Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion (και ο Εισαγγελέας!)

Αν τεθεί σαν ερώτημα, φαίνεται πως ναι, η απάντηση είναι καταφατική· οι ανακρίτριες διαβάζουν XYZ Contagion.

[Σ.Σ.: Αλλά όχι μόνο: Επίσης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα στις 22 Ιουνίου 2015, κι αυτή η υπόθεση ξεκίνησε από το XYZ Contagion, αλλά γι’ αυτό το θέμα καλύτερα να δείτε εδώ κι εδώ. Επίσης, από δημοσίευμα του XYZ Contagion ξεκίνησε Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα Οδυσσέα Πατεράκη, υπόθεση για την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω στο παρόν κείμενο. Ακόμη, στην έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015, στο τμήμα για την Ελλάδα, υπάρχουν αναφορές σε δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion: Η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’ και οι εξωκοινοβουλευτικοί ναζί από την ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) διαφημίζουν ανενόχλητοι τα εγκλήματά τους, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων. Και πολλές ακόμη υποθέσεις, παρακάτω].

Εξηγούμαστε:

[13/02/2018]

Ενα χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του ανατριχιαστικού βίντεο με το μυστικό ναζιστικό κονσέρτο της Χρυσής Αυγής, μπορούμε να αποκαλύψουμε ποιοι ακριβώς εντόπισαν τον Μιχαλολιάκο, πρώτ’ απ’ όλα, αλλά και πολλούς από τους υπόλοιπους μεγαλοναζήδες στα κλιπ από τη συναυλία που κυκλοφορούσαν.

Μιλάμε για αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη που διαβάσατε το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου 2017:

Χρυσή Αυγή: Τιμούμε τη σβάστικα και βεβηλώνουμε τον Εθνικό Υμνο και την Γαλανόλευκη στην επέτειο του Χίτλερ – Η αληθινή πατρίδα του Νίκου Μιχαλολιάκου και της ομάδας του
https://xyzcontagion.wordpress.com/2017/02/13/secret-concert-2005-01-30-vevilosi-galanolefki-me-simaies-ss/

 

Το σχετικό βίντεο:

Ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες, 30/01/2005

 

Ηταν οι άνθρωποι από το ιστολόγιο που διαβάζετε.

 

 

[10/09/2018]

Το βίντεο παίχτηκε στη δίκη της ΧΑ, στο τμήμα με τα αναγνωστέα, σαν ‘βίντεο 30’, βλ. και Golden Dawn Watch

 


 

[04/07/2018]

Αλλη μια μικρή προσφορά, με στοργή και προδέρμ, από το XYZ Contagion προς τη ναζιστική συμμορία:

Η ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα ‘Χρυσή Αυγή – Αγχιβασίην’: Αλλη μια μικρή στιγμή στη δίκη της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου
https://xyzcontagion.wordpress.com/2018/07/04/anyparkti-sfragida-agxivasiin/

Στην ένσταση Μιχαλολιάκου κατά Δημήτρη Ψαρρά με την οποία ο Φίρερ αμφισβητεί την γνησιότητα του καταστατικού γράφει λέξη προς λέξη:

«Λόγω του γεγονότος ότι η πολιτική κίνηση ονομάζετο ήδη από το 1983 Λαϊκός Σύνδεσμος, η σχετική σφραγίδα έφερε τον τίτλο Λαϊκός Σύνδεσμος και όχι Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην, όπως φέρει το πλαστό έγγραφο».
[Ο Παππάς «καίει» τον Μιχαλολιάκο, Εφημερίδα των Συντακτών, 01/07/2018]

Ο Μιχαλολιάκος αρνείται ότι υπήρξε στην οργάνωσή του σφραγίδα με το σήμα ‘Χρυσή Αυγή-Αγχιβασίην’. Ομως, κοιτάζοντας στο περιοδικό της ΧΑ από το οποίο άρχισε η κόντρα με τον Σχολιαστή, δηλαδή στο τεύχος #33, Φεβρουάριος 1988, προσέξαμε ότι αν πάει κανείς μερικές σελίδες πίσω, βρίσκει μια διαφήμιση για ‘Σεμινάρια επιμόρφωσης’, στα οποία υπάρχει ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ η ΣΦΡΑΓΙΔΑ που αρνείται ο Μιχαλολιάκος, η σφραγίδα ‘Αγχιβασίην’. Αυτήν:

Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τεύχος #33, Φεβρουάριος 1988, σελ. 15: Διαφήμιση για 'Σεμινάρια επιμόρφωσης' με την σφραγίδα 'Αγχιβασίην'.
Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τεύχος #33, Φεβρουάριος 1988, σελ. 15: Διαφήμιση για ‘Σεμινάρια επιμόρφωσης’ με την σφραγίδα ‘Αγχιβασίην’.

 

Στην ίδια διαφήμιση, τον απολογισμό των ‘7 ετών εθνικοσοσιαλιστικής παρουσίας’ της ΧΑ τον κάνει η -ασφαλώς- επίσης ανύπαρκτη ‘Διεύθυνση Ιδεολογικών μελετών’, που επίσης δεν υπήρξε και δεν λειτούργησε ποτέ σύμφωνα με την ένσταση Μιχαλολιάκου!

 

 

Το δημοσιεύσαμε αυτό, το είδαν όσοι έπρεπε να το δουν, κι έτσι, στην επόμενη συνεδρίαση, 04/07/2018 …

Χρύσα Παπαδοπούλου (Υπεράσπιση οικογένειας Φύσσα): «Κ. Πρόεδρε, σας επιδεικνύω το σχετικό 5Α, το πρωτότυπο φύλλο της ΧΑ με την επίμαχη σφραγίδα».

 

Ω ναι.

Διαβάστε:

– Ναυαγεί η ένσταση του αρχηγού, Εφημερίδα των Συντακτών, 05/07/2018
https://www.efsyn.gr/arthro/nayagei-i-enstasi-toy-arhigoy

… όπου διαβάζουμε, σαφώς:

«Η κυρία Παπαδοπούλου κατέθεσε μάλιστα και ένα τεύχος από το περιοδικό της ΧΑ όπου είναι τυπωμένη σφραγίδα ταυτόσημη με τη σφραγίδα του Καταστατικού την οποία αμφισβητεί ο Μιχαλολιάκος».

 

Εκπομπή από Omnia TV και Υποπτο Μούσι, 06/07/2018: Η Δίκη της ΧΑ 115η εβδομάδα: Τα τελευταία αναγνωστέα έγγραφα και η ένσταση Μιχαλολιάκου για το καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης από τον Δημήτρη Ψαρρά: Η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, κ. Χρύσα Παπαδοπούλου συνεισφέρει τεύχος του περιοδκιού της ΧΑ με την διαβόητη 'Σφραγίδα Αγχιβασίην'
Εκπομπή από Omnia TV και Υποπτο Μούσι, 06/07/2018: Η Δίκη της ΧΑ 115η εβδομάδα: Τα τελευταία αναγνωστέα έγγραφα και η ένσταση Μιχαλολιάκου για το καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης από τον Δημήτρη Ψαρρά: Η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, κ. Χρύσα Παπαδοπούλου συνεισφέρει τεύχος του περιοδκιού της ΧΑ με την διαβόητη ‘Σφραγίδα Αγχιβασίην’

 

Στο δεύτερο μισό της εκπομπής, η υπόθεση για την ‘ανύπαρκτη’ σφραγίδα Αγχιβασίην’. Από το 18.40′ περίπου, η πλήρης περιγραφή της ένστασης και το γείωμα των συνηγόρων της ΧΑ από σχεδόν όλους τους παράγοντες της δίκης:

 


[10/07/2014]

Η Πέμπτη 10 Ιουλίου του 2014 ήταν μια καλή ημέρα. Οχι μόνο είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται, αλλά είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ, στο άρθρο μας στο οποίο είχαμε συλλέξει όλες τις αναφορές της ΧΑ σχετικά με τα σχέδιά τους για την κατάργηση της Δημοκρατίας και το πολίτευμα, δηλαδή σε αυτό εδώ το άρθρο ‘Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της ‘Πολιτείας’ (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]‘, είδαμε, λοιπόν, ότι χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την προφυλάκιση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημά της), όπως μπορείτε να δείτε στη φωτοτυπία.

Εφετείο Αθηνών, Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα, Ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, Ενταλμα προσωρινής κράτησης κατά του Ηλία Κασιδιάρη για κατοχή λειτουργικών πυροβόλων, 10 Ιουλίου 2014, σ. 6
Εφετείο Αθηνών, Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα, Ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, Ενταλμα προσωρινής κράτησης κατά του Ηλία Κασιδιάρη για κατοχή λειτουργικών πυροβόλων, 10 Ιουλίου 2014, σ. 6

 

Το απόσπασμα (με το ακριβές δικό μας quoting) είναι αυτό εδώ στα εισαγωγικά και το είχαμε παρουσιάσει με αυτο το συνοδευτικό κείμενο (κι από κάτω το όνομα της σκαναρισμένης εικόνας από το άρθρο του 2007 του Μιχαλολιάκου, με τη λεζάντα της):

«# Για να μην μείνει καμία αμφιβολία, θα κλείσουμε την καταγραφή των αποδείξεων παραθέτοντας τα λόγια του ίδιου του Μιχαλολιάκου, όταν απευθυνόταν στο στενό (τότε) κομματικό του ακροατήριο, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού τους, το 2007. Σε ένα άρθρο με τίτλο ‘Υπάρχουν όρια στους συμβιβασμούς‘, δεν λέει τίποτα διαφορετικό από την παραπάνω ανατριχιαστική προτροπή σε πράξεις βίας του fake Γκέμπελς Μάστορα κι από τα μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας του αυθεντικού εγκληματία Γκέμπελς. Ο Μιχαλολιάκος ορμηνεύει τους μαθητευόμενους Χίμλερ και Γκέρινγκ του:

«Λέμε ναι σε όλους, γινόμαστε καλά παιδιά του συστήματος, ευλογούμε με κάθε τρόπο και με όλα τα ‘κύριε ελέησον’ που διαθέτουμε το ένοχο πολιτικό σύστημα και όλα αυτά ασφαλώς με το αζημίωτο, αλλά έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειές μας σαν Δούρειο Ιππο για να αλώσουμε το σύστημα […], ο Οδυσσέας μπαίνοντας στο κάστρο διά της πλαγίας οδού, κατέσφαξε τους Τρώες, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας!!!»
Πηγή Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τχ#134, 2007»

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας
Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας

 

[15/10/2014]

Και ο Εισαγγελέας!!! Οπως διαβάζουμε στην σελίδα 37 της εισαγγελικής πρότασης προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών για την υπόθεση της ΧΑ (λεπτομέρειες για την πρόταση από την Πρωτοβουλία JailGoldenDawn, εδώ), και ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, στο σημείο ιγ’ του υποκεφαλαίου ‘V) Διακηρύξεις της ηγεσίας, στελεχών και μελών του κόμματος‘ αναφέρει το συγκεκριμένο απόσπασμα με το ακριβές δικό μας quoting.

Το απόσπασμα παίχτηκε μάλιστα και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, όπως μπορείτε να δείτε εδώ:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, βραδινό δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, απόσπασμα με τον "Δούρειο Ιππο" του Μιχαλολιάκου.
Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, βραδινό δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, απόσπασμα με τον «Δούρειο Ιππο» του Μιχαλολιάκου.

 

Και εδώ, γύρω στο 20.30» ξεκινάει το ρεπορτάζ:

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=253175

 

[20/10/2014]

Επίσης, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, σε ρεπορτάζ για τη δίκη Αποστόλου-Σαλούφα με τίτλο ‘Χρυσή Αυγή: Για επίθεση κατηγορείται ο οδηγός του Νίκου Κούζηλου’, γύρω στο 02.10 του βίντεο, η ρεπόρτερ σημειώνει «Ο Μπαρέκας ήταν ένας από τους Δούρειους Ιππους της οργάνωσης για την άλωση του Κοινοβουλίου […]», και ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα:

http://www.nerit.gr/eidiseis/ellada/chrisi-avgi-gia-epithesi-katigorite-o-odigos-tou-n-kouzilou/

 

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, με το επίμαχο απόσπασμα να πέφτει σε κάρτα στην οθόνη, στο ρεπορτάζ για τη δίκη Αποστόλου-Σαλούφα, η ρεπόρτερ σημειώνει «Ο Μπαρέκας ήταν ένας από τους Δούρειους Ιππους της οργάνωσης για την άλωση του Κοινοβουλίου [...]».
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, με το επίμαχο απόσπασμα να πέφτει σε κάρτα στην οθόνη, στο ρεπορτάζ για τη δίκη Αποστόλου-Σαλούφα, η ρεπόρτερ σημειώνει «Ο Μπαρέκας ήταν ένας από τους Δούρειους Ιππους της οργάνωσης για την άλωση του Κοινοβουλίου […]».

