Millenium babies, η χαρά της Ζωής, της ευτυχίας, του γέλιου

Ξεφεύγουμε σήμερα λίγο από τα συνηθισμένα θέματα πολιτικής και ιστορίας, που προκαλούν προβληματισμό και, ενίοτε, κατάθλιψη, για να δείξουμε μια πτυχή της Ζωής (με «Ζ» κεφαλαίο), την ευτυχία, την χαρά το γέλιο, την μητρότητα -άλλωστε το ιστολόγιο μας λέει «Οψεις και στιγμές της (ελληνικής και όχι μόνο) δημόσιας πραγματικότητας. Και το κάνουμε αυτό, διότι πολλοί φίλοι, διαδικτυακοί και μη, φίλοι που χαμογέλασαν με το συγκεκριμένο βίντεο, ζήτησαν κάποιο μόνιμο λινκ για το βίντεο, κάπου να το βρίσκουν εύκολα, μιας που στο εφήμερο facebook όλα έρχονται και παρέρχονται πολύ γρήγορα, και μετά από λίγο είναι αδύνατο να ψάξεις να βρεις κάτι που σου έκανε εντύπωση για να το ξαναδιαβάσεις.
Πρόκειται για μια εικόνα, που είναι αδύνατο να τη ζήσει ο οποιοσδήποτε κάτοικος, από τα δισεκατομμύρια αυτού του πλανήτη, ίσως μόνο κάποιο ευλογημένο ζευγάρι γονιών, κάθε 30 ή 40 ή 50 χρόνια. Είναι τα «millenium babies«, τα τετράδυμα κοριτσάκια που γεννήθηκαν πάνω στην αλλαγή της χιλιετίας, σε ένα μοναδικό βίντεο, όπου, ενώ η μητέρα τα έχει τοποθετήσει έτσι ώστε να μην έχουν οπτική ή άλλη επαφή το ένα με το άλλο, αυτά ξεκαρδίζονται στο γέλιο συγχρονισμένα, ξεκινάνε να γελάνε όλα μαζί, σταματάνε όλα μαζί, και ξαναξεκινάνε να γελάνε όλα μαζί, προφανώς λόγω κάποιας γκριμάτσας του πατέρα που βρίσκεται πίσω από την κάμερα, και αυτό συνεχίζεται επί σχεδόν δύο λεπτά.
Βέβαια, η οικογένεια ζει στις ΗΠΑ, όπου οι εταιρείες δεν θα άφηναν χαμένη μια τέτοια εικόνα, και πράγματι η οικογένεια δέχεται δώρα, ταξίδια κ.λπ., όπως μαθαίνουμε σε μια ερασιτεχνική ιστοσελίδα για τα πανέμορφα αυτά πλάσματα, που ήδη είναι 11 ετών, τώρα που μιλάμε, ενώ έχουν γίνει και αντιεκίμενο μελέτης πανεπιστημιακών διαφόρων κλάδων, όπως είδαμε σε σχετικά ντοκιμαντέρ.
Είναι η χαρά της Ζωής, η ευτυχία, το γέλιο, η μητρότητα, και άλλωστε, αν παλεύουμε για έναν καλύτερο κόσμο, αυτός ο κόσμος θα πρέπει να είναι αυτός που θα εξασφαλίσει την επιδίωξη της ευτυχίας, της χαράς και του γέλιου για κάθε ανθρώπινο πλάσμα, αλλιώς δεν χρειάζεται να αλλάξει ο τωρινός κόσμος.

Τα ονόματά τους είναι Grace, Emily, Mary Claire και Anna και πρόκειται για identical quadruplets.

Χαμογελάστε (αν δεν γελάσετε τρανταχτά και αυθόρμητα 🙂

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Millenium babies, η χαρά της Ζωής, της ευτυχίας, του γέλιου

  1. Δείτε και αυτούς τους δίδυμους μπόμπιρες, τη … στιχομυθία που έχουν, που συζητούν χωρίς να διακόπτει ο ένας τον άλλο:

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)