2013-02-21 – ΦΕΚ 1220 – Λυδία ΑΕ Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων – Αντικατάσταση μελών ΔΣ Μιχαλολιάκου + Ζαρούλια με Jennifer Cruz Λιοσίων 121 από Φιλιππίνες

ΦΕΚ 1220 της 21/02/2013: Η Φιλιππινέζα στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Είναι ενδιαφέρον, αν το σκεφτεί κανείς: Ενα ροζ ξενοδοχείο στο οποίο, ε, δεν μπορούμε να πούμε ότι συχνάζουν και οι πλέον ευσεβείς εθνικόφρονες "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" (ή μήπως αυτοί ακριβώς συχνάζουν;;;),το οποίο -όπως γράφτηκε- διαχειρίζονται Αλβανοί, και στο οποίο λογικά θα δουλεύουν Ουκρανές, Ρουμάνες και Μολδαβές "αντροχωρίστρες" (σύμφωνα με την ορολογία των ... χρυσαβγιτισσών συζύγων), και στου ΔΣ του οποίου βρίσκεται η Φιλιππινέζα υπηρέτρια!!!! Η οικογένεια Μιχαλολιάκου δίνει νόημα στο σλόγκαν με το οποίο έκαναν την μεγάλη εκτίναξη, το "Εξω οι ξένοι". Ναι, ασφαλώς, "έξω οι ξένοι", εκτός από εκείνους που τους έχουμε σκλάβους να δουλεύουν για να κονομάει η οικογένειά μας, θα ήταν ακριβέστερο.

ΦΕΚ 1220 της 21/02/2013: Η Φιλιππινέζα στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Είναι ενδιαφέρον, αν το σκεφτεί κανείς: Ενα ροζ ξενοδοχείο στο οποίο, ε, δεν μπορούμε να πούμε ότι συχνάζουν και οι πλέον ευσεβείς εθνικόφρονες «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» (ή μήπως αυτοί ακριβώς συχνάζουν;;;),το οποίο -όπως γράφτηκε- διαχειρίζονται Αλβανοί, και στο οποίο λογικά θα δουλεύουν Ουκρανές, Ρουμάνες και Μολδαβές «αντροχωρίστρες» (σύμφωνα με την ορολογία των … χρυσαβγιτισσών συζύγων), και στου ΔΣ του οποίου βρίσκεται η Φιλιππινέζα υπηρέτρια!!!! Η οικογένεια Μιχαλολιάκου δίνει νόημα στο σλόγκαν με το οποίο έκαναν την μεγάλη εκτίναξη, το «Εξω οι ξένοι». Ναι, ασφαλώς, «έξω οι ξένοι», εκτός από εκείνους που τους έχουμε σκλάβους να δουλεύουν για να κονομάει η οικογένειά μας, θα ήταν ακριβέστερο.

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)