Ο Μάκης Βορίδης στο συνέδριο του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου» του Ζαν Μαρί Λεπέν

Ο μποντιμπιλντεράς κονφερασιέ εκπαιδευτής μοντέλων κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, στα πλαίσια της προσπάθειας του να αποτινάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό ‘ακροδεξιός’, είχε υποχρεώσει τον Μάκη Βορίδη να δηλώσει ότι ίδιος και το κόμμα του, το ‘Εθνικό Μέτωπο’ δεν είχε καμία πολιτική σχέση με το ‘Εθνικό Μέτωπο’ του Ζαν Μαρί Λεπέν, αλλά μόνο ‘προσωπικές σχέσεις’.

Αιματηρή επιδρομή φασιστών. Με μαχαίρια, αλυσίδες και λοστούς εισέβαλαν στη Νομική τρυματίζοντας δεκάδες. Τα Νέα, 13/05/1985.
Αιματηρή επιδρομή φασιστών. Με μαχαίρια, αλυσίδες και λοστούς εισέβαλαν στη Νομική τρυματίζοντας δεκάδες. Τα Νέα, 13/05/1985.

 

Και πράγματι ο Μάκης Βορίδης δήλωσε πως «Οργανωτική σχέση δεν είχαμε, αλλά μια χαλαρή πολιτική επαφή μόνο» και ότι «ο Λεπέν υποστηρίζει πολλά περίεργα που δεν τα προσυπογράφω» (Το Βήμα, 12 Σεπτεμβρίου 2010, κλικ εδώ).

Ας δούμε τι έγραφε ο ‘Ιός’ (Ελευθεροτυπία, 25/03/2006)

Η δεύτερη μέθοδος που ακολουθεί ο κ. Καρατζαφέρης είναι να αποκεφαλίζει με μεγάλη ευκολία τα στελέχη του εκείνα που έρχεται στο φως η άμεση σχέση τους με τη σύγχρονη ευρωπαϊκή ακροδεξιά. Μόλις γράψαμε ότι ο κ. Καρατζαφέρης ετοιμάζει τον έως χτες επίσημο εκπρόσωπο του Λεπέν στην Ελλάδα, τον Μάκη Βορίδη, για την υπερνομαρχία της Αθήνας, ο κ. Καρατζαφέρης «πάγωσε» την υποψηφιότητα και μάλλον τον εξορίζει στην Ανατολική Αττική, προκαλώντας τους παραδοσιακούς του χώρου: «Στο ψυγείο ο Βορίδης. Υπέκυψε στους εκβιασμούς του κατεστημένου της αριστεράς ο Καρατζαφέρης», διαβάζουμε στον «Στόχο» (9/3/06).

Η «λαϊκή» στροφή

Γνωρίζοντας τις νέες προδιαγραφές του κ. Κ., ο καημένος ο Βορίδης, που είχε προλάβει να αποκηρύξει το μέχρι χτες πολιτικό του πρότυπο, τον Λεπέν, είδε να πηγαίνει τζάμπα η θυσία του.

Σε συνέντευξή του που προβλήθηκε στην πρώτη σελίδα της «Αυριανής» ο μέχρι πρότινος Αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου (της ελληνικής κόπιας του λεπενικού Front National) αρνήθηκε το παρελθόν του και προσπάθησε να παρουσιάσει την έως χτες προσκόλλησή του στον Λεπέν ως δήθεν «σχέση χαλαρής πολιτικής συνεργασίας» και αποτέλεσμα προσωπικής φιλίας με τον υπαρχηγό του Front National, τον Καρλ Λανγκ.

Τη σοβαρότητα των ισχυρισμών αυτών μπορεί καθένας να την ελέγξει στα κείμενα και τις ομιλίες της ίδιας της παρέας του κ. Βορίδη μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, όταν προσχώρησαν ως «ομάδα αγωνιστών» στην απαιτητική αγκαλιά του κ. Κ.

Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχαστεί ένα τέτοιο παρελθόν. Οπως για παράδειγμα ‘το ψηφοδέλτιο που ο Μάκης Βορίδης θα προτιμούσε να ξεχάσει‘:

Εθνικές εκλογές του 2000. Στην 'Πρώτη Γραμμή', μαζί οι Κώστας Πλεύρης και Μάκης Βορίδης
Εθνικές εκλογές του 2000. Στην ‘Πρώτη Γραμμή’, μαζί οι Κώστας Πλεύρης και Μάκης Βορίδης

 

Ας δούμε τώρα μερικές φωτογραφίες.