[06/02/2015]

Είμαστε (γι’ άλλη μια φορά) χαρούμενοι διότι ο πασίγνωστος πλέον «Δούρειος Ιππος» βρήκε τη θέση του ΚΑΙ στο (αμετάκλητο) παραπεμπτικό βούλευμα!
Μιλάμε φυσικά για το βούλευμα 215/2015 του Συμβουλίου Εφετών για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου, εκεί όπου αποτυπώνεται όλη η φρίκη της εγκληματικής δράσης με ονοματεπώνυμα, περιγραφές, συμμετοχές και τελικά βαριές κατηγορίες. Το Συμβούλιο Εφετών έκρινε και τώρα αναμένεται απλά ο τυπικός καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Διαβάζουμε στην τελευταία παράγραφο του αποσπάσματος για τον Κασιδιαρέο (με τα έντονα γράμματα), στο άρθρο των Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα με τίτλο ‘Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο’, Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015:

«Ηλίας Κασιδιάρης, Ο «παρά τω Αρχηγώ»

«Από την εκτίμηση του συνόλου του αποδεικτικού υλικού δημιουργείται η πεποίθηση ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος εν γνώσει του μετέχει από ετών και ηγείται εγκληματικής οργάνωσης, κατά την έννοια του νόμου, η οποία υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, οργανώνεται και αποσκοπεί στην υλοποίηση των αρχών και των θέσεών της, καθώς στην εγκαθίδρυση της ιδεολογικής της κοσμοθεωρίας διά βίαιων ενεργειών και εγκληματικών πράξεων σε βάρος όσων χαρακτηρίζει ως εχθρούς του Εθνους και του εθνικισμού.

»Ο ίδιος, ως ηγετικό στέλεχος παρά τω Αρχηγώ, συνέβαλε ουσιαστικά στην κατήχηση και εμπέδωση των σκοπών της οργάνωσης, αποσκοπώντας στη χειραγώγηση όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού μελών, τα οποία θα υπέβαλαν τη βούλησή τους στη βούληση της ομάδας, υποτασσόμενοι στις εντολές για ‘μάχη’ με στόχο την εξόντωση του ‘εχθρού’. Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του κατηγορουμένου, όπως άλλωστε και άλλων κατηγορουμένων, περί ‘πολιτικού κόμματος με νόμιμη πολιτική δράση’ δεν ασκεί οποιαδήποτε έννομη συνέπεια.

»Και τούτο επειδή η άσκηση εκ μέρους του εν λόγω κόμματος, πλην της εγκληματικής του δράσεως, παράλληλα και νόμιμων δραστηριοτήτων τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού, δεν αναιρεί ούτε απομειώνει τον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης. Εξάλλου, η συμμετοχή του κόμματος στο Κοινοβουλευτικό σύστημα της χώρας χρησιμοποιείται απ’ αυτό, αποκλειστικά και μόνον ως ‘μέσον’, ως ‘Δούρειος Ιππος’, για την επίτευξη των εγκληματικών σκοπών του, όπως άλλωστε απερίφραστα έχει δηλώσει ο Αρχηγός του Νικόλαος Μιχαλολιάκος».

Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»
Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»

 

[12/03/2018]

Πέντε χρόνια μετά, στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, κατά τη διάρκεια της 233ης δικασίμου στην αίθουσα Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Παρασκευή 12 Μαρτίου 2018, συμβαίνουν αυτά:

 

Στο feed του Golden Dawn Watch, 12 Μαρτίου 2018, στις 12:28 μμ, διαβάσαμε:

 

Golden Dawn Watch, 12 Μαρτίου 2018, στις 12:28 μμ: Διαβάζονται έγγραφα από το XYZ Contagion για Γιώργος Μισιάκας Μάστορας
Golden Dawn Watch, 12 Μαρτίου 2018, στις 12:28 μμ: Διαβάζονται έγγραφα από το XYZ Contagion για Γιώργος Μισιάκας Μάστορας

 

«Διαβάζονται κείμενα σχετικά γραμμένα από τον Γιώργο Μάστορα, κείμενο του Μάστορα με τίτλο ‘Εμετικός για άλλη μια φορά ο Κούλογλου’ που κλείνει ‘Σεβάσου όμως τη μνήμη των νεκρών που τα βρωμερά ανθρωποειδή της κόκκινης τρομοκρατίας δολοφόνησαν τόσο άγρια και χυδαία. Αν, βεβαίως, είσαι σε θέση να σεβαστείς τίποτα’ [Απευθυνόμενος στον μηνυτή Σ. Κούλογλου].
Πρόεδρος: Πάμε στο ‘πασπαρτού’ [Σ.Σ. blog με όνομα ‘paspartoy’]. Αφήνουμε τις πρώτες σελίδες … πάμε, πάμε προχωράμε.

Συνεχίζεται η ανάγνωση του εγγράφου υπ’ αρ. 217 με κείμενα σχετικά με μηνυτήρια αναφορά Κούλογλου και τίτλους όπως: ‘Κομμουνιστική πρόκληση στη χαβούζα του Κούλογλου: Ο Γιώργος και ο Μανώλης ήταν εγκληματίες’.

Διαβάζονται άρθρα του Μάστορα, άρθρα από το XYZ Contagion για την ταυτότητα και την ιστορία του Μάστορα στη ΧΑ, το πραγματικό του όνομα που είναι Μισιάκας όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Έθνους που επίσης διαβάζεται».

 

 

Κατά πάσα πιθανότητα, επρόκειτο για αυτά τα άρθρα:

# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον «ιδεολογικό» καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο «Μάστορα», 20/05/2013

Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον “ιδεολογικό” καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο “Μάστορα”

# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01], 10/12/2013
https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/

Στην ανασκόπηση της 102ης εβδομάδας από το Omnia TV, όπως μπορούμε να δούμε και στην εικόνα, ακούμε το Ypopto Mousi, γύρω στο 10.30′ του βίντεο:

Εκπομπή 'Η Δίκη της ΧΑ: 102η εβδομάδα': Δ' εκπομπή με Αναγνωστέα και εξέταση των εγγράφων 213-274: Στο 10.30: Αναφορά στο XYZ Contagion σχετικά με τον όμορφο Γιώργο Μισιάκα ή Μάστορα.
Εκπομπή ‘Η Δίκη της ΧΑ: 102η εβδομάδα’: Δ’ εκπομπή με Αναγνωστέα και εξέταση των εγγράφων 213-274: Στο 10.30: Αναφορά στο XYZ Contagion σχετικά με τον όμορφο Γιώργο Μισιάκα ή Μάστορα.

 

«Διαβάζονται άρθρα του Μάστορα, άρθρα από XYZ Contagion για την ταυτότητα και την ιστορία του Γιώργου Μάστορα στη ΧΑ, το πραγματικό του όνομα που είναι Μισιάκας».

 

 

Και συνεχίζει σχετικά με τη φωτογραφία του Μάστορα στην οποία φοράει μπλούζα με το σήμα των SA, δηλαδή των Ταγμάτων Εφόδου του Χίτλερ.

Ο υπάλληλος της Βουλής.
Ο υπάλληλος της Βουλής.

 

Remember Ναζήδες;
«Δούρειος Ιππος»;
Ασφαλώς και θυμάστε.

 


### Το ένταλμα, μαζί με άλλα επίσημα έγγραφα της δικογραφίας που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, και μέσα σ’ αυτά όλα τα πορίσματα, και ορισμένα άλλα ενδιαφέροντα και χρήσιμα, συνολικά 100++ αρχεία, βρίσκονται στον παρακάτω φάκελο στο DropBox (τον οποίο ενημερώνουμε τακτικά), με προσεκτικά δοσμένες τις ονομασίες των αρχείων, πολύ περιγραφικά -και όχι π.χ. ‘porisma.pdf’ ή ‘katathesi-martyras.jpg’:
https://www.dropbox.com/sh/5lal8csqvjpvqfs/IC7cUUdcZf?lst


[06/10/2015]

### Την ημέρα της δεύτερης κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2015, το XYZ Contagion δημοσίευσε το κείμενο με τίτλο ‘Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό «έργο» υβρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο‘.

Το κείμενο αναδημοσιεύτηκε σε αρκετούς ιστότοπους, όμως το Bloko.gr σοφά ποιώντας ανέδειξε στον δικό του τίτλο την ιδιότητα του ένστολου (με εθνόσημο και όρκο στο Σύνταγμα), δηλαδή του πυροσβέστη, ως εξής: «Ο εποχικός πυροσβέστης και μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ βρίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»:
http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_118.html

Το θέμα μεταφέρθηκε στον αρχηγό της Πυροσβεστικής στρατηγό Βασίλη Παπαγεωργίου κι από κει στον υπουργό, κι έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να διαταχτεί ΕΔΕ και πειθαρχικός έλεγχος, και μάλιστα κατά προτεραιότητα, την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 07 Οκτωβρίου. Την είδηση για την ΕΔΕ δημοσίευσε πρώτο το Bloko.gr.
http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_355.html

Την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου, στην Αυγή η Ελλη Ζώτου -με αναφορά στο XYZ Contagion– και στην Εφημερίδα των Συντακτών οι Μάριος Διονέλλης και Μάνος Τσαλδάρης δίνουν το πλήρες ρεπορτάζ για την υπόθεση με την ΕΔΕ στον εωσφοριστή Πατεράκη.

Το άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών έχει τίτλο ‘ΕΔΕ για πυροσβέστη, Δημοσίευσε προσβλητικά σχόλια για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα‘:
http://www.efsyn.gr/arthro/ede-gia-pyrosvesti

ΕΔΕ για πυροσβέστη
Συντάκτης: Μάριος Διονέλλης, Μάνος Τσαλδάρης, 08/10/2015

 Εφημερίδα των Συντακτών, Πέμπτη 08/10/2015. Μάριος Διονέλλης & Μάνος Τσαλδάρης, ΕΔΕ για πυροσβέστη Δημοσίευσε προσβλητικά σχόλια για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.
Εφημερίδα των Συντακτών, Πέμπτη 08/10/2015. Μάριος Διονέλλης & Μάνος Τσαλδάρης, ΕΔΕ για πυροσβέστη Δημοσίευσε προσβλητικά σχόλια για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

 

Και το άρθρο της Αυγής -με την επισήμανση πως «την αποκάλυψη έκανε την Τρίτη, λίγες ώρες δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μ.Φύσσα, η ερευνητική ομάδα του ιστολογίου xyzcontagion»έχει τίτλο ‘ΕΔΕ για τον πυροσβέστη υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα, Εμετικό παραλήρημα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής‘.
http://www.avgi.gr/article/5918279/ede-gia-ton-purosbesti-umniti-tou-xitler-kai-ubristi-tis-magdas-fussa

Ρεπορτάζ Ελλη Ζώτου, 08/10/2015
Ο παρ’ ολίγον υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χ.Α. και η ΕΔΕ εις βάρος του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης

Αυγή, Πέμπτη 08/10/2015. Ελλη Ζώτου, ΕΔΕ για τον πυροσβέστη υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα, Εμετικό παραλήρημα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Αυγή, Πέμπτη 08/10/2015. Ελλη Ζώτου, ΕΔΕ για τον πυροσβέστη υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα, Εμετικό παραλήρημα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής

 


[22/10/2015]

### Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Στις 29/10/2015, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, έπειτα από το δημοσίευμα του XYZ Contagion για τις βεβηλώσεις εβραϊκών νεκροταφείων και τις απειλές των ναζιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων ‘Combat 18 Hellas’ και ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές), κατέθεσε στη Βουλή την υπ’ αριθμόν 666 ερώτηση προς τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης «σχετικά με την βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου από το ελληνικό ‘Combat 18’ και τις απειλές της μέσω διαδικτύου».

