Θέμα” για τις “γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ” με την προστασία της Χρυσής Αυγής

# Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια. Ανήμερα του Ευαγγελισμού.

Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια. Ανήμερα του Ευαγγελισμού.

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ

Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές

Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές

# Ενα ‘μικρό’ ‘λάθος’ του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς

Ενα “μικρό” “λάθος” του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς

# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και ‘χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον’

Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και “χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον”

# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο’γράφος’ Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας ‘Εμπρός’;;;

Ποιος είναι ο δημοσιο’γράφος’ Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας ‘Εμπρός’; + Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25)

# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον ‘ιδεολογικό’ καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο ‘Μάστορα’

Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον “ιδεολογικό” καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο “Μάστορα”

# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή

Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για “φούρνους και σαπούνια”, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή

# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο ‘Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες’ στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο ‘Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα’ στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)

Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο “Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες” στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο “Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα” στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)

# Διαβάστε στα Ενθέματα της ‘Αυγής’ αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα ‘Ενθέματα’, το Left.gr και την Αυγή Online beta)

Διαβάστε στα Ενθέματα της “Αυγής” αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα “Ενθέματα”, το Left.gr και την Αυγή Online beta)

# Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται

Οταν ο Φύρερ Μιχαλολιάκος έκανε στροφή 180 μοιρών: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται

# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων ‘114’ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε ‘ανένδοτο 114’!!!

Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114” των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114”!!!

# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;

Ποιος βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;

# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν

Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν

# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
https://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/30/zafeiropoulos-kousoumbrhs

# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις

Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις

# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …

Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …

# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών

Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών

# Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής

Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής

# Οι στενοί συγγενείς του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής – Φασιστικές, ναζιστικές, φιλοβασιλικές, φιλοχουντικές, ακροδεξιές οργανώσεις το 1984

Οι στενοί συγγενείς του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής – Φασιστικές, ναζιστικές, φιλοβασιλικές, φιλοχουντικές, ακροδεξιές οργανώσεις το 1984

 

Φάκελος Σρεμπρένιτσα

[…] Αυτό, όμως, το -κατά γενική ομολογία- επίτευγμα του XYZ Contagion, μεγαλύτερο ίσως και από την έκδοση του βιβλίου (XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2, αποκτήστε το εδώ δωρεάν) είναι το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός:

Είπαμε ότι θα στείλουμε στον εισαγγελέα τους Ελληνες εθελοντές φασίστες που πήγαν το 1995 στη Βοσνία να βοηθήσουν τους Σέρβους στις σφαγές αθώων και αμάχων και στις εθνικές εκκαθαρίσεις όπως στην Σρεμπρένιτσα -και το κάναμε.
Τους στείλαμε στον εισαγγελέα.

Και μάλλον κάναμε καλά, αφού οι αμετανόητοι εξακολουθούν να εξυμνούν ανατριχιαστικά την γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και τα εγκλήματα πολέμου, λ.χ.
# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;
https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/03/25/golden-dawn-hymn-noz-zica-srebrenica/

Ενας πρώτος στόχος, τον οποίο ελπίζαμε να καταφέρουμε αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες, ήταν, μετά την δημοσίευση της έρευνας και του υλικού (Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα), από τη δική μας δουλειά να γράψουν μεγάλες εφημερίδες και άλλα μέσα [Σ.Σ.: Δείτε επιλογή από τις κυριότερες δημοσιεύσεις σε μεγάλα ΜΜΕ εδώ αναλυτικά ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)‘, ή παρακάτω τον κατάλογο με όλες τις δημοσιεύσεις, μία προς μία].

Ενας δεύτερος, σε μια γωνιά του μυαλού μας, να γίνουν ερωτήσεις στη Βουλή. Εγινε κι αυτό (Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015). Και η απάντηση (Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015).

Και ο τελικός στόχος, που ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε να συμβεί εύκολα, ήταν να γραφτεί απ’ τη δουλειά μας αναφορά στον εισαγγελέα. Τελικά δεν χρειάστηκε· οι στόχοι όλοι, όμως, επετεύχθησαν, και μία βδομάδα μάλιστα μετά την δημοσίευση της έρευνας, στις 22 Ιουνίου 2015, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κινήθηκε και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα:

# Ολες οι εξελίξεις στην ‘μη στατική’ σελίδα (ενημερώνεται διαρκώς) ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα‘:
https://xyzcontagion.wordpress.com/justice-for-srebrenica/

Τον Ιούλιο του 2016, στην 21η επέτειο, παρουσιάσαμε τα ‘Νέα στοιχεία για την υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα‘: Διαβάστε την πλήρη νέα έρευνα ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή‘ ή τα αυτόνομα report με θέμα ‘Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα‘.

# Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/22/eisaggelia-prodikon-proanakrisi-srebrenica/

Λίγα λόγια απ’ το ιστορικό της υπόθεσης:

Με την ευκαιρία, πρέπει να πούμε εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη δουλειά μας με πολλούς τρόπους, αλλά και με την κατακόρυφη αύξηση των επισκέψεων, γύρω στις 200.000 σε λιγότερο από από έναν μήνα (και πάνω από 1.000.000 στον χρόνο που ακολούθησε), και να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι συντάκτες του XYZ Contagion (πρέπει να) είναι ικανοποιημένοι και υπερήφανοι από όσα φάνηκαν όλο αυτό το διάστημα με αφορμή και επίκεντρο την εξαιρετικά σημαντική ιστορία της Σρεμπρένιτσα:
Στα πλαίσια της δημοσίευσης της έρευνας μας για την Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή ‘Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα‘, πρώτα σκεφτήκαμε να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας μερικές πτυχές από τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο πόλεμο:

# ‘Τέσσερα χρόνια πόλεμος, 50 φωτογράφοι, 248 φωτογραφίες – Βοσνία 1992-1995’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/09/bosnia-248-photos/

Κατόπιν, προσπαθήσαμε ώστε η λέξη ‘Σρεμπρένιτσα’ να εμφανιστεί στην δημόσια συζήτηση, συνεπώς και να ανεβεί στην ιεράρχηση των μηχανών αναζήτησης, κι έτσι αποφασίσαμε να γράψουμε άρθρα για να θυμηθούν ή για να μάθουν τα γεγονότα όσοι και όσες ενδιαφέρονταν.

# ‘Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;;’

Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;; [Προειδοποίηση: Πολύ σκληρές εικόνες]

# ‘Τρεις ερωτήσεις δεν ακούγονται ποτέ εδώ και 20 χρόνια στη Σρεμπρένιτσα – Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία θυμάται τα 20 χρόνια από την μεγάλη σφαγή, 1995-2015’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/07/10/icty-remembers-20-years-srebrenica/

Εστιάσαμε στην μοναδική βαλκανική περίπτωση του Σερβοβόσνιου διοικητή της ΕΕΦ:

# ‘Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς (Zvonko Bajagic): Ποιος ήταν ο Σερβοβόσνιος διοικητής της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/12/prodimosiefsi-srebrenica-zvonko/

Με τη βοήθεια φίλων, φτιάχτηκε ένα βίντεο στο οποίο αναδείξαμε μεγάλο τμήμα από το κρίσιμο και χρήσιμο οπτικό υλικό:

# ‘Ελληνες εθελοντές και χρυσαυγίτες από την ΕΕΦ σε επιχειρήσεις στην Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995 – YouTube‘,
κι εδώ σε αγγλική version:
# ‘Greek Volunteers and Golden Dawn members during operations in the Srebrenica massacre, July 1995 – YouTube

Κατόπιν, και με τη βοήθεια φίλων και συνοδοιπόρων, η έρευνα βρήκε τον δρόμο της σε μεγάλα ‘συμβατικά’ λεγόμενα ΜΜΕ:

Στην Εφημερίδα των Συντακτών, 13/06/2015:
# ‘Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)’

Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)

Στο Εθνος, 14/06/2015:
# ‘Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)’

Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

Στην Αυγή, 14/06/2015:
# ‘Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)’

Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)

και στα αγγλικά:
# ‘Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)

και στα ισπανικά:
# ‘Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)

Στην ιταλική Manifesto, 25/06/2015:
# ‘Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)’

Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)

Στα Νέα, 19/06/2015:
# ‘Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)’

Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)

Στην Καθημερινή, 08/07/2015:
# ‘Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)’

Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)

Σε αυτήν την προσπάθεια να δείξουμε την ελληνική συμμετοχή, σαν ένα άγος, σαν μια βαριά ντροπή που βαραίνει δομικά την πολιτική και δημόσια ζωή της χώρας μας, προσπαθώντας παράλληλα να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι χωρίς να χαριστούμε σε κανένα, όπως σημείωσε και η Αυγή, 28/06/2015:
# ‘Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 28/06/2015)’

Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 2015-06-28)

… είχαμε τη βοήθεια, επίσης, από την πρώτη στιγμή, καλών φίλων από το περιοδικό Unfollow, 13/06/2015:
# ‘Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)’

Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)