Στις 19-21 Απριλίου 2003, το ‘Εθνικό Μέτωπο’ του Ζαν Μαρί Λεπέν πραγματοποίησε το 12ο συνέδριο, γιορτάζοντας τα 30χρονα του κόμματος. Το ‘Εθνικό Μέτωπο’ του Μάκη Βορίδη ήταν εκεί, με ολόκληρη επίσημη αντιπροσωπεία, κατόπιν προσκλήσεως από τον ίδιο τον Λεπέν.

Από αριστερά, Δημήτρης Δημόπουλος, Μάκης Βορίδης, Νίκος Νικολαΐδης, Χρήστος Χαρίτος, 19/04/2003, Συνέδριο Λεπέν.
Από αριστερά, Δημήτρης Δημόπουλος, Μάκης Βορίδης, Νίκος Νικολαΐδης, Χρήστος Χαρίτος, 19/04/2003, Συνέδριο Λεπέν.

 

Στις εργασίες του συνεδρίου

Ο Μάκης Βορίδης στις εργασίες του συνεδρίου, σε συζήτηση για το μέλλον της εθνικιστικής Ευρώπης, 19/04/2003.
Ο Μάκης Βορίδης στις εργασίες του συνεδρίου, σε συζήτηση για το μέλλον της εθνικιστικής Ευρώπης, 19/04/2003.

 

Ομιλητής στο συνέδριο:

«Βρίσκομαι μαζί σας, με μεγάλη μου χαρά, εμείς οι Ελληνες πατριώτες» κ.λπ. κ.λπ.
«Βρίσκομαι μαζί σας, με μεγάλη μου χαρά, εμείς οι Ελληνες πατριώτες» κ.λπ. κ.λπ.

 

Ο πρόεδρος του γαλλικού 'Εθνικού Μετώπου' με τον πρόεδρο του ελληνικού 'Εθνικού Μετώπου'.
Ο πρόεδρος του γαλλικού ‘Εθνικού Μετώπου’ με τον πρόεδρο του ελληνικού ‘Εθνικού Μετώπου’.

 

Λίγο καιρό πριν, είχαν διαδηλώσει μαζί στους δρόμους:

Ημερομηνία 01/05/2002, η Πρωτομαγιά ανάμεσα στους δυο γύρους των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο Βορίδης ταξιδεύει με το συνεργείο του ειδικά για να συμπαρασταθεί στον Ζαν Μαρί Λεπέν. Ο φέρων την σημαία ονομάζεται Μιλτιάδης Κρεμμυδας.
Ημερομηνία 01/05/2002, η Πρωτομαγιά ανάμεσα στους δυο γύρους των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο Βορίδης ταξιδεύει με το συνεργείο του ειδικά για να συμπαρασταθεί στον Ζαν Μαρί Λεπέν. Ο φέρων την σημαία ονομάζεται Μιλτιάδης Κρεμμυδας.

 

Για να καταλάβουμε τι ακριβώς δείχνει η τελευταία φωτογραφία, πρέπει απαραιτήτως να διαβάσουμε αυτήν την ανάρτηση με μια άλλη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα:

 

Οπως είχε πει τότε ο τηλεπρόεδρος
«Ακροδεξιοί εμείς; Οχι, βέβαια, Αν θέλετε να βρείτε την ακροδεξιά, ψάξτε στο 0.05% του Βορίδη, εκεί θα βρείτε την ακροδεξιά».

Δυστυχώς,


[UPDATE 17/11/2011]

Το κείμενο της ομιλίας του Μάκη Βορίδη στο συνέδριο του ‘Εθνικού Μετώπου’ του 2002 βρίσκεται στις σελίδες του βιβλίου «Φαινόμενα Τρομοκρατίας – Ο ελληνικός νεοφασισμός μέσα από τα απόρρητα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών», των Νίκου Κλειτσίκα και του Andrea Speranzoni:
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2011/11/blog-post_17.html

 