Η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:
http://www.syriza.gr/article/id/63068/Erwthsh-boyleyth-SYRIZA-schetika-me-thn-bebhlwsh-ebraikoy-nekrotafeioy-apo-to-ellhniko-Combat-18-kai-tis-apeiles-ths-mesw-diadiktyoy.html

Ερώτηση 666 του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη σχετικά με την βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου από το ελληνικό Combat 18 και τις απειλές της μέσω διαδικτύου, 29/10/2015.
Ερώτηση 666 του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη σχετικά με την βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου από το ελληνικό Combat 18 και τις απειλές της μέσω διαδικτύου, 29/10/2015.

Προς τους κ.κ. Υπουργούς:

Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Με δημοσίευση στις 22 Οκτωβρίου 2015 στον ιστότοπό της, η δημοσιογραφική ομάδα ‘XYZ Contagion’ καταγγέλλει βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου στην περιοχή της Νίκαιας από την ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση ‘Combat 18 Hellas’.

Πρόκειται για παράρτημα της αγγλικής τρομοκρατικής οργάνωσης-δικτύου ‘Combat 18’, που συνιστά το βίαιο, τρομοκρατικό και ένοπλο τμήμα του ‘Blood & Honour’, που κι αυτό με τη σειρά του ήταν παρακλάδι της ναζιστικής συμμορίας της ‘Χρυσής Αυγής’. Χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτών, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι πως δρουν «οριζόντια», χωρίς δηλαδή κεντρική καθοδήγηση και ιδιαίτερη ιεραρχία. Από κει και το σλόγκαν τους «Ακέφαλη αντίσταση». Αποφασίζουν να «δρουν» αυτόνομα και εναπόκειται στην κρίση της καθεμιάς ομάδας ποιον τρόπο θα επιλέξουν. Εν προκειμένω, οι τρόποι που έχουν επιλέξει οι Έλληνες του ‘Combat 18’ είναι ιδιαιτέρως βίαιοι, παράνομοι και επικίνδυνοι.

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να ανακαλύψει και να δικάσει τους υπεύθυνους, οι οποίοι διαθέτουν και οργανωμένο ιστότοπο και όνομα, αποκαλύπτονται οι ίδιοι με προκλητικές ενέργειες και φράσεις γεμάτες μίσος και ρατσισμό».

Η ίδια ανάληψη ευθύνης δημοσιεύεται στον ιστότοπο των ‘Ανένταχτων Μαιάνδριων Εθνικιστών’, μαζί με μία ευθεία απειλή, με τίτλο «Θα το πληρώσετε αυτό … δεν θα σας δείξουμε κανένα έλεος». Η ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση ‘Combat 18’ δεν διστάζει να κάνει γνωστή την παρουσία της μέσω διαδικτύου και να διαφημίζει τα εγκλήματά της. Άλλοτε μόνη της κι άλλοτε σε συνεργασία με τους ‘Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές’. Οι «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές», μάλιστα, διαθέτουν σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ‘Facebook’, όπου κι εκεί ανενόχλητοι διαφημίζουν παράνομες πράξεις και εκτοξεύουν απειλές.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1. Για ποιους λόγους δεν έχουν μέχρι ώρας παρέμβει οι δικαστικές αρχές ή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

2. Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβούν ώστε να καταπολεμηθεί η διαδικτυακή δράση ναζιστικών μορφωμάτων;

Ο ερωτών βουλευτής
Καραγιαννίδης Χρήστος

 

Τα δύο υπουργεία απάντησαν, περίπου 20 μέρες αργότερα.
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=143d5887-4f35-4165-a3b7-a541011b493f

Πρώτα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, στις 18/11/2015. Στην απάντησή του, λέει ότι ρώτησε αν υπάρχει δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, όπου και η ευθύνη για το εβραϊκό νεκροταφείο της Νίκαιας, προφανώς, και του απάντησαν όχι. Ομως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έπειτα από καταγγελία για το ίδιο θέμα του ΕΠΣΕ, όντως σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως δικογραφία, η με ΑΒΜ Δ 2015/1983, η οποία χρεώθηκε στην Εισαγγελέα Ρατσιστικής Βίας, και «παραγγέλθηκε στο Διοικητή του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας, η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης». Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος: Απάντηση στην ερώτηση 666 της 2015-06-25 του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό Combat 18 και τις απειλές μέσω διαδικτύου».
Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος: Απάντηση στην ερώτηση 666 της 2015-06-25 του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό Combat 18 και τις απειλές μέσω διαδικτύου».

 

Λίγες μέρες αργότερα, στις 22/11/2015, απάντησε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. Ενημερώνει τον βουλευτή Καραγιαννίδη πως και στον Πειραιά, τελικά, κινήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, «έκαναν ενδελεχή έρευνα στα ηλεκτρονικά ίχνη των ατόμων», και το συλλεγέν υλικό υποβλήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου και διενεργείται προανάκριση. Η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών:

Υπουργείο Εσωτερικών (Δημόσιας Τάξης), υπουργός Νίκος Τόσκας: Απάντηση στην ερώτηση 666 της 2015-06-25 του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό Combat 18 και τις απειλές μέσω διαδικτύου».
Υπουργείο Εσωτερικών (Δημόσιας Τάξης), υπουργός Νίκος Τόσκας: Απάντηση στην ερώτηση 666 της 2015-06-25 του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό Combat 18 και τις απειλές μέσω διαδικτύου».

 

# Θυμίζουμε το δημοσίευμα:
Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Υπάρχει κάποιος να μετρήσει πόσα αδικήματα περιγράφονται σε αυτό το μικρό σημείωμα και πόσους και ποιους νόμους έχουν παραβιάσει;;;
Και δεν θα συνυπολογίσουμε τις απειλές, ασφαλώς (που, με την ευκαιρία, έχουν απευθύνει πολλές φορές και στο παρόν ιστολόγιο με αφορμή τις αποκαλύψεις του για την Σρεμπρένιτσα και όχι μόνο). Δεν τους φοβάται κανείς. Αλλά μήπως εδώ υπάρχει αυγχώρητη ολογωρία από την πλευρά των λειτουργών της Δικαιοσύνης;;; Μήπως θα πρέπει πάλι να φτάσουμε σε ανθρώπινα θύματα για να πέσουμε απ’ τα σύννεφα ξανά;;;

 

 

[UPDATE 07 Μαρτίου 2018]

Τελικά, στις αρχές Μαρτίου 2018, μάθαμε ότι οι θρασύδειλοι τραμπούκοι συνελήφθησαν, λ.χ.

– Ετοιμάζονταν να βάλουν βόμβες σε καταλήψεις στέγης μεταναστών!, Εφημερίδα των Συντακτών, 08/03/2018
http://www.efsyn.gr/arthro/etoimazontan-na-valoyn-vomves-se-katalipseis-stegis-metanaston

– Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση ‘Combat 18 Hellas’/AME (επιλογή από δημοσιεύματα), JailGoldenDawn, 11/03/2018

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση “Combat 18 Hellas”/AME (επιλογή από δημοσιεύματα)

– Η δομή της Combat 18: Ποιοι οι ρόλοι: Τι είπαν στις απολογίες τους οι συλληφθέντες, Documento, 07/03/2018
https://archive.is/Z1Cho#selection-1123.0-1159.181

«Οι ρόλοι που ανέθετε ο αρχηγός
Στον Μπαλάσκα είχε αναθέσει τον ρόλο της πραγματοποίησης ενεργειών και τους έδινε τις εντολές για τους στόχους και τον τρόπο δράσης όπως την τοποθέτηση και ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού στην κατάληψη «Σινιάλο» και στο στέκι «Άνω-Κάτω» Πατησίων, το κάψιμο της τούρκικης σημαίας, αναγραφή συνθημάτων για τη Μακεδονία κλπ.
Στον Γιώργο Μακρή είχε αναθέσει επικοινωνιακό ρόλο. Την προώθηση των συμφερόντων της οργάνωσης μέσω της δραστηριοποίησης του σε πολιτικούς φορείς. Ο Μακρής παρείχε στα μέλη νομική βοήθεια, έδινε συνεντεύξεις και δημιουργούσε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα.
Ο Γιώργος Δημητρίου είναι υπεύθυνος για τις αναρτήσεις της οργάνωσης στις διάφορες ιστοσελίδες. Ο Μπαλάσκας που έκανε τις ενέργειες του έστελνε το υλικό, φωτογραφικό και βιντεοληπτικό και κείμενα. Ο Δημητρίου έδινε τις εντολές στα μέλη, τι να κάνουν για να είναι ασφαλή. Πάγια εντολή του σε περίπτωση που υπάρχει άσχετο άτομο στο σημείο της κάθε δράσης, ήταν το μέλος να απομακρύνεται και να μην κάνει τίποτα.
Ο Μεταλληνός Σπύρος έχει ενταχθεί τουλάχιστον από τον Δεκέμβρη του 2017, έπαιρνε εντολές από τον Μπαλάσκα και συνέλεγε πληροφορίες για πιθανούς στόχους, και έκανε και δράσεις όπως τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών (κατάληψη «Σινιάλο»)
Τι είπαν στις πρώτες προανακριτικές απολογίες

Ο Γεώργιος Δημητρίου παραδέχθηκε την ένταξή του στην οργάνωση πριν από το 2010 με ρόλο συντονιστή. Δήλωσε ότι η οργάνωση είναι ακέφαλη χωρίς αρχηγό.
Ο Χρήστος Μπαλάσκας αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στις ενέργειες. Δήλωσε ότι επιθυμούσε να απεμπλακεί αλλά τον απειλούσε ο φερόμενος ως αρχηγός,
Ο Σπύρος Μεταλληνός αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στις ενέργειες, όπου είχε τον ρόλο του ατόμου που βιντεοσκοπούσε τις ενέργειες.
Ο Αλεπίδης Αθανάσιος αποδέχθηκε ότι συμμετείχε σε περίπου 4 επιθέσεις της οργάνωσης, όπως στην κατάληψη Βανκούβερ, είτε έχοντας τοποθετήσει γκαζάκια, είτε βιντεοσκοπώντας την ενέργεια. Δήλωσε ότι δεν έχει συμμετάσχει τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.
Οι Σάββας Αμανατίδης, Παναγιώτη Αβραμίδης, Σπυρίδων Σόλος και Γεώργιος Παπαδόπουλος, δήλωσαν ότι θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, ενώ ο Μακρής Γεώργιος αρνήθηκε τις κατηγορίες».

Η Εφημερίδα των Συντακτών (Μάνος Τσαλδάρης) και η Αυγή (Ελλη Ζώτου) δεν παρέλειψαν να σημειώσουν τη συμβολή του μικρού αυτού ιστολογίου στην εξέλιξη της υπόθεσης:

– Μάνος Τσαλδάρης – Ξηλώνουν τη ναζιστική «Combat 18 Hellas» (Αναφορά σε XYZ Contagion + ΕΠΣΕ), Εφημερίδα των Συντακτών, 07/03/2018
http://www.efsyn.gr/arthro/xilonoyn-ti-nazistiki-combat-18-hellas

«Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησαν πριν περίπου ενάμιση χρόνο, όταν κρίθηκε ότι η δικογραφία που είχε σχηματιστεί στις αρχές Νοεμβρίου του 2015 από το τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Κρατικής Ασφάλειας έπρεπε να διερευνηθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Αφορμή για τον σχηματισμό της δικογραφίας υπήρξαν οι καταγγελίες του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και του ιστολογίου «xyz contagion» για πράξεις ρατσισμού και βίας που είχαν γίνει από τις οργανώσεις «Combat 18 Hellas» και «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές» και για τις οποίες είχαν αναλάβει την ευθύνη με αναρτήσεις στο ίντερνετ.
Οι τότε έρευνες των ηλεκτρονικών ιχνών είχαν οδηγήσει σε ορισμένα συμπεράσματα τα οποία διαβιβάστηκαν αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που με τη σειρά της διέταξε περαιτέρω προανάκριση της υπόθεσης».

Εφημερίδα των Συντακτών, 07/03/2018: Αναφορά στο XYZ Contagion και στο ΕΠΣΕ.
Εφημερίδα των Συντακτών, 07/03/2018: Αναφορά στο XYZ Contagion και στο ΕΠΣΕ.