… ή τον Χριστόφορο Κάσδαγλη από το περιοδικό ‘4 Τροχοί’ (άρθρο στο τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)
# ‘Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης)’

Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)

… ή το περιοδικό ‘Athens Review of Books’, ειδικά για τις φωτογραφίες που ανακαλύψαμε.
# ‘Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)’

Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)

… και αργότερα, από το The Books’ Journal
# ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα’ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Αν και έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλούς σκοπέλους από πολλά χρόνια παραπληροφόρησης και μονόπλευρης κάλυψης των γεγονότων, όπως λ.χ. ένα παράδειγμα εδώ:
# ‘Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ’

Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ

… τελικά, οι στόχοι μας σαν ερευνητικό ιστολόγιο που κάτι έχει να πει επιτεύχθηκαν, ίσως και με το παραπάνω:
Υπήρξε στις 25/06/2015
# ‘Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015’

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015

Και στις 15/07/2015 υπήρξε η …
# ‘Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015’

Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015

Και τέλος, ο απώτερος στόχος:
# ‘Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015’

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Ολες οι ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα’ θα βρίσκονται εδώ.

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

Και για όποιον/α θέλει το υλικό σε έντυπη μορφή, στο αρχείο pdf περιέχονται όλες οι σελίδες της έρευνας, με τις εικόνες, τα URL των βίντεο και με όλα τα λινκ στο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπό μορφή παραπομπών:
# ‘Srebrenica – Η 5η μεγάλη έρευνα για τη Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή’

[XYZ Contagion] – Srebrenica Four pages – Intro + Two parts Study + Legal stuff [ALL Photo + Links] [May + June 2015] – xvbwczpq-book

Τέλος, όλες μας οι αποκαλύψεις συνοδεύονταν από μια σειρά δυσεύρετων φιλμ και βίντεο, τα οποία σκονίζονταν επί χρόνια σε κάποιες αποθήκες στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Τα ‘ξεθάψαμε’ και τα παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό:
# Η PlayList του XYZ Contagion στο YouTube: Srebrenica Massacre by XYZ Contagion
https://www.youtube.com/playlist?list=PLir9jywufW_wIkujp0cV_-T09wZ7-tHAm

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για το συναρπαστικό ταξίδι, και … συνεχίζουμε!

 

Οι έρευνες βρήκαν τον δρόμο τους σε μεγάλα ‘συμβατικά’ λεγόμενα ΜΜΕ. Στην ιταλική Manifesto, στην Καθημερινή, στα Νέα, στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο Εθνος, στην Αυγή, στο Athens Review of Books, στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, μέχρι και στο video section της Washington Post, και τελικά, εκεί που θέλαμε, στη Βουλή και στην Εισαγγελία. Δείτε επιλογή από τις κυριότερες δημοσιεύσεις σε μεγάλα ΜΜΕ εδώ αναλυτικά ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)

85 σκέψεις σχετικά με το “Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

  1. Οι εξελίξεις την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 07/10/2015, όπως καταγράφηκαν σε ειδησεογραφικούς ιστότοπους.

    [Σ.Σ.: Εκτός από την Αυγή στο άρθρο της Ελλης Ζώτου («Την αποκάλυψη έκανε την Τρίτη, λίγες ώρες δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μ.Φύσσα, η ερευνητική ομάδα του ιστολογίου xyzcontagion») που αναδημοσιεύουμε παραπάνω (και εκτός από το Bloko.gr, ασφαλώς) κανείς άλλος δεν σκέφτηκε να κάνει μια αναφορά στη δική μας δουλειά, παρότι είναι εμφανές πως το υλικό, φωτογραφίες, κείμενα κ.λπ. πάρθηκαν από το ιστολόγιο εδώ ‘Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ υβρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015‘. Ολα εμπορικά ΜΜΕ, με διαφημίσεις και ισολογισμούς].

    ΕΔΕ διέταξε το αρχηγείο της Πυροσβεστικής για τον πυρονόμο Οδυσσέα Πατεράκη και τις ναζιστικές αναρτήσεις | BLOKO
    http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_355.html

    Δηλώσεις πρόκληση Ο. Πατεράκη, Αποδέχεται τα κείμενα ως κήρυγμα … αντιμίσους, Τί λέει για τον χαρακτηρισμό «κυράτσα» | BLOKO
    http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_214.html

    Θυμίζουμε πως το αφετηριακό ρεπορτάζ για την αποκάλυψη δηλώσεων και θέσης ξεκίνησε από το xyzcontagion.wordpress.com, ενώ το ζήτημα της ΕΔΕ αποκάλυψε το bloko.gr με ρεπορτάζ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ

    Εμετικό κείμενο σε βάρος της μητέρας του Π. Φύσσα από χρυσαυγίτη πυρονόμο – Η Αυγή Online
    http://www.avgi.gr/article/5916525/emetiko-keimeno-se-baros-tis-miteras-tou-p-fussa-apo-xrusaugiti-puronomo

    ΕΔΕ για προσβλητικό άρθρο για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα – κοινωνία – Το Βήμα Online
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=743968

    Χρυσαυγίτης βρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα: Άκου κυράτσα του πένθους | TVXS – TV Χωρίς Σύνορα
    http://tvxs.gr/news/ellada/xrysaygitis-brizei-ti-mitera-toy-payloy-fyssa-akoy-kyratsa-toy-penthoys

    Νέα αθλιότητα σε βάρος της μητέρας του Π.Φύσσα από Χρυσαυγίτη πυρονόμο |thetoc.gr
    http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/nea-athliotita-se-baros-tis-miteras-tou-pfussa-apo-xrusaugiti-puronomo

    Κατάπτυστο κείμενο πυροσβέστη για την μητέρα του Φύσσα ανάβει… φωτιές στην Πυροσβεστική
    http://www.protothema.gr/greece/article/515937/kataptusto-keimeno-purosvesti-gia-tin-mitera-tou-fussa-anavei-foties-stin-purosvestiki/

    ΕΔΕ σε βάρος πυρονόμου για προσβλητική ανάρτηση για τη μητέρα του Π.Φύσσα | Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον
    http://www.presspublica.gr/ede-se-varos-pironomou-gia-prosvlitiki-anartisi-gi-ti-mitera-tou-p-fissa/

    Προσβλητική ανάρτηση πυρονόμου για Φύσσα – Newpost.gr
    http://newpost.gr/ellada/490983/ede-gia-thn-prosblhtikh-anarthsh-pyronomoy-pros-thn-mhtera-toy-fyssa

    ΕΔΕ διέταξε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής σε βάρος πυρονόμου που έβριζε στο διαδίκτυο την μητέρα του Φύσσα – Κοινωνία – NEWS247
    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ede-dietakse-o-arxhgos-ths-pyrosvestikhs-se-varos-pyronomoy-poy-evrize-sto-diadiktyo-thn-mhtera-toy-fussa.3705831.html

    Χυδαίο κείμενο χρυσαυγίτη κατά της μητέρας του Φύσσα | Newsbomb
    http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/631635/ede-gia-to-xydaio-keimeno-xrysaygiti-pyrosvesti-kata-tis-miteras-toy-fyssa

    ΕΔΕ στην Πυροσβεστική για τον χρυσαυγίτη που βρίζει την Μ. Φύσσα μέσα από εθνικιστική ιστοσελίδα | Politis Online | Politisonline Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο
    http://www.politisonline.com/%CE%B5%CE%B4%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3/

    ΕΔΕ για το κατάπτυστο κείμενο του Κρητικού πυροσβέστη | Cretalive
    http://www.cretalive.gr/crete/view/ede-gia-to-kataptusto-keimeno-tou-krhtikou-purosbesth/278494

    «Άκου κυράτσα του πένθους»: Νέα αθλιότητα σε βάρος της μητέρας του Π.Φύσσα από υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο | Αγώνας της ΚρήτηςΑγώνας της Κρήτης
    http://agonaskritis.gr/%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7/

    Τι να πει κανείς.
    Εμείς δουλεύουμε σκληρά (σκιζόμαστε, κυριολεκτικά) για να γράφουμε αυτά που εμείς θέλουμε να μοιραζόμαστε με τον κόσμο (χωρίς οικονομικό όφελος κανένα), χαλάμε του κόσμου τα χρήματα για να αγοράζουμε εκατό βιβλία για κάθε θέμα, τρώμε χίλιες ώρες για να τα διαβάζουμε.
    Γενικά μιλώντας, πως λέτε να νιώθουμε όταν έρχεται ο άλλος, απλώνει το χέρι του σε ό,τι του γυαλίζει και το παίρνει για να το βάλει στην εμπορική του ιστοσελίδα, ουσιαστικά πατώντας πάνω μας και υποβαθμίζοντας και εξευτελίζοντας τη δουλειά μας;;;

  2. Αναδημοσιεύσεις:

    Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08 | πέμπτο κύμα
    https://pemptokyma.wordpress.com/2015/10/09/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B4%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81/

    Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08 | ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    https://istoriatexnespolitismos.wordpress.com/2015/10/09/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B4%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81/

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)