14/03/1985: Ο Μάκης Βορίδης στη ΓΣ της Νομικής που τον διέγραψε από τον σύλλογο ως φασίστα (Από Τάσος Κωστόπουλος, Τσεκουράτες περγαμηνές)
14/03/1985: Ο Μάκης Βορίδης στη ΓΣ της Νομικής που τον διέγραψε από τον σύλλογο ως φασίστα (Από Τάσος Κωστόπουλος, Τσεκουράτες περγαμηνές)

 


Δείτε επίσης:

Ολα τα άρθρα με θέμα ‘Ακροδεξιά‘ και ‘Μάκης Βορίδης‘:

Το ψηφοδέλτιο που ο Μάκης Βορίδης θα προτιμούσε να ξεχάσει
https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/05/27/proti-grammi-2000-plevris-voridis/

Τέσσερα συν ένα επίκαιρα αποκαλυπτικά εκλογικά κουίζ: Ο υπερ»πατριώτης» βουλευτής που καλεί ξένο στρατό + Το ζεύγος νεοδημοκρατών που ηράσθησαν εντός της ΕΠΕΝ + Ο βασιλικός φίλος των Γλύξμπουργκ περιφερειάρχης + Ο δημοσιογράφος που βοήθησε το δικαστήριο της 17Ν + Το χειρότερο είδος ταγματασφαλήτη
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/05/27/tessera-syn-ena-quiz/

 

Φεβρουάριος 1987, Συνέλευση της Πάντοβας. Μάκης Βορίδης από ΕΠΕΝ, Ελένη Παπαδοπούλου από ΕΝΕΚ και άλλοι.
Φεβρουάριος 1987, Συνέλευση της Πάντοβας. Μάκης Βορίδης από ΕΠΕΝ, Ελένη Παπαδοπούλου από ΕΝΕΚ και άλλοι.

 

 

34 σκέψεις σχετικά με το “Ο Μάκης Βορίδης στο συνέδριο του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου» του Ζαν Μαρί Λεπέν

  1. αρχιζω να νομιζω οτι μας τον φορεσαν για να ξεχναμε τον ..Αδωνι ..τον Αδωνι για να ξεχναμε τον Ροντηρη ,κ.ο..κ
    οπως εκεινο το παραμυθι πουειχε ενας ενα ποντικι ,κιεερε μια γατα για να το διωξει μετα ενα σκυλο, για να διωξει την γατα ,ενα λυκο για τον σκυλο κ.οκ
    στο τελος θαμαστε κιευχαριστημένοι αν μεινουμε ..μονο μετον ..Σαμαρα

    http://nosferatos.blogspot.com/2011/11/blog-post_5956.html

  2. «Μιθριδατισμός αποκαλείται η πρακτική της αυτοπροστασίας από τη δράση ενός δηλητηρίου μέσω της σταδιακής αυτοχορήγησης σε μη θανατηφόρες δόσεις».

    Χεχεχεχε, πολύ σωστά!!!

    Γεια σου κι από δω, φίλε!!!

  3. 17. Φεβρουαρίου 2002

    Υποστήριξη στον Ζαν Μαρί Λεπέν. Ομιλία του Μάκη Βορίδη στη συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου

    Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2002, ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Μάκης Βορίδης μίλησε στην συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου (Front National) που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του προέδρου του, κ. Ζαν Μαρί Λεπέν για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Γάλλοι συναγωνιστές στον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ήταν θερμή, ενώ ο ίδιος ο Λεπέν, χαιρέτησε την ομιλία του Μάκη Βορίδη με συγκινητικό τρόπο. Αυτή η εκδήλωση σηματοδότησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενότητα των Ευρωπαίων εθνικιστών αλλά και την επιτάχυνση των εξελίξεων που θα φέρουν τις πατριωτικές ιδέες και τους φορείς που τις εκπροσωπούν στον προσκήνιο της Ιστορίας. Η ομιλία του Μάκη Βορίδη έχει ως εξής:

    Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί συμμαχητές και συμμαχήτριες,

    Με περισσή χαρά βρίσκομαι και πάλι ανάμεσά σας, ανάμεσα στο Front National που πρώτο έδειξε τον δρόμο της αντίστασης στην Ευρώπη. Κυρίως είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ για να μεταφέρω την συμπαράσταση των αγωνιστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ αλλά και όλων των ελλήνων πατριωτών στον πρόεδρο Ζαν Μαρί Λεπέν.