 

– Ελλη Ζώτου – Πέντε συλλήψεις μελών ναζιστικής οργάνωσης (Αναφορά σε XYZ Contagion), Αυγή. 07/03/2018
http://www.avgi.gr/article/10813/8752777/pente-syllepseis-melon-nazistikes-organoses

«Η διαδικτυακή μάλιστα παρουσία τους είχε προκαλέσει και την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη έπειτα από το δημοσίευμα του XYZ Contagion. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούσε τότε τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη για ποιο λόγο δεν έχουν παρέμβει μέχρι στιγμής οι δικαστικές αρχές ή έστω η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με τη βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου και τις απειλές της μέσω Διαδικτύου.
Κάπου εκεί εξαφανίζεται η δική τους ιστοσελίδα και έκτοτε φαίνεται να φιλοξενούνται από τους «συναγωνιστές» Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές (ΑΜΕ), με τους οποίους συνεργάζονται όμως και σε επίπεδο δράσης όπως προκύπτει από τις αναλήψεις ευθύνης».

Αυγή. 07/03/2018: Αναφορά στο XYZ Contagion
Αυγή. 07/03/2018: Αναφορά στο XYZ Contagion

 

Διότι, όπως μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω εικόνες, οι Combat-18/ΑΜΕ και ο αρχηγός των … ακέφαλων αυτών οργανώσεων ήταν ιδιαιτέρως λυσσασμένοι με το XYZ Contagion, ήδη από πριν, για το θέμα της Σρεμπρένιτσα. Χάσαμε το λογαριασμό πόσες αναφορές είχαν κάνει πριν αναδείξουμε το άσχημο έργο τους, για να μην αναφέρουμε ότι έβγαιναν μέχρι και για συνθήματα μετά, βλ. τύπου ‘Noz, Zica, Srebrenica’ στις … ‘Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες’ της Αθήνας, με αποκλειστικό τους ίσως σκοπό να … πικάρουν τους συντελεστές του ιστολογίου και τους συνεργάτες μας. Δεν πειράζει, εμείς τρέφουμε μόνο καλά αισθήματα για τη δραστηριότητά τους, και στο τέλος του άρθρου μπορούμε όλοι μαζί πλέον (εκτός κι αν δεν επιτρέπονται smartphone στη φυλακή), να χαρούμε ορισμένες από τις αναρτήσεις μας στη Facebook σελίδα, αυτών των ημερών. Αδικα πήγε τόση χολή.

«A.M.E: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΡΕΜΠΕΝΙΤΣΑ / ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ»
«A.M.E: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΡΕΜΠΕΝΙΤΣΑ / ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ» και «A.M.E: Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες στο κέντρο της Αθήνας: Noz, zica, Srebrenica»

 

«Ημερολόγιο Ριζοσπαστικών Εθνικιστικών Δράσεων (Νο.4)»
«Ημερολόγιο Ριζοσπαστικών Εθνικιστικών Δράσεων (Νο.4)»

 

«A.M.E: ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ»
«A.M.E: ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ»

 

 

«Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές Α.Μ.Ε. - Dr. Lazar Prokic - Οι Εβραίοι στη Σερβία (Αποκαλύπτουμε το ρόλο των ενεργούμενων του Εβραϊσμού Θα τους κόψουμε τη γλώσσα), 25/07/2015»
«Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές Α.Μ.Ε. – Dr. Lazar Prokic – Οι Εβραίοι στη Σερβία (Αποκαλύπτουμε το ρόλο των ενεργούμενων του Εβραϊσμού Θα τους κόψουμε τη γλώσσα), 25/07/2015»

 

Απειλές;
Απειλές;

 

Μας μπερδεύουν κάτι τέτοια και δεν ξέρουμε που ακριβώς να τα κατατάξουμε. Αυτό τώρα, ακριβώς από πάνω, είναι ευθεία απειλή; Μάλλον είναι, σωστά; Ο πρώτος του φίλος που εμφανίζεται στην αρχή είναι ο γνωστός υπάλληλος του ΥΠΕΞ που ακούστηκε σε σχέση με Ιμια και Combat-18/ΑΜΕ.

[UPDATE 14/03/2018: Τελικά ο εν λόγω κ. Αντώνης Μιχαλόπουλος αποδεικνύεται ‘γνωστός’ και επιρρεπής στις απειλές, ενώ φαίνεται και να αλλάζει προφίλ συχνά]
29/11/2016: Ακραία αντισημιτικά σχόλια στο facebook – RACIST CRIMES WATCH

29/11/2016: Ακραία αντισημιτικά σχόλια στο facebook


 

Μπορούμε επίσης, τώρα να δούμε. όλη τη δουλειά του ΕΠΣΕ: Ολα τα έγγραφα, με χρονολογική σειρά

– 29/10/2015: Αναφορά ανενόχλητων αξιόποινων πράξεις ρατσισμού και βίας AME/Combat 18 – RACIST CRIMES WATCH

29/10/2015: Αναφορά ανενόχλητων αξιόποινων πράξεων ρατσισμού και βίας AME/Combat 18

– 22/11/2015: Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων – RACIST CRIMES WATCH

22/11/2015: Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

– 14/04/2016: Συμπληρωματική αναφορά ανενόχλητων αξιόποινων πράξεων ρατσισμού και βίας ΑΜΕ/Combat 18 – RACIST CRIMES WATCH

14/04/2016: Συμπληρωματική αναφορά ανενόχλητων αξιόποινων πράξεων ρατσισμού και βίας ΑΜΕ/Combat 18

– 14/09/2016: Αίτημα για ανάσυρση από αρχείο άγνωστων δραστών αναφοράς για κατά συρροή πολύχρονες ανενόχλητες αξιόποινες πράξεις ρατσισμού και βίας από ΑΜΕ/Combat 18 – RACIST CRIMES WATCH

14/09/2016: Αίτημα για ανάσυρση από αρχείο άγνωστων δραστών αναφοράς για κατά συρροή πολύχρονες ανενόχλητες αξιόποινες πράξεις ρατσισμού και βίας από ΑΜΕ/Combat 18

– 21/06/2017: Επιστολή στις αρχές για τη ρατσιστική επίθεση σε γειτονιά των Ρομά στο Μενίδι Αττικής – RACIST CRIMES WATCH

Επιστολή στις αρχές για τη ρατσιστική επίθεση σε γειτονιά των Ρομά στο Μενίδι Αττικής

– 16/06/2017 ως 04/07/2017: Μήνυση (και συμπληρωματικές μηνύσεις) για συρροή ρατσιστικών εγκλημάτων των ναζιστικών οργανώσεων Απέλλα και ΑΜΕ/Combat 18 – RACIST CRIMES WATCH

16/06 ως 04/07/2017: Μήνυση (και συμπληρωματικές μηνύσεις) για συρροή ρατσιστικών εγκλημάτων των ναζιστικών οργανώσεων Απέλλα και ΑΜΕ/Combat 18

– 26/02/2018: Αίτηση ανάσυρσης πέντε δικογραφιών για ρατσιστικά εγκλήματα – RACIST CRIMES WATCH

26/02/2018: Αίτηση ανάσυρσης πέντε δικογραφιών για ρατσιστικά εγκλήματα

– 12/03/2018: Αίτηση ανάσυρσης τριών δικογραφιών για 42 εγκλήματα των ΑΜΕ/Combat 18 – RACIST CRIMES WATCH
https://racistcrimeswatch.wordpress.com/2018/03/12/1-528/

Ολα τα σχετικά άρθρα από το RACIST CRIMES WATCH βρίσκονται κάτω από το tag ‘Combat 18 Hellas‘:


 

Μπορούμε να πούμε τώρα, μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων της Combat-18/ΑΜΕ (Η δομή της Combat 18: Ποιοι οι ρόλοι: Τι είπαν στις απολογίες τους οι συλληφθέντες, Documentonews.gr, 07/03/2018), και ειδικότερα για τον κ. δικηγόρο Πειραιώς Γ. Μ, ο οποίος έτυχε να μας προκαλέσει την προσοχή για τρεις λόγους:

Ο πρώτος λόγος ήταν αυτός: Τον θυμόμαστε χαρακτηριστικά διότι τότε με το πανό ‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα‘ είχε γράψει ένα εντυπωσιακό fiction, αυτό:
Οποιος αντέχει να διαβάσει 200 ψέματα σε 3 λεπτά, πραγματικό επίτευγμα:
https://archive.is/S04Jz#selection-855.1-855.695

1.
Λέγαμε τότε: ‘Δικηγόρος με διεθνείς σπουδές εγκωμιάζει τη γενοκτονία ενώ κατασκευάζει απολύτως φανταστικά γεγονότα για να στηρίξει ‘την άποψή του’ («Ολλανδοί οι ιατροδικαστές που ανακάλυψαν λέει και πτώματα ορθόδοξων στος μαζικούς τάφους», λέει!). Που τα έμαθε να τα κάνει αυτά, στο Ανθρωπιστικό Διεθνές Δίκαιο που διδάχτηκε άραγε;’

 

2.
Ο δεύτερος επειδή είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει ελληνικό τμήμα AltRight.gr, … μαζί με κάποιον ‘Χρήστος Αθανασιάδης (Christos Athanasiadis)‘ … αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

 

Εδώ, μάλιστα, μιλάει στην Τατιάνα την εποχή του δημοψηφίσματος (ολόκληρο το βίντεο, εδώ)

3.
Και ο τρίτος λόγος … επειδή μιλάει από μόνο του το εξής:

 

Δεν πειράζει, στο παρόν ιστολόγιο αρκούν αυτά:

 


[10/08/2016]

Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες, για το έτος 2015 (‘International Religious Freedom Report for 2015’), η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Αυγούστου 2016, στο τμήμα για την Ελλάδα, περιέχει αρκετά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας. Είναι η 18η χρονιά, και η έκθεση on-line μπορεί να διαβαστεί εδώ:

«Members of minority religious groups, including Jews and Muslims, and immigrants experienced religious discrimination and hate speech. There were incidents of vandalism of cemeteries, religious memorials, and houses of worship, some of which government officials condemned»
http://www.state.gov/j/drl/rls/irf/religiousfreedom/index.htm?year=2015&dlid=256195#wrapper

Στο ‘Section III. Status of Societal Respect for Religious Freedom‘ (σελίδα 11 του αρχείου pdf) υπάρχουν αναφορές σε δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion:

Στην έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015, στο τμήμα για την Ελλάδα, και στο 'Section III. Status of Societal Respect for Religious Freedom' υπάρχουν αναφορές σε δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion: Η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική 'Ελεύθερη Ωρα' και οι εξωκοινοβουλευτικοί ναζί από την ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) διαφημίζουν ανενόχλητοι τα εγκλήματά τους, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων.
Στην έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015, στο τμήμα για την Ελλάδα, και στο ‘Section III. Status of Societal Respect for Religious Freedom’ υπάρχουν αναφορές σε δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion: Η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’ και οι εξωκοινοβουλευτικοί ναζί από την ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) διαφημίζουν ανενόχλητοι τα εγκλήματά τους, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων.

 

Το πρώτο είναι αυτό:

# Γνωρίζει η Εκκλησία της Ελλάδας ότι η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’;

Γνωρίζει η Εκκλησία της Ελλάδας ότι η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’;;;

Η έκθεση αναφέρει:

«In December the far-right newspaper Eleftheri Ora organized a book fair that included anti-Semitic material such as the Protocols of the Elders of Zion»
https://archive.is/wYHmn#selection-6763.0-6771.1

Και το δεύτερο αυτό:

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Η έκθεση αναφέρει:

«The self-proclaimed neo-Nazi group Combat 18 Hellas claimed responsibility for spraying graffiti containing anti-Semitic messages and swastikas over the entrance to the Jewish cemetery in Nikaia, Athens on October 21. In a statement claiming responsibility, Combat 18 Hellas said it had ‘made artistic renovations’ to the cemetery and had ‘left the graves for the next time.’ The KIS denounced the vandalism.
https://archive.is/wYHmn#selection-6779.436-6779.844

Το αρχείο pdf υπάρχει εδώ:
[US State Department Bureau of Democracy Human Rights and Labor] – International Religious Freedom Report for 2015 Section Greece [US State Department 2016] – 256407

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 


 

Δείτε επίσης: Φάκελος Σρεμπρένιτσα

Είπαμε ότι θα στείλουμε στον εισαγγελέα τους Ελληνες εθελοντές φασίστες που πήγαν το 1995 στη Βοσνία να βοηθήσουν τους Σέρβους στις σφαγές αθώων και αμάχων και στις εθνικές εκκαθαρίσεις όπως στην Σρεμπρένιτσα -και το κάναμε.
Τους στείλαμε στον εισαγγελέα.

