2003-08-08 – Τρίκαλα – No Surrender – Συναυλία με Brigade M από Ολλανδία και Boiling Blood – Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Πόρκυ) & War Criminals – d

Ροκ για την πατρίδα. Αλλά για ποια πατρίδα; Στη φωτογραφία, συναυλία στα Τρίκαλα, που αποτελού(σα)ν σφηκοφωλιά των ναζί Blood & Honour. Το πρώτο καθαρό νεοναζιστικό μαγαζί για συναυλίες φτιάχτηκε εκεί, υπήρχε ενεργός πυρήνας χρυσαβγιτών που ασχολούνταν με τα μουσικά, και αρκετά συγκροτήματα δοκίμασαν να ξεκινήσουν να κάνουν ΄καριέρα' από εκεί. Ο καταδικασμένος μαχαιροβγάλτης Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Πόρκυ) και το γκρουπ του War Criminals ήταν από τους αστέρες της σκηνής.

Ροκ για την πατρίδα. Αλλά για ποια πατρίδα; Στη φωτογραφία, συναυλία στα Τρίκαλα, που αποτελού(σα)ν σφηκοφωλιά των ναζί Blood & Honour. Το πρώτο καθαρό νεοναζιστικό μαγαζί για συναυλίες φτιάχτηκε εκεί, υπήρχε ενεργός πυρήνας χρυσαβγιτών που ασχολούνταν με τα μουσικά, και αρκετά συγκροτήματα δοκίμασαν να ξεκινήσουν να κάνουν ΄καριέρα’ από εκεί. Ο καταδικασμένος μαχαιροβγάλτης Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Πόρκυ) και το γκρουπ του War Criminals ήταν από τους αστέρες της σκηνής.

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)