    Στην Ελλάδα καταλαβαίνουμε την σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στην Γαλλία. Σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη πνέει ένας άνεμος πατριωτισμού και ελευθερίας. Οι λαοί αφυπνίζονται και αντιστέκονται. Αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση, αντιστέκονται στην εφιάλτη της ομοσπονδιακής Ευρώπης, αντιστέκονται στην μετανάστευση, στην ανασφάλεια, στην εγκληματικότητα, στην πολιτιστική εκρίζωση. Έκφραση αυτής της αντίστασης είναι και η παρουσία αυτών των πατριωτικών κομμάτων από όλη την Ευρώπη σήμερα εδώ. Και η αντίστασή τους αυτή είναι μία πράξη βαθιά ηθική διότι υπερασπίζονται τις αξίες της Ευρώπης, δηλαδή τις αξίες της Κλασσικής Ελλάδος και του Χριστιανισμού.

    Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που προέρχεται από το επιθετικό Ισλάμ και από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση από τις Ασιατικές Χώρες. Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι χώρες μας ανήκουν στους λαούς μας, ανήκουν στους Ευρωπαϊκούς λαούς. Όλοι καταλαβαίνουν ότι πλέον οι μετανάστες είναι πολλοί, πάρα πολλοί και τώρα πια, πρέπει να φύγουν, πρέπει να τους κάνουμε να φύγουν. Και ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουμε την Ευρώπη Ευρωπαϊκή αποκλείοντας την είσοδο σε αυτήν χωρών ασιατικών, όπως η Τουρκία.

    Ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες, η προοπτική εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει την εισβολή 80.000.000 Τούρκων στην Ελλάδα με πληθυσμό που δεν υπερβαίνει τα 10.000.000. Για αυτό και εμείς, οι Έλληνες πατριώτες λέμε απερίφραστα: «η Τουρκία δεν πρέπει να μπει ποτέ, μα ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά και αν και ποτέ γίνει δεκτή, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση».

    Όλα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Έλληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ, το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Έτσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπέν δεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία με μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη. Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στον πρόεδρο Λεπέν και στο Front National για μία Ευρώπη χωρίς μετανάστευση, χωρίς τρομοκρατία, κοντά στον πολιτισμό και στις παραδόσεις της, για την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών.

  4. Πολύ καλά κάνετε και θυμίζετε γεγονότα.
    Απορώ πως η ανερχόμενη Δημ.Αρ. τολμησε να σκεφθεί ψήφο ανοχής.

  5. Γερμανοί νεοναζί πίσω από φόνους Ελλήνων

    Τρεις Γερμανοί ανάμεσά τους και μία γυναίκα φέρονται ως υπεύθυνοι για τις δολοφονίες οκτώ Τούρκων και Ελλήνων.

    Στέλιος Μπαμιατζής

    Δημοσιεύτηκε : Νοέμβριος 11 2011 20:03

    Με την εισαγγελία της Καρσλρούης να θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως τρεις ύποπτοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, είναι οι δολοφόνοι οκτώ ανθρώπων, Τούρκων και Ελλήνων ιδιοκτητών καταστημάτων στη Γερμανία, πέφτει φως σε κλειστές ως τώρα υποθέσεις φόνων.
    “Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι φόνοι μπορεί να είναι δουλειά μιας ακροδεξιάς ομάδας”, δήλωσαν οι εισαγγελείς στην Καρλσρούη.
    Μάλιστα, η γυναίκα έχει ήδη προφυλακιστεί και είναι πιθανό να καταδικαστεί για δολοφονία αλλά οι δύο άνδρες, οι οποίοι επίσης είναι ύποπτοι για τη ληστεία μίας τράπεζας, βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμένο τροχόσπιτο αυτήν την εβδομάδα.
    Η επίσημη εκδοχή είναι πως αυτοκτόνησαν. Οι δολοφονίες όσων ήταν ιδιοκτήτες καταστημάτων είχαν, από το 2000 έως το 2006, απασχολήσει έντονα την γερμανική αστυνομία, έχοντας δημιουργήσει φόβο στις μειονότητες.
    Τα θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ βρίσκονταν στα κατάστηματά τους.
    Οι τρεις Γερμανοί οι οποίοι είναι και οι κύριοι ύποπτοι, οι οποίοι έχουν πεθάνει, είχαν εξαφανιστεί το 1998, όταν η αστυνομία ήταν έτοιμη να τους συλλάβει για την τοποθέτηση δύο βομβών, οι οποίες δεν εξερράγησαν.
    Φαίνεται μάλιστα πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τις δολοφονίες των καταστηματαρχών βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός εκ των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε τροχόσπιτο.