Και μάλλον κάναμε καλά, αφού οι αμετανόητοι εξακολουθούν να εξυμνούν ανατριχιαστικά την γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και τα εγκλήματα πολέμου, λ.χ.
# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;
https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/03/25/golden-dawn-hymn-noz-zica-srebrenica/

Ενας πρώτος στόχος, τον οποίο ελπίζαμε να καταφέρουμε αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες, ήταν, μετά την δημοσίευση της έρευνας και του υλικού (Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα), από τη δική μας δουλειά να γράψουν μεγάλες εφημερίδες και άλλα μέσα [Σ.Σ.: Δείτε επιλογή από τις κυριότερες δημοσιεύσεις σε μεγάλα ΜΜΕ εδώ αναλυτικά ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)‘, ή παρακάτω τον κατάλογο με όλες τις δημοσιεύσεις, μία προς μία].

Ενας δεύτερος, σε μια γωνιά του μυαλού μας, να γίνουν ερωτήσεις στη Βουλή. Εγινε κι αυτό (Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015). Και η απάντηση (Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015).

Και ο τελικός στόχος, που ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε να συμβεί εύκολα, ήταν να γραφτεί απ’ τη δουλειά μας αναφορά στον εισαγγελέα. Τελικά δεν χρειάστηκε· οι στόχοι όλοι, όμως, επετεύχθησαν, και μία βδομάδα μάλιστα μετά την δημοσίευση της έρευνας, στις 22 Ιουνίου 2015, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κινήθηκε και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα:

# Ολες οι εξελίξεις στην ‘μη στατική’ σελίδα (ενημερώνεται διαρκώς) ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα‘:
https://xyzcontagion.wordpress.com/justice-for-srebrenica/

Τον Ιούλιο του 2016, στην 21η επέτειο, παρουσιάσαμε τα ‘Νέα στοιχεία για την υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα‘: Διαβάστε την πλήρη νέα έρευνα ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή‘ ή τα αυτόνομα report με θέμα ‘Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα‘.

Τα περιεχόμενα των 11 νέων report

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στη νέα σειρά ‘Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα: Νέα αποκλειστικά στοιχεία

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στη νέα σειρά ‘Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα: Νέα αποκλειστικά στοιχεία’

Εισαγωγή & Ντοκουμέντο #01: Η μαρτυρία του αστυνομικού που είδε στα χέρια των εθελοντών τις φωτογραφίες με τους σφαγμένους μουσουλμάνους (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Εισαγωγή & Ντοκουμέντο #01: Η μαρτυρία του αστυνομικού που είδε στα χέρια των εθελοντών τις φωτογραφίες με τους σφαγμένους μουσουλμάνους (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #02: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο Ράτκο Μλάντιτς συναντήθηκε με την ΕΕΦ και τον Σερβοβόσνιο διοικητή της Zβόνκο Μπάγιαγκιτς μέσα στη Σρεμπρένιτσα, λίγο πριν ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του VRS διατάξει την εκτέλεση των αμάχων στο γήπεδο της Nova Kasaba

Ντοκουμέντο #02: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο Ράτκο Μλάντιτς συναντήθηκε με την ΕΕΦ και τον Σερβοβόσνιο διοικητή της Zβόνκο Μπάγιαγκιτς μέσα στη Σρεμπρένιτσα, λίγο πριν ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του VRS διατάξει την εκτέλεση των αμάχων στο γήπεδο της Nova Kasaba (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #03: Το βίντεο από την κατάθεση του Σερβοβόσνιου διοικητή της ΕΕΦ Zβόνκο Μπάγιαγκιτς υπέρ του Ράντοβαν Κάρατζιτς στη Χάγη και η πιεστική ανάκριση από τον κατήγορο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Ντοκουμέντο #03: Το βίντεο από την κατάθεση του Σερβοβόσνιου διοικητή της ΕΕΦ Zβόνκο Μπάγιαγκιτς υπέρ του Ράντοβαν Κάρατζιτς στη Χάγη και η πιεστική ανάκριση από τον κατήγορο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #04: Ο Α2 αξιωματικός του VRS Vujadin Popovic επιβεβαιώνει το περιστατικό με τους Ελληνες εθελοντές και την κάμερα και την διαταγή να εκτελεστούν οι αιχμάλωτοι και οι άμαχοι που φωτογραφίζονταν από την ΕΕΦ στο γήπεδο της Nova Kasaba

Ντοκουμέντο #04: Ο Α2 αξιωματικός του VRS Vujadin Popovic επιβεβαιώνει το περιστατικό με τους Ελληνες εθελοντές και την κάμερα και την διαταγή να εκτελεστούν οι αιχμάλωτοι και οι άμαχοι που φωτογραφίζονταν από την ΕΕΦ στο γήπεδο της Nova Kasaba (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #05: Επίσημες καταθέσεις στη Χάγη και νέα τεκμήρια για το έγκλημα της καταστροφής του μιναρέ από μικτά τμήματα του 10ου Αποσπάσματος Σαμποτάζ και μελών της ΕΕΦ

Ντοκουμέντο #05: Επίσημες καταθέσεις στη Χάγη και νέα τεκμήρια για το έγκλημα της καταστροφής του μιναρέ από μικτά τμήματα του 10ου Αποσπάσματος Σαμποτάζ και μελών της ΕΕΦ (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #06: Νέα βίντεο από ειδησεογραφικά πρακτορεία με τους εθελοντές της ΕΕΦ τις ημέρες των επιχειρήσεων, να φυλάνε σκοπιά και να μεταφέρουν εξοπλισμό

Ντοκουμέντο #06: Νέα βίντεο από ειδησεογραφικά πρακτορεία με τους εθελοντές της ΕΕΦ τις ημέρες των επιχειρήσεων, να φυλάνε σκοπιά και να μεταφέρουν εξοπλισμό (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #07: Η επιβεβαίωση: Τα μέλη του 10ου Αποσπάσματος Σαμποτάζ προμηθεύτηκαν πλαστές ταυτότητες από τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών του Μιλόσεβιτς για να διαφύγουν και να κρυφτούν στη Σερβία μετά το έγκλημα πολέμου στην Σρεμπρένιτσα

Ντοκουμέντο #07: Η επιβεβαίωση: Τα μέλη του 10ου Αποσπάσματος Σαμποτάζ προμηθεύτηκαν πλαστές ταυτότητες από τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών του Μιλόσεβιτς για να διαφύγουν και να κρυφτούν στη Σερβία μετά το έγκλημα πολέμου στην Σρεμπρένιτσα (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #08: Επισκέπτες για τη ναζιστική οργάνωση ‘Χρυσή Αυγή’ από την Σερβία: Σημαίες των τσέτνικ, πορτρέτα του Αρκάν και Χρυσαυγίτες που εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #08: Επισκέπτες για τη ναζιστική οργάνωση ‘Χρυσή Αυγή’ από την Σερβία: Σημαίες των τσέτνικ, πορτρέτα του Αρκάν και Χρυσαυγίτες που εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’) (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #09: Το χαμένο φιλμ με τον Σερβοβόσνιο διοικητή της ΕΕΦ Zβόνκο Μπάγιαγκιτς και τον Ράντοβαν Κάρατζιτς να φανατίζουν τα σερβικά πλήθη εναντίον των Μουσουλμάνων συμπολιτών τους

Ντοκουμέντο #09: Το χαμένο φιλμ με τον Σερβοβόσνιο διοικητή της ΕΕΦ Zβόνκο Μπάγιαγκιτς και τον Ράντοβαν Κάρατζιτς να φανατίζουν τα σερβικά πλήθη εναντίον των Μουσουλμάνων συμπολιτών τους (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #10: Ο τσέτνικ βοϊβόδας διοικητής της ΕΕΦ Ταγματάρχης Zβόνκο Μπάγιαγκιτς, ο Ράτκο Μλάντιτς και ο Ράντοβαν Κάρατζιτς σε κρυφή συγκέντρωση πίνουν ‘εις υγείαν του στόχου για τη Μεγάλη Σερβία’ (‘Velika Srbija’): Ενα ακόμη χαμένο φιλμ

Ντοκουμέντο #10: Ο τσέτνικ βοϊβόδας διοικητής της ΕΕΦ Ταγματάρχης Zβόνκο Μπάγιαγκιτς, ο Ράτκο Μλάντιτς και ο Ράντοβαν Κάρατζιτς σε κρυφή συγκέντρωση πίνουν ‘εις υγείαν του στόχου για τη Μεγάλη Σερβία’ (‘Velika Srbija’): Ενα ακόμη χαμένο φιλμ (Από τη σειρά ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία: Τι άλλο έκαναν οι Ελληνες εθελοντές στη Σρεμπρένιτσα’)

Ντοκουμέντο #11: Οι υποστηρικτές των σφαγέων, στο φως και στο σκοτάδι – Προτεινόμενα αναγνώσματα με ιδιαίτερο νομικό ενδιαφέρον
https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/07/11/srebrenica-more-evid-11/

Από το 2015, με απόφαση του ΟΗΕ καθιερώθηκε Διεθνής Ημέρα για τα Θύματα των Γενοκτονιών, κι εμείς έχουμε σκοπό να την θυμόμαστε κάθε 9η Δεκεμβρίου. Srebrenica, Don't Forget 11 July 1995.
Από το 2015, με απόφαση του ΟΗΕ καθιερώθηκε Διεθνής Ημέρα για τα Θύματα των Γενοκτονιών, κι εμείς έχουμε σκοπό να την θυμόμαστε κάθε 9η Δεκεμβρίου. Srebrenica, Don’t Forget 11 July 1995.

 

# Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/22/eisaggelia-prodikon-proanakrisi-srebrenica/

 

[UPDATE 15 Ιουλίου 2015]

# Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015

Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015

Απάντηση, 15/07/2015, στην ερώτηση υπ' αριθμόν 3867/25-06-2015 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη Χρήστου και Κατριβάνου Βασιλικής προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα 'Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα'.
Απάντηση, 15/07/2015, στην ερώτηση υπ’ αριθμόν 3867/25-06-2015 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη Χρήστου και Κατριβάνου Βασιλικής προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα ‘Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα’.

 

[02 Ιουλίου 2015]

Σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως η ποινική δικογραφία ΑΒΜ Ω2015/89 κατά παντός υπευθύνου, με αντικείμενο την συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα. Η δικογραφία χρεώθηκε σε Εισαγγελέα για τη διενέργεια αυτοπρόσωπης προκαταρκτικής εξέτασης, και την ανάκριση έχει αναλάβει η εισαγγελέας η αρμόδια για τα ρατσιστικά εγκλήματα Ελένη Τουλουπάκη.
Με την ένδειξη ‘Ω’ είναι οι εμπιστευτικές δικογραφίες που χειρίζονται οι ίδιοι/ες οι εισαγγελείς.
Σχετικό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών: 168.696/02-07-2015.
Το σχετικό με αριθμό εισερχ. πρωτ. 29719/22-06-2015 αφορά το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Εθνος’ με τίτλο ‘Εγκλήματα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής – Τα ελληνικά τάγματα πολέμου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα’

Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

 

[25 Ιουνίου 2015]

# Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015

Ερώτηση υπ' αριθμόν 3867/25-06-2015 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη Χρήστου και Κατριβάνου Βασιλικής προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τίτλο 'Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα'.
Ερώτηση υπ’ αριθμόν 3867/25-06-2015 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη Χρήστου και Κατριβάνου Βασιλικής προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τίτλο ‘Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα’.

 

[22 Ιουνίου 2015]

# Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Γραφείο Διευθύνοντος, Δελτίο Τύπου: Με αφορμή δημοσίευμα στο Εθνος, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015.
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Γραφείο Διευθύνοντος, Δελτίο Τύπου: Με αφορμή δημοσίευμα στο Εθνος, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015.

 

Από το Γραφείο Διευθύνοντος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εκδόθηκε το εξής Δελτίο Τύπου, με ημερομηνία 22/06/2015:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Εθνος της Κυριακής’ της 14/06/2015 που αφορούσε εγκλήματα πολέμου που διαπράχθησαν στη Σρεμπρένιτσα και στα οποία φέρονται να συμμετείχαν και Ελληνες υπήκοοι, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Επισημαίνεται ότι είχε διενεργηθεί και το έτος 2004 από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έρευνα για το ίδιο ζήτημα που είχε ανατεθεί στην Εισαγγελέα κ. Αθηνά Θεοδωροπούλου από την οποία όμως δεν προέκυψε η ταυτότητα των δραστών.

