Το νέο trendy σήμα του τηλεοπτικού κόμματος ΛάΟΣ

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα «πατριωτικό» τηλεκόμμα. Οταν ο μποντιμπιλντεράς κονφερασιέ διαφημιστής και εκπαιδευτής μοντέλων αρχηγός του ίδρυσε το κόμμα αυτό, έφτιαξε και το σήμα του κόμματος, το οποίο, μεταξύ άλλων, συμβόλιζε «την επέκταση του ελληνισμού στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος, όπως δηλώνουν οι 4 αιχμές επάνω στον σταυρό και το δάφνικο στεφάνι».

Τώρα, όμως, που ο απίθανος κωλοτούμπας φύρερ του κόμματος έχει γίνει δεκτός από το πολιτικό πρόσωπο και από το προσωπικό των ΜΜΕ, ο λόγος του κόμματος και του αρχηγού έχει «στρογγυλέψει» (τακτική «Δούρειου Ιππου», σύμφωνα με τον ίδιο τον Καρατζαφιόζη), συνεπώς ήλθε η ώρα να γίνει πιο «soft» και «trendy» (δηλαδή, ακόμα πιο τηλεοπτικό και εύπεπτο) και το σήμα του μορφώματος ΛάΟΣ.

Το νέο σήμα "δείχνει" καλύτερα σε τηλεόραση plasma

Για τις περιπέτειες του σήματος από το οποίο είχε εμπνευστεί το δικό του σήμα ο Καρατζαφύρερ, δείτε κι εδώ:
Πώς το παλιό σήμα της πόλης άλλαξε επί το εθνικιστικότερον ύστερα από τηλεοπτικό «φροντιστήριο» του δημάρχου

4 σκέψεις σχετικά με το “Το νέο trendy σήμα του τηλεοπτικού κόμματος ΛάΟΣ

  1. Α καταπληκτικό!
    Τα συγχαρητήρια μου στο μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα κόμμα / κώμα.
    Νομίζω πως το επόμενο βήμα ευπρεπισμού θα πρέπει να αφορά την τσιριχτή φωνή του Άδωνη, να γίνει πιο μπάσα βρε παιδί μου, να μην φρικάρουν οι ΄Ελληνες ψηφοφόροι..

    Μπράβο και πάλι στα παιδιά, ελπίζω τώρα με το καινούργιο σήμα να σταματήσουν οι ανούσιες κριτικές ότι είναι φιλοχουντικοί, φιλοναζιστές, ρατσιστές, κλπ λεπτομέρειες.

  2. Επίτελους ένα σήμα μοντέρνο, δεν άντεχα πια να κυκλοφορώ με περιβραχιόνιο παλιατσαρία στην καφετέρια… Ασε που αυτό μπορώ να το συνδυάσω με τα πάντα! Εύγε!

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)