Δημήτρης Ψαρράς – «Καμμένο» χαρτί (πολιτικό παρασκήνιο στην «Ελευθεροτυπία» 2011-05-21)

Ο Δημήτρης Ψαρράς, εκ των φορέων του “Ιού“, σε ένα σχόλιο από τα «Πολιτικά παρασκήνια» της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» του Σαββάτου 21 Μαΐου 2011 με τίτλο ««Καμμένο» χαρτί«.

«Καμμένο» χαρτί

Σκίτσο του Θανάση Πέτρου
 
Φημίζεται ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος για τις κατά καιρούς «αποκαλύψεις» του. Ως «ειδικός» επί της διεθνούς τρομοκρατίας, είχε από το 1990 «πεθάνει» τον Κάρλος (ο οποίος ακόμη ζει στη φυλακή) και μάλιστα είχε υποδείξει την KGB ως δολοφόνο του!

Αλλά και η προχθεσινή του «αποκάλυψη», ότι ο πρωθυπουργός είναι «έμμισθος broker ξένων κερδοσκόπων», έχει ενδιαφέρον παρασκήνιο. Την καταγγελία αυτή πρωτοδιατύπωσε πριν από δέκα μέρες από το ίδιο κανάλι, με βασικό επιχείρημα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεργάτες του είναι μέλη της διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Μα ότι στη λέσχη αυτή (που συγκεντρώνει την πολιτική και οικονομική ελίτ του δυτικού κόσμου) είναι μέλος -και μάλιστα παλιότερο στην επετηρίδα– και ο Αντώνης Σαμαράς!

Πόσο πιστευτός είναι λοιπόν ο βουλευτής, που παραμένει υπό την ηγεσία του; Και πόσο αξιόπιστος ο αρχηγός, που κάνει ότι δεν ακούει;

Δ.Ψ.

2 σκέψεις σχετικά με το “Δημήτρης Ψαρράς – «Καμμένο» χαρτί (πολιτικό παρασκήνιο στην «Ελευθεροτυπία» 2011-05-21)

  1. Ο Πάνος Καμμένος στο εξαιρετικό του πόνημα «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη» -Ελληνική Ευρωεκδοτική, Αθήνα 1900- δεν είχε μόνο σκοτώσει τον Κάρλος αλλά είχε συνδέσει και την 17 Νοέμβρη με το ΠΑΣΟΚ!
    Συναγωνιζόταν την Νικολούλη στην εύρεση του αρχηγού της 17 Ν !

  2. Ναι, απίστευτο βιβλίο. Το θυμάμαι που το είχα διαβάσει όταν πρωτοβγήκε (πριν τις συλλήψεις για 17Ν και ΕΛΑ),
    και το ξαναέπιασα εκεί γύρω στο 2002-2003, μετά τις συλλήψεις, για να δω τι από όσα έγραφε ο συγγραφέας Καμμένος ήταν εύστοχο και τι όχι.
    Μιλάμε, μάλλον είναι μοναδικό στο είδος του το βιβλίο αυτό του Καμμένου, και λέω μοναδικό γιατί περιέχει μόνον και αποκλειστικά ανακρίβειες και ψέμματα!!!
    Ούτε μία σωστή πληροφορία δεν έχει μέσα, αν εξαιρέσει κανείς ότι τον Καμμένο τον προμήθευσαν οι (μάλλον μυστικές) υπηρεσίες με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από ίσως σχεδόν όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες. Πολλές φωτογραφίες, ακόμη και των νεκρών θυμάτων της 17Ν (ο ΕΛΑ δεν έχει χρεωθεί ποτέ νεκρούς) υπάρχουν μόνον στο βιβλίο αυτό.

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)