  6. Ανταπόκριση ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΣ

    Διαμαρτύρονται οι εβραίοι της Γερμανίας για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ
    «Το κόμμα είναι γνωστό για τα ξενοφοβικά του συνθήματα», γράφει η Bild-Zeitung

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15:47

    Η συμμετοχή στελεχών του ΛΑΟΣ στη νέα κυβέρνηση προκαλεί την αντίδραση των γερμανών εβραίων οι οποίοι κατηγορούν το κόμμα για αντισημιτισμό

    «Στην Ελλάδα μετέχουν τώρα στην κυβέρνηση και οι αντισημίτες του ΛΑΟΣ», σημειώνει το λαϊκίστικο ταμπλόιντ Bild-Zeitung. Είναι η πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας το 1974 που μετέχει στην κυβέρνηση ένα ακροδεξιό κόμμα.

    Ο νέος υπουργός υποδομών και δικτύων Μάκης Βορίδης, γράφει η εφημερίδα, προέρχεται από την οργάνωση νεολαίας της στρατιωτικής δικτατορίας και προσέκειτο για πολλά χρόνια στο ακροδεξιό Λαϊκό Μέτωπο του Ζαν Μαρί λε Πεν στη Γαλλία.

    Ο φίλος του Βορίδη στο ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης, προσθέτει, εκδότης, μεταξύ άλλων, αντισημιτικού φυλλαδίου, αναλαμβάνει υφυπουργός στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

    «Το ΛΑΟΣ είναι γνωστό για τα ξενοφοβικά του συνθήματα.

    Ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει κατά την ίδρυση του κόμματος του το 2000 ότι «είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Ελληνες. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με Εβραίους, ομοφυλόφιλους και κομμουνιστές» γράφει.

    Ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας Ντίτερ Γκράουμαν δηλώνει στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας Bild: « Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μετέχουν στο ελληνικό υπουργικό συμβούλιο υπουργοί αυτού του κόμματος. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για κάθε γερμανική κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με την ελληνική κυβέρνηση».

  7. «Να πού οδηγεί η Ευρώπη της λιτότητας»

    Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι Γάλλοι σοσιαλιστές από την είσοδο της Ακροδεξιάς στην κυβέρνηση

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

    «H είσοδος της Άκρας Δεξιάς (ΛΑΟΣ) στη ελληνική κυβέρνηση είναι για τους σοσιαλιστές ένα σοκ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Σάββατο, το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

    «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν» τονίζει το κυριότερο κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, «πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση», εκτιμά το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

    «Να που οδηγεί η Ευρώπη, όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών» σημειώνει το PS. «Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική» προσθέτει.

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας συνεχάρη, την Παρασκευή, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, και «εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρέως συνασπισμού» στη χώρα.

  8. Ας μην ξεχνάμε και την αμφισβήτηση της αυθεντικότητας του ημερολογίου της Αννας Φρανκ, όπως και οτι δεν ξέρει αν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι αυθεντικά – συνέντευξη του 2002.

    Τουλάχιστον ανέφερε οτι ποτέ δεν γνώρισε Εβραίο που συμμερίζεται τις απόψεις του, πάλι καλά. Ο Καρατζαφέρης ισχυρίζονταν οτι η μισή εβραϊκή κοινότητα των Αθηνών μετείχε στα ψηφοδέλτια του.

  9. Τελικά, Αμπραβανέλ, ο ισχυρισμός του Καρατζαφύρερ ότι συμπεριέλαβε και Εβραίους (ή Εβραίο) στα ψηφοδέλτιά του έχει κάποιο ψήγμα αλήθειας, ξέρεις;;;

  10. Απολύτως τίποτα – ξέρω ονομαστικά όσους Εβραίους ή με εβραϊκή καταγωγή ασχολούνται με την πολιτική. Υπάρχει μάλιστα και ρητή δήλωση του ΚΙΣ που λέει οτι ο Καρατζαφέρης λέει ψέματα.