 

Με λίγα λόγια, και αν καταλάβαμε σωστά, λέει ότι η έρευνα του 2005 είχε μεν διαγνώσει αδικήματα, αλλά δεν προσωποποιήθηκαν οι ευθύνες. Αυτή τη φορά, και με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, αυτός ο στόχος έρχεται πιο κοντά. Αυτή τη φορά, προφανώς λόγω της δημοσιότητας από την 5η μεγάλη έρευνα για τη Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή, οι ευθύνες είναι πιο εύκολο -και υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις για- να αποδοθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα (ελπίζουμε δηλαδή) -όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν προέκυψε η ταυτότητα των δραστών».

Το δημοσίευμα που αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου είναι το:
Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

Περισσότερα στην ανάρτηση:
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Ολες οι δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης θα καταγράφονται στην εξής σελίδα, η οποία βρίσκεται στην στήλη ‘Srebrenica’, στο menu της front-page:
Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

[ΤΕΛΟΣ UPDATE]

 

Η είδηση μεταδόθηκε σε πολλά συμβατικά και εμπορικά ΜΜΕ και πόρταλ, όπως λ.χ. (τυχαία παραδείγματα):

Μαρία Δήμα – Ερευνα για εγκλήματα Ελλήνων στη Σρεμπρένιτσα, Η Εφημερίδα των Συντακτών, 22/06/2015
https://www.efsyn.gr/arthro/ereyna-gia-egklimata-ellinon-sti-sremprenitsa

Αντωνία Ξυνού – Προκαταρκτική εξέταση για τη Σρεμπρένιτσα – NEWS247.gr, 22/06/2015
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/prokatarktikh-eksetash-gia-th-sremprenitsa.3541554.html

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Προκαταρκτική εξέταση για τη Σρεμπρένιτσα | δημοκρατία, 22/06/2015
http://www.dimokratianews.gr/content/47911/prokatarktiki-exetasi-gia-ti-sremprenitsa

theTOC.gr – Νέα στοιχεία για τα εγκλήματα πολέμου στη Σρεμπρένιτσα | thetoc.gr, 22/06/2015
http://www.thetoc.gr/diethni/article/nea-stoixeia-gia-ta-egklimata-polemou-sti-sremprenitsa

 

Το 2000 υπήρχαν 161 εντάλματα σύλληψης, 25 εκ των οποίων δεν είχαν εκτελεστεί· το 2011, στις 22 Ιουλίου, ακριβώς 16 χρόνια μετά, με την σύλληψη του τελευταίου καταζητούμενου Goran Hadzic, δεν υπήρχε ούτε ένας φυγόδικος, όλοι είχαν περάσει την πόρτα του δικαστηρίου (Ηλθεν η ώρα σας).
Το 2000 υπήρχαν 161 εντάλματα σύλληψης, 25 εκ των οποίων δεν είχαν εκτελεστεί· το 2011, στις 22 Ιουλίου, ακριβώς 16 χρόνια μετά, με την σύλληψη του τελευταίου καταζητούμενου Goran Hadzic, δεν υπήρχε ούτε ένας φυγόδικος, όλοι είχαν περάσει την πόρτα του δικαστηρίου (Ηλθεν η ώρα σας).

 

Λίγα λόγια απ’ το ιστορικό της υπόθεσης:

Με την ευκαιρία, πρέπει να πούμε εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη δουλειά μας με πολλούς τρόπους, αλλά και με την κατακόρυφη αύξηση των επισκέψεων, γύρω στις 200.000 σε λιγότερο από από έναν μήνα, και να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι συντάκτες του XYZ Contagion (πρέπει να) είναι ικανοποιημένοι και υπερήφανοι από όσα φάνηκαν όλο αυτό το διάστημα με αφορμή και επίκεντρο την εξαιρετικά σημαντική ιστορία της Σρεμπρένιτσα:
Στα πλαίσια της δημοσίευσης της έρευνας μας για την Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή ‘Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα‘, πρώτα σκεφτήκαμε να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας μερικές πτυχές από τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο πόλεμο:

# ‘Τέσσερα χρόνια πόλεμος, 50 φωτογράφοι, 248 φωτογραφίες – Βοσνία 1992-1995’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/09/bosnia-248-photos/

Κατόπιν, προσπαθήσαμε ώστε η λέξη ‘Σρεμπρένιτσα’ να εμφανιστεί στην δημόσια συζήτηση, συνεπώς και να ανεβεί στην ιεράρχηση των μηχανών αναζήτησης, κι έτσι αποφασίσαμε να γράψουμε άρθρα για να θυμηθούν ή για να μάθουν τα γεγονότα όσοι και όσες ενδιαφέρονταν.

# ‘Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;;’

Πάνω από 8.000 εκτελεσμένοι άμαχοι, άοπλοι και αιχμάλωτοι, Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995: Ποιος θυμάται τη μεγαλύτερη θηριωδία σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;;; [Προειδοποίηση: Πολύ σκληρές εικόνες]

# ‘Τρεις ερωτήσεις δεν ακούγονται ποτέ εδώ και 20 χρόνια στη Σρεμπρένιτσα – Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία θυμάται τα 20 χρόνια από την μεγάλη σφαγή, 1995-2015’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/07/10/icty-remembers-20-years-srebrenica/

Εστιάσαμε στην μοναδική βαλκανική περίπτωση του Σερβοβόσνιου διοικητή της ΕΕΦ:

# ‘Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς (Zvonko Bajagic): Ποιος ήταν ο Σερβοβόσνιος διοικητής της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/12/prodimosiefsi-srebrenica-zvonko/

Με τη βοήθεια φίλων, φτιάχτηκε ένα βίντεο στο οποίο αναδείξαμε μεγάλο τμήμα από το κρίσιμο και χρήσιμο οπτικό υλικό:

# ‘Ελληνες εθελοντές και χρυσαυγίτες από την ΕΕΦ σε επιχειρήσεις στην Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995 – YouTube‘,
κι εδώ σε αγγλική version:
# ‘Greek Volunteers and Golden Dawn members during operations in the Srebrenica massacre, July 1995 – YouTube

Κατόπιν, και με τη βοήθεια φίλων και συνοδοιπόρων, η έρευνα βρήκε τον δρόμο της σε μεγάλα ‘συμβατικά’ λεγόμενα ΜΜΕ:

Στην Εφημερίδα των Συντακτών, 13/06/2015:
# ‘Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)’

Ιός – Οι άνθρωποι από την Ελλάδα, Νέα στοιχεία για την εμπλοκή των συμπατριωτών μας εθελοντών του σερβοβοσνιακού στρατού στο μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου των μεταπολεμικών χρόνων (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-06-13)

Στο Εθνος, 14/06/2015:
# ‘Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)’

Μαρία Ψαρά & Λευτέρης Μπιντέλας – Τα ελληνικά τάγματα εφόδου που μάτωσαν τη Σρεμπρένιτσα, Εγκλημα πολέμου με τη σφραγίδα της Χρυσής Αυγής (άρθρο στο Εθνος, 2015-06-14)

Στην Αυγή, 14/06/2015:
# ‘Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)’

Στρατής Μπουρνάζος – Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και ο ρόλος των Ελλήνων εθελοντών, Είκοσι χρόνια από τη σφαγή, Μια αποκαλυπτική έρευνα του ιστολογίου ΧΥΖ Contagion (άρθρο στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ 2015-06-14)

και στα αγγλικά:
# ‘Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)

και στα ισπανικά:
# ‘Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)’

Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)

Στην ιταλική Manifesto, 25/06/2015:
# ‘Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)’

Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)

Στα Νέα, 19/06/2015:
# ‘Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)’

Ηλίας Κανέλλης – Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; Ελληνες εγκληματίες πολέμου (άρθρο στην στήλη ‘Ενστάσεις’, Τα Νέα 2015-06-19)

Στην Καθημερινή, 08/07/2015:
# ‘Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)’

Διονύσης Γουσέτης – Ελληνες εγκληματίες στη Σρεμπρένιτσα (άρθρο στην Καθημερινή, 2015-07-08)

Σε αυτήν την προσπάθεια να δείξουμε την ελληνική συμμετοχή, σαν ένα άγος, σαν μια βαριά ντροπή που βαραίνει δομικά την πολιτική και δημόσια ζωή της χώρας μας, προσπαθώντας παράλληλα να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι χωρίς να χαριστούμε σε κανένα, όπως σημείωσε και η Αυγή, 28/06/2015:
# ‘Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 28/06/2015)’

Ποιος θυμάται τη Σρεμπρένιτσα;;; (Σχόλιο στην στήλη ‘Ρήσεις & Παραπολιτικά’ της κυριακάτικης Αυγής, 2015-06-28)

… είχαμε τη βοήθεια, επίσης, από την πρώτη στιγμή, καλών φίλων από το περιοδικό Unfollow, 13/06/2015:
# ‘Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)’

Θεόφιλος Τραμπούλης – Το άγος της Σρεμπρένιτσας (άρθρο στο UNFOLLOW 2015-06-13)

… ή τον Χριστόφορο Κάσδαγλη από το περιοδικό ‘4 Τροχοί’ (άρθρο στο τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)
# ‘Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης)’

Χριστόφορος Κάσδαγλης – Η ελληνική πτυχή μιας σφαγής (άρθρο στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, τεύχος Ιουλίου 2015, στήλη ‘Αντίλογος – Εφημερίδα αμφισβήτησης’)

… ή το περιοδικό ‘Athens Review of Books’, ειδικά για τις φωτογραφίες που ανακαλύψαμε.
# ‘Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)’

Filip David – Η Σρεμπρένιτσα τότε και σήμερα (Αρθρο στο περιοδικό Athens Review of Books, τεύχος #064, Ιούλιος-Αύγουστος 2015, Μετάφραση Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης)

… και αργότερα, από το The Books’ Journal
# ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα’ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Αν και έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλούς σκοπέλους από πολλά χρόνια παραπληροφόρησης και μονόπλευρης κάλυψης των γεγονότων, όπως λ.χ. ένα παράδειγμα εδώ:
# ‘Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ’

Η πλαστογραφία 19χρονου ψεκασμένου Σέρβου ακροδεξιού ψευτοδημοσιογράφου με τη μαϊμού συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA για τη Γιουγκοσλαβία και τα ερωτηματικά για τα έγκριτα ΜΜΕ

… τελικά, οι στόχοι μας σαν ερευνητικό ιστολόγιο που κάτι έχει να πει επιτεύχθηκαν, ίσως και με το παραπάνω:
Υπήρξε στις 25/06/2015
# ‘Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015’

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015

Και στις 15/07/2015 υπήρξε η …
# ‘Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015’

Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, 15 Ιουλίου 2015

Και τέλος, ο απώτερος στόχος:
# ‘Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015’

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

Ολες οι ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα’ θα βρίσκονται εδώ.

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

Και για όποιον/α θέλει το υλικό σε έντυπη μορφή, στο αρχείο pdf περιέχονται όλες οι σελίδες της έρευνας, με τις εικόνες, τα URL των βίντεο και με όλα τα λινκ στο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπό μορφή παραπομπών:
# ‘Srebrenica – Η 5η μεγάλη έρευνα για τη Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή’

[XYZ Contagion] – Srebrenica Four pages – Intro + Two parts Study + Legal stuff [ALL Photo + Links] [May + June 2015] – xvbwczpq-book

Τέλος, όλες μας οι αποκαλύψεις συνοδεύονταν από μια σειρά δυσεύρετων φιλμ και βίντεο, τα οποία σκονίζονταν επί χρόνια σε κάποιες αποθήκες στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Τα ‘ξεθάψαμε’ και τα παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό:
# Η PlayList του XYZ Contagion στο YouTube: Srebrenica Massacre by XYZ Contagion
https://www.youtube.com/playlist?list=PLir9jywufW_wIkujp0cV_-T09wZ7-tHAm

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για το συναρπαστικό ταξίδι, και … συνεχίζουμε!

 


 

For our non Greek readers: See also:

# Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)

Stratis Bournazos – The Srebrenica massacre and the role of Greek volunteers: A revealing survey by XYZ Contagion (translation of an article first published in the Greek newspaper Avgi, 2015-06-14)

# Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)

Stratis Bournazos – La masacre de Srebrenica y el papel de los voluntarios griegos: Una investigacion reveladora del blog XYZ Contagion sobre la implicacion de miembros de Aurora Dorada (traduccion de un articulo publicado en el periodico griego Avgi, 2015-06-14)

# Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)

Dimitri Deliolanes – Strage di Srebrenica, c’era Alba Dorata (άρθρο στα ιταλικά του Δημήτρη Δεληολάνη στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto 2015-06-25)

# A tribute to the Srebrenica Massacre:
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/10/do-you-know-srebrenica/

 

Watch a XYZ Contagion video:

Greek Volunteers and Golden Dawn members during operations in the Srebrenica massacre, July 1995

Two video scenes taken from unpublished, forgotten footage filmed by well-known international news agencies, like Associated Press, during the operations of the Bosnian Serb troops and paramilitaries in July of 1995 in Srebrenica. These reports were aired in July 1995 on TV stations all over the world and especially on Dutch national television.

From an XYZ Contagion study, based on 20 years of research, entitled:
‘The Srebrenica massacre, the Greek Volunteer Guard (EEF) and the involvement of Golden Dawn,’ which contains exclusive new evidence presented for the first time in Greece and internationally.

Srebrenica – Η πέμπτη μεγάλη έρευνα για τη Σρεμπρένιτσα και την ελληνική εμπλοκή

This study contains evidence that proves that Golden Dawn members and functionaries and other Greeks fascists of the so-called Greek Volunteer Guard (EEF) were actually there. Not simply ‘somewhere near Srebrenica’, but they were at the exact locations, at the football fields and meadows and abandoned warehouses, while the mass executions of 8,000+ POWs and unarmed civilians took place, at the exact time of the killings.

On 11 July 1995, ten members of the Greek Volunteer Guard and an eleventh Greek serving in a death squad unit invaded Srebrenica, along with Ratko Mladic’s troops and paramilitaries. Five of them can be seen at 00:17 in the footage. Their names are Spyros Tzanopoulos (EEF sergeant and member of the central committee of the neonazi Golden Dawn gang), Anna Florin, K. Kyriakidis, G. Lymperidis and Charalambos Dimoulas. The same five men, together with another two Greeks, Tryfonas Vasiliadis (EEF deputy commander) and Dimitris Zavitsanos (EEF master sergeant) can be seen at 00:44 of the footage.

Also in the area around the same time was the EEF’s Greek commander Antonios Mitkos, as can be seen at 02:50 in a photograph along with the EEF’s Serb commander, who used the pseudonym Duga Puska, and Ratko Mladic himself.

You can see a photo of all ten of them at 01:10. The names of the other two volunteers were Konstantinos Kaltsounis and Vasilios Schizas, who can be seen again at 02:37 in the video, joking around with a pig’s head, meant as an insult to Muslims.

There’s also a photograph of them, at 01:28, which was taken on the actual street where Mladic’s troops entered Srebrenica that 11 July 1995.

The 11th Greek who participated in the invasion of Srebrenica was Angelos Latsios (aka Andjelko Todorovic), a completely different story. He was a member, along with another Greek, of an elite death squad, the notorious 10th Sabotage Detachment. The 10. Diverzantski Odred carried out 1,200 executions of Bosniaks in 5 hours, for 5 deutschmarks a head. The 10th SD was under the direct orders of infamous war criminals like Mladic, Tolimir, Salapura, Beara, Pelemis, Franc Kos, etc. This squad had ‘contracts with a licence to kill’, according to the Humanitarian Law Center (Fond za Humanitarno Pravo) dossier on the 10th SD (entitled ‘Dosije: 10. diverzantski odred Glavnog staba vojske Republike Srpske’, Sarajevo, August 2011).

In the above video, you can see footage of them on their way to organise ambushes and burn houses, again along with paramilitary soldiers. Insignia can be seen of both the EEF and the elite death Squad, the 10th SD, as smoke rises from the background, a clear sign that some houses had been set on fire a short time before. Next, there’s footage of a squad of 7 EEF members on the day of the killings, 13 July, again along with the notorious 10th SD paramilitary death squad. Four members of this squad were convicted to 40-43 years’ imprisonment for war crimes and mass executions of unarmed civilians at the exact same football field where, on the same day and around the same time, the Greek volunteers and their Serb commander were present, taking photographs of prisoners (or dead prisoners).

The security chief of the Bosnian Serb Army (VRS), the military intelligence chief and other officers were there too. They have all been convicted. The security chief demanded that the photographs be handed up because they were evidence of the massacre, but Mladic had ordered that nothing was to be documented. The Serb commander of the EEF refused to give him these photographs. So, these images probably exist. Can they be the same photographs depicting the corpses of Muslim civilians that the Greek police uncovered in 2003 during a search of the home of a former volunteer who was being investigated for smuggling drugs and weapons?

 

Δείτε επίσης:

 

Ελληνες εθελοντές και χρυσαυγίτες από την ΕΕΦ σε επιχειρήσεις στην Σρεμπρένιτσα, Ιούλιος 1995

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του XYZ Contagion: Το φορετό σήμα της ΕΕΦ με τον δικέφαλο αετό και τον ήλιο της Βεργίνας, που φοράνε στα μανίκια τους, δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Πρόκειται για άντρες της ΕΕΦ.
Διακρίνονται όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην πτώση της Σρεμπρένιτσα, εκτός από τον Βασίλη Σχιζά, που φαίνεται δεν τον έπιασε η κάμερα (υπάρχει, όμως, σε άλλη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα, όταν μαζί με δύο άλλους κάνουν κάτι αηδιαστικά αστεία με μια κεφαλή γουρουνιού, ύψιστη προσβολή για τους Μουσουλμάνους), και τον διοικητή της ΕΕΦ Αντώνη Μήτκο με τον βοηθό του Καλτσούνη Κωνσταντίνο, που εκείνες τις ώρες, σύμφωνα με στοιχεία από τις δίκες στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, συνόδευαν στις μετακινήσεις του τον Σερβοβόσνιο διοικητή της ΕΕΦ και υψηλόβαθμο στέλεχος-κλειδί στον σερβοβοσνιακό στρατό Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς (Zvonko Bajagic) ή ‘Duga puska’.
Στη σκηνή από την ολλανδική δημόσια τηλεόραση, βλέπουμε τους Ελληνες της ΕΕΦ, να ετοιμάζονται για διασπορά στις περιοχές γύρω απ’ την Σρεμπρένιτσα όπου είχαν καταφύγει οι άντρες πρόσφυγες και οι υπερασπιστές της πόλης. Πρόκειται για επιχειρήσεις, κυρίως για στήσιμο ενεδρών κυνηγιού μουσουλμανικών κεφαλών, από σερβικά αποσπάσματα θανάτου, όπως αποδείχτηκε τις επόμενες μέρες.
Διακρίνεται να περνάει δεύτερος ο χρυσαυγίτης λοχίας της ΕΕΦ Σπύρος Τζανόπουλος, τρίτος ο Ελληνορουμάνος Αννα Φλορίν και οι άλλοι τρεις είναι οι Κυριακίδης Κ., Λυμπερίδης Γ. και Δημουλάς Xαράλαμπος.
Στη δεύτερη σκηνή του Associated Press (απ’ το 0.44′ και μετά), την ίδια μέρα, διακρίνονται οι άνδρες της ΕΕΦ μαζί με ένοπλους και άλλους παραστρατιωτικούς από το 10ο Απόσπασμα Σαμποτάζ (10 Diverzantski Odred, 10th Sabotage Detachment). Πρώτος περνάει ο υποδιοικητής Βασιλειάδης Τρύφων, ο οποίος αποστρέφει ελαφρώς το πρόσωπό του μόλις αντιλαμβάνεται την κάμερα, ποιος ξέρει για ποιο λόγο. Ακολουθούν ο χρυσαυγίτης λοχίας της ΕΕΦ Σπύρος Τζανόπουλος, ο Ελληνορουμάνος Αννα Φλορίν, οι Κυριακίδης Κ., Λυμπερίδης Γ., Δημουλάς Xαράλαμπος, και τελευταίος με το τσιγάρο ο αρχιλοχίας της ΕΕΦ Ζαβιτσάνος Δημήτριος.
Το 10ο Απόσπασμα Σαμποτάζ, στο οποίο υπερήφανα υπηρετούσαν δύο από τους Ελληνες της ΕΕΦ, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο Αγγελος Λάτσιος, ήταν η πιο αιμοσταγής μισθοφορική παραστρατιωτική μονάδα (1.200 εκτελέσεις σε 5 ώρες, προς 5 μάρκα το κεφάλι, μόνον οι 4 απ’ αυτούς έφαγαν 142 χρόνια φυλακή για εγκλήματα πολέμου).

 

Η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά, οι Λύκοι του Δρίνου και το 10ο Απόσπασμα Σαμποτάζ στην Σρεμπρένιτσα

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του XYZ Contagion: Σκηνές από το Associated Press και το France 2 από τις επιχειρήσεις στην Σρεμπρένιτσα, 11 Ιουλίου 1995: Η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά, οι Λύκοι του Δρίνου και το 10ο Απόσπασμα Σαμποτάζ σε ενέδρες, πυρπόληση σπιτιών, μεταφορά εξοπλισμού και άλλες επιχειρήσεις γύρω και μέσα στην Σρεμπρένιτσα. Στην επιχείρηση κατάληψης της Σρεμπρένιτσα, φτιάχτηκαν ειδικά και έκτακτα σώματα, αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Λ.χ. ο αντισυνταγματάρχης Παντούρεβιτς της Zvornik Brigade έφτιαξε ένα επίλεκτο σχηματισμό με το όνομα TG-1 (Tactical Group 1) και υπέδειξε για διοικητή τον λοχαγό Milan Jolovic (με το ψευδώνυμο Legenda), τον διοικητή των ‘Λύκων του Δρίνου’, ο οποίος διακρίνεται με τα γυαλιά ηλίου. Διακρίνονται, επίσης, τα μέλη της ΕΕΦ Τζανόπουλος, Σχιζάς, Φλορίν, Ζαβιτσάνος κά. στο στρατόπεδο, μαζί με τους ‘Λύκους τους Δρίνου’ να μεταφέρουν εξοπλισμό.

 

Διαβάστε:

Η πέμπτη μεγάλη μας έρευνα με τίτλο ‘Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα‘, για την οποία χρειάστηκαν 20 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης, συν 15 μήνες για να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά και σε ένα ενιαίο κείμενο, εν είδει μονογραφίας, το οποίο εστιάζει ιδιαίτερα στην ελληνική εμπλοκή στο έγκλημα αυτό.

Εχει δημοσιευτεί σε δύο versions, μια σύντομη (ή ορθότερα, συντομευμένη) που ανοίγει στο λινκ:

Short version: Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Short version: Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Και σε μια πλήρη μορφή, στο λινκ:

Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Το πλήρες κείμενο
https://xyzcontagion.wordpress.com/srebrenica/

 

Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του XYZ Contagion: Μια σύνθεση έξι λεπτών με όλα τα σημεία-κλειδιά αυτής της ντροπιαστικής ιστορίας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα.

 


 

Δείτε επίσης: Φάκελος Χρυσή Αυγή

# Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα ‘Χρυσή Αυγή‘:

# Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα:

Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα

# Φάκελος Σρεμπρένιτσα:

Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

Διαβάστε τις νέες μεγάλες έρευνες του XYZ Contagion με θέμα ‘Οταν ο θύτης παριστάνει το θύμα‘:

– ‘Νέα αποκλειστικά στοιχεία για την συμμετοχή Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή’
https://xyzcontagion.wordpress.com/srebrenica-more-evidence/

Και:

– ‘Οι ελληνικοί μύθοι για την γιουγκοσλαβική τραγωδία 1991-1995 και οι αλήθειες που δεν ακούστηκαν ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ‘.

Οι ελληνικοί μύθοι για την γιουγκοσλαβική τραγωδία 1991-1995 και οι αλήθειες που δεν ακούστηκαν ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ


[Για την Short version, κλικ εδώ ‘Οταν ο θύτης παριστάνει το θύμα’]
– ‘Ολη η αλήθεια για τη Σρεμπρένιτσα: Οι οκτώ συν μία αποδείξεις για το προσχεδιασμένο της οργανωμένης σφαγής’

Ολη η αλήθεια για τη Σρεμπρένιτσα: Οι οκτώ συν μία αποδείξεις για το προσχεδιασμένο της οργανωμένης σφαγής


– ‘Το θέμα της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)
https://xyzcontagion.wordpress.com/srebrenica-sta-mme/

Δείτε επίσης:

– ‘Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα‘ (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)

Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες: Η ενοχή του Κάρατζιτς και η συλλογική μας αθωότητα (Συνεργασία του ιστολογίου μας με το περιοδικό The Books’ Journal, τεύχος #66, Μάιος 2016)


‘ΕΝΟΧΟΣ ο Κάρατζιτς! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας στη Βοσνία’

ΕΝΟΧΟΣ ο Κάρατζιτς! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας στη Βοσνία


– ‘Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;’
https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/03/25/golden-dawn-hymn-noz-zica-srebrenica/

# Νέα κατηγορία με σειρά αποκαλυπτικών νέων ερευνών: ‘Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά‘.

# Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P).