    Ακόμα και αν διαβάσεις σχόλιο στο οποίο Εβραίος έστω συμπαθεί το ΛάΟΣ να ξέρεις οτι είναι προβοκάτσια με εξαίρεση 2 άτομα στην Αθήνα που τα γνωρίζω, (τα όρια του στατιστικού λάθους).

  11. Μάλιστα, σ’ ευχαριστώ για την πληροφορία.
    Στο μεταξύ, μιας που το ανέφερες και κάνεις τη διάκριση,
    ποια είναι η διαφορά μεταξύ Εβραίων και «με εβραϊκή καταγωγή»,
    μπορείς να μας διαφωτίσεις;;;

  12. Τεχνητή διάκριση για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ιδεολογίας των εβραιολάγνων Καρατζαφέρη και σια.

    Εβραίος είσαι ή δεν είσαι. Αλλά αν έχεις κάποιον στην οικογένεια σου που ήταν Εβραίος ή ένας γονιός σου ήταν Εβραίος ή εσύ είσαι Εβραίος αλλά άλλαξες τότε λέμε οτι έχεις εβραϊκή καταγωγή.

    Πχ εγώ είμαι Εβραίος. Ο Χασδάι Καπόν αντιδήμαρχος της Θεσσαλονίκης είναι Εβραίος.
    Ο Κάρολος Κουν είχε εβραϊκή καταγωγή λόγω του Εβραίου πατέρα του αλλά δεν είναι Εβραίος. Η Ρεζάν ήταν Εβραία που άλλαξε και μετά δεν ήταν, θα λέγαμε οτι έχει εβραϊκή καταγωγή. Η Ολμπραϊτ είχε εβραϊκή καταγωγή αλλά δεν είχε καμιά εβραϊκή ταυτότητα – το θεωρώ χαζό να λέω οτι έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον Εβραϊσμό αλλά όταν λένε οτι οι Εβραίοι βομβάρδιζαν την Σερβία λόγω Ολμπραϊτ κάπως πρέπει να το εξηγήσω. Ετσι και με τον Ροζάκη που έχει εβραϊκή καταγωγή αλλά δεν είναι Εβραίος και ούτε έχει οποιαδήποτε σχέση με την εβραϊκή ταυτότητα.

  13. μπορει καποιος να θυμηθει αν ο Κατατζαφερης δηλωνε καποτε οτιειναι και ..κομουνιστης; το θυμαμαι αμυδρα – να λεει οτι ειναι εθνικα σκεπτομενος αλλά κομμουνιστης αλλά δεν θυμαμαι που και πότε..
    παρεμππτοντως ειδα την συνεντευξη στον Παπαχελα … Ειναι τρελα .. Σχεδον μας δηλωσε και…φιλοσημιτης ο καρατζφερακος.

  14. @Αμπραβανέλ
    Πολύ ωραία, σ\ ευχαριστώ για τις απαντήσεις
    Η Μαρία Ρεζάν, συμπτωματικά διαβάζω το βιβλίο της τώρα, γεννήθηκε Εβραία, βαφτίστηκε Ρεζάν (μικρό όνομα) με επώνυμο ένα πολύ γνωστό εβραϊκό επίθετο, μου διαφεύγει τώρα, ίσως Μισραχή,
    κατόπιν βαφτίστηκε Χριστιανή με το όνομα Μαρία,
    και τελικά χρησιμοποίησε το «Ρεζάν» ως επώνυμο!!!
    Οι σελίδες για την κατοχή, με τις ψεύτικες ταυτότητες, είναι συγκλονιστικές.

    @Νοσφεράτος.
    Τι θυμήθηκες τώρα 🙂
    Για όλα αυτά φταίει η «Ελληνοφρένεια».
    Να σου πω εγώ πως το θυμάμαι.
    Πρέπει να ήταν λίγο μετά τις ευρωεκλογές του 2004, και ο κονφερασιέ τηλεπρόεδρος ήταν ήδη ευρωβουλευτής.
    Εκανε ένα συνέδριο, κάτι τέτοιο, και ο γνωστός από την trash-TV παπα-Τσάκαλος έκανε δήλωση «Χαιρετίζω το μεγάλο κουμμουνιστή ηγέτη Γεώργιο Καρατζαφέρη» κ.λπ.
    Το πήρε το απόσπασμα ο Καλαμούκης και έβαλε κολλητά μια δήλωση του φύρερ που έλεγε ‘Εγώ στο γραφείο μου στο ευρωκοινοβούλιο έχω δυο φωτογραφίες, τον Φιντέλ Κάστρο και τον Τσε Γκεβάρα» κ.λπ. κ.λπ., λέγοντας ότι τους θαυμάζει επειδή πήγαν κόντρα στον Αμερικάνο, αν και «εγώ δεν είμαι αντι-αμερικανός» κ.ο.κ.

  15. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ..
    «Φοβούμαι ότι είμαστε εγκλωβισμένοι. Για αυτό και ανοίγω τις πόρτες της Ρωσίας και της Κίνας. Αναζητώ κεφάλαια για επενδύσεις. Πρέπει να χαλάμε λιγότερα από αυτά που βγάζουμε. Ψάχνω και για άλλες πηγές κεφαλαίων», είπε.
    Πηγή:www.capital.gr
    ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ στην πυλη της Ρωσιας και της κινας λεει να ουμ πεντε λογακια αλα τηελεαστυ και Αδωνιδος τυπου »σουσαμι ανοιξε» και σας πουλαω δεκα τομους των απαντων του Χιτλερ σε καή τιμή..

    και νατα χρυσαφια να τα ζαφειρια να τα ρουμπινια..Ρε ειμαστε αλλα ανταλλων χωρα.. Ρε πουθενα δεν γινονται αυτα ρε .. Ακομα και οι φασιστες μας ειναι βληματα τελειως .και για…δεσιμο ρε.
    Ψάχνω και για άλλες πηγές κεφαλαίων», είπε.
    Γι αυτο θα παρω ενα ντεπόν

  16. Το πήρε το απόσπασμα ο Καλαμούκης και έβαλε κολλητά μια δήλωση του φύρερ που έλεγε ‘Εγώ στο γραφείο μου στο ευρωκοινοβούλιο έχω δυο φωτογραφίες, τον Φιντέλ Κάστρο και τον Τσε Γκεβάρα” κ.λπ. κ.λπ., λέγοντας ότι τους θαυμάζει επειδή πήγαν κόντρα στον Αμερικάνο, αν και “εγώ δεν είμαι αντι-αμερικανός” κ.ο.κ.
    λες να ζητησει δανεικα για να μας σωσει κι απο την …Κουβα; τον εχω ικανο …

  17. Το κείμενο της ομιλίας του Μάκη Βορίδη στο συνέδριο του «Εθνικού Μετώπου» του 2002 βρίσκεται στις σελίδες του βιβλίου «Φαινόμενα Τρομοκρατίας – Ο ελληνικός νεοφασισμός μέσα από τα απόρρητα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών», των Νίκου Κλειτσίκα και του Andrea Speranzoni

    http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html

    http://nikosklitsikas.gr/terrorismo_gr.html

  18. Στο Νταχάου του ΛΑΟΣ: Η πολιτική οικονομία του άσχετου φασίστα

    Οι φασίστες του ΛΑΟΣ είναι στην κυβέρνηση. Που στηρίζουν αυτά τα άτομα την επιτυχία τους; Την στηρίζουν στην εύνοια από τα συστημικά μέσα και από τους κύκλους του βαθέως κράτους. Τι παραπάνω βρίσκουν οι καπιταλιστές για να τους βάλουν στην κυβέρνηση;

    Μα, έχουν όλα τα προτερήματα ενός αστού πολιτικού και στον υπερθετικό βαθμό. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για να στηρίξουν μια κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης και ειδικού σκοπού τσακίσματος της εργατικής τάξης, όπως αυτή του Παπαδήμου. ανάγνωση του υπολοίπου »

  19. Εντός:

    Ίχνος: Ιδου γιατί έγινε υπουργός ο ακροδεξιός Βορίδης
    http://ixnos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6661.html

    Greekvoices: Ιδου γιατί έγινε υπουργός ο ακροδεξιός Βορίδης
    http://greekvoices.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1059.html

    Ο Βορίδης ακροδεξιός; Απλή… «συνωνυμία» | Tribune.gr
    http://www.tribune.gr/politics/news/article/244986/o-voridis-akrodexios-apli-sinonimia.html

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)