# Εδώ τα άπαντα:

Greatest Hits

# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:

Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ

# Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015: Πολλά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας: Δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion

Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015: Πολλά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας: Δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion

# Μεταφράσεις άρθρων του ιστολογίου μας σε αξιόλογες ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού

Translations (Μεταφράσεις και άλλο υλικό από το XYZ Contagion σε ξένες γλώσσες)

# Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion

Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion (και ο Εισαγγελέας!)

«Αν τεθεί σαν ερώτημα, φαίνεται πως ναι, η απάντηση είναι καταφατική· οι ανακρίτριες διαβάζουν XYZ Contagion.
Εξηγούμαστε:

Η Πέμπτη 10 Ιουλίου του 2014 ήταν μια καλή ημέρα. Οχι μόνο είδαμε τον Κασιδιάρη να προφυλακίζεται, αλλά είδαμε, επίσης, ότι ένα απόσπασμα από παλιό (2007) γραφτό του Μιχαλολιάκου, που είχαμε εντοπίσει και αναδείξει εμείς εδώ στο μπλογκ […], χρησιμοποιήθηκε από την ανακρίτρια στο ένταλμα (σελίδα 6) για την προφυλάκιση του Κασιδιαρέου, στα επιχειρήματα της για το επικίνδυνο ποιόν της συμμορίας (και μάλιστα στο υπ’ αριθμόν Α’ επιχείρημα της), όπως μπορείτε να δείτε […]

# Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2

Το βιβλίο/E-book του XYZ Contagion, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2

[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]

[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]

το οποίο προτείνεται, μάλιστα, και από τον Ιό της Εφημερίδας των Συντακτών

# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος;;; Απών!!! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!!!
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/05/ios-mix-apon-xyz-contagion/

# Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]

Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]

# Συγκεντρωμένες όλες οι ‘Εννέα συν μία σκηνές από την ιστορία της Χρυσής Αυγής‘, και εδώ με τον τίτλο ‘Η 4η μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς‘:

Η τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς

# Οι 9+1 σκηνές

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις

Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις

Η εισαγωγή-προοίμιο: Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)


΄
Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο ‘Caravel’, Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο “Caravel”, Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

Σκηνή Δέκατη και Τελική #10 – Αυλαία: Ας συνοψίσουμε (Το παζλ συμπληρώνεται;;;) + Αντί επιλόγου + Υστερόγραφο: Η ομολογία για την μεταμφίεση, τη διπλή γλώσσα και το κρυφτούλι με την πραγματική τους ταυτότητα
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/10/skhnh-10/

 

# ‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό

# Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται «Noz, zica, Srebrenica» («Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα»)’: Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;;;

Χρυσαυγίτες εγκωμιάζουν γενοκτονίες και ρατσιστικές σφαγές και υπόσχονται ‘Noz, zica, Srebrenica’ (‘Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα’): Ποιοι είναι οι Σέρβοι νεοναζί επισκέπτες της οργάνωσης;

# Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

Η ιστορία του αρχιφύλακα Γεώργιου Μιχαλολιάκου: Πρόδωσε το ΕΑΜ για να πάει στα Τάγματα Ασφαλείας, μένοντας πιστός στον όρκο του προς τον Χίτλερ μέχρι το τέλος

# Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή

Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή

# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

# Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Αγγλίδας βουλευτίνας Jo Cox, οι σχέσεις του με την National Alliance του William Pierce κι ένα μυστικό ‘πανευρωπαϊκό συνέδριο’ της Χρυσής Αυγής το 1998

# Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής

# Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το ‘χρίσμα’ για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους ‘εχθρούς της ράτσας’) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το “χρίσμα” για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους “εχθρούς της ράτσας”) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

# Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της ‘Πολιτείας’ (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]

Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]

# Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

# Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

Αφιέρωμα του περιοδικού The Greek Report στην αποφυλάκιση Ρουπακιά – Κι ένα σημείωμα της Μαρία Λούκα για την ‘ιστορική μνήμη της Χρυσής Αυγής’ και το XYZ Contagion (Περιοδικό The Greek Report, 18 Μαρτίου 2016, τεύχος #03)

# Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

Αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ της Χρυσής Αυγής και άλλα παρατράγουδα

# Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους ‘εθνικιστές’ για τον χαζό κόσμο»

Οταν η Χρυσή Αυγή ομολογούσε την εξαπάτηση: «Είμαστε εθνικοσοσιαλιστές και δεν αλλάζουμε, αλλά θα παριστάνουμε τους “εθνικιστές” για τον χαζό κόσμο»

# Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα

Πειθαρχικός έλεγχος και ΕΔΕ για τον χρυσαβγίτη πυρονόμο υμνητή του Χίτλερ και υβριστή της Μάγδας Φύσσα με το εμετικό παραλήρημα: Δύο άρθρα από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, 2015-10-08

# Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

Το μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ ύβριζε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δικαστήριο, 06/10/2015

# Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας

Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας

# Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την ‘κρυπτεία’ του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

Ποιοι πρωτοτύπησαν στις κιτς τελετές-φιέστες στις Θερμοπύλες με τις περικεφαλαίες, τις δάδες, τις «εξελιγμένες σβάστικες» (μαίανδρους) και την “κρυπτεία” του Κασιδιάρη;;; Οι χιτλερόψυχοι της Χρυσής Αυγής ή οι φυσικοί τους πρόγονοι της Βέρμαχτ το 1941;;; – Φωτογραφίες

# Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 67 χρόνια πριν

Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 70+ χρόνια πριν, το 1931

# Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη αδικήματα και παρανομίες, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

# Τι έκαναν οι καταληψίες φοιτητές το πρώτο μεσημέρι της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τι έκαναν οι χρυσαυγίτες και οι τραμπούκοι από το ‘Κόμμα 4ης Αυγούστου’ την τελευταία νύχτα του Πολυτεχνείου

Τι έκαναν οι καταληψίες φοιτητές το πρώτο μεσημέρι της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τι έκαναν οι χρυσαυγίτες και οι τραμπούκοι από το “Κόμμα 4ης Αυγούστου” την τελευταία νύχτα του Πολυτεχνείου

# Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!!!) σε ‘αυτοάμυνα’ ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα

Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!) σε “αυτοάμυνα” ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φωνάζει ανενόχλητος συνθήματα

# Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας

Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας

# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες

Η εμπειρία από άλλες χώρες στο θέμα της απαγόρευσης των ναζιστικών κομμάτων και οργανώσεων (και τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας)

# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή ‘Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη’ και στη ‘Διακήρυξη της Βαρκελώνης’, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα ‘Ενθέματα’ της κυριακάτικης ‘Αυγής’, 2013-03-31)

Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” και στη “Διακήρυξη της Βαρκελώνης”, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα “Ενθέματα” της κυριακάτικης “Αυγής”, 2013-03-31)

# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας

Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας

# Ευθανασία και στείρωση για ‘άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς’: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την ‘ευγονική αναγκαιότητα’, την ‘διοικητική ιατρική’ και το ‘Aufartung’

Ευθανασία και στείρωση για “άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς”: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την “ευγονική αναγκαιότητα”, την “διοικητική ιατρική” και το “Aufartung”

# Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο ‘Πρώτο Θέμα’ για τις ‘γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ’ με την προστασία της Χρυσής Αυγής

Νέα στοιχεία: Η πραγματική-πραγματική ιστορία πίσω από το στημένο ρεπορτάζ στο “Πρώτο Θέμα” για τις “γριούλες που πηγαίνουν στο ΑΤΜ” με την προστασία της Χρυσής Αυγής

# Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια. Ανήμερα του Ευαγγελισμού.

Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια. Ανήμερα του Ευαγγελισμού.

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ

Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Η εμφανής δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ

# Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές

Μικρά μυστικά της Χρυσής Αυγής: Μαϊμού η συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ: Οι ερωτώντες υποτιθέμενοι ‘δημοσιογράφοι’ ήταν στελέχη της συμμορίας και υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές

# Ενα ‘μικρό’ ‘λάθος’ του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς

Ενα “μικρό” “λάθος” του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς

# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και ‘χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον’

Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και “χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον”

# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο’γράφος’ Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας ‘Εμπρός’;;;

Ποιος είναι ο δημοσιο’γράφος’ Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας ‘Εμπρός’; + Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25)

# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον ‘ιδεολογικό’ καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο ‘Μάστορα’

Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον “ιδεολογικό” καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο “Μάστορα”

# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή

Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για “φούρνους και σαπούνια”, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή

# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο ‘Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες’ στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο ‘Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα’ στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)

Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο “Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες” στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο “Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα” στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)

# Διαβάστε στα Ενθέματα της ‘Αυγής’ αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα ‘Ενθέματα’, το Left.gr και την Αυγή Online beta)

Διαβάστε στα Ενθέματα της “Αυγής” αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα “Ενθέματα”, το Left.gr και την Αυγή Online beta)

# Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται

Οταν ο Φύρερ Μιχαλολιάκος έκανε στροφή 180 μοιρών: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται

# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων ‘114’ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε ‘ανένδοτο 114’!!!

Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114” των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114”!!!

# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;

Ποιος βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;

# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν

Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν

# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
https://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/30/zafeiropoulos-kousoumbrhs

# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις

Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις

# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …

Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα: …

# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών

Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών

# Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής

Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής

# Οι στενοί συγγενείς του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής – Φασιστικές, ναζιστικές, φιλοβασιλικές, φιλοχουντικές, ακροδεξιές οργανώσεις το 1984

Οι στενοί συγγενείς του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής – Φασιστικές, ναζιστικές, φιλοβασιλικές, φιλοχουντικές, ακροδεξιές οργανώσεις το 1984

 

Οι έρευνες βρήκαν τον δρόμο τους σε μεγάλα ‘συμβατικά’ λεγόμενα ΜΜΕ. Στην ιταλική Manifesto, στην Καθημερινή, στα Νέα, στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο Εθνος, στην Αυγή, στο Athens Review of Books, στο περιοδικό ‘4 Τροχοί’, μέχρι και στο video section της Washington Post, και τελικά, εκεί που θέλαμε, στη Βουλή και στην Εισαγγελία.

24 σκέψεις σχετικά με το “Οι ανακρίτριες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβάζουν XYZ Contagion (και ο Εισαγγελέας!)

  1. … είμαι απείρως περισσότερο:

    «ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ XYZ CONTAGION» – ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ | Ethnikismos.net
    https://archive.today/CbtRG

    Γράφει ο Αθανάσιος

    Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

    Αποτελεί πλέον γραφικότητα η δημοσίευση συκοφαντικών και δυσφημιστικών λίβελων κατά του Κινήματός μας από την εμετική ιστοσελίδα των εν δυνάμει ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναδημοσιεύει «άρθρα» ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ http://left.gr/news/emfanis-i-dystokia-stin-stelehosi-ton-psifodeltion-tis-hrysis-aygis ενώ ταυτόχρονα http://left.gr/news/me-varies-katigories-ston-anakriti-gia-tin-epithesi-sti-hrysi-aygi εξαπολύει μύδρους εναντίον των αστυνομικών αρχών επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι έντιμοι αστυνομικοί αποφάσισαν να συλλάβουν και να παραπέμψουν στις αρμόδιες αρχές, τα θρασύδειλα αναρχικά υποκείμενα που αυθαιρετούν, βιαιοπραγούν και εγκληματούν κατά συρροή, με τη σκανδαλώδη ανοχή και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του πολιτικού συστήματος.

    Είναι άκρως αποκαλυπτική η τελευταία ανωτέρω παραπομπή, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ την παρανομία, καθώς και τις διακριτές εξουσίες των αρχών, ειδικά όταν αυτές αφορούν τους συρφετούς των αλητήριων πρεζάκηδων που κατοικοεδρεύουν στα πάσης φύσεως καταγώγια και τεκέδες τα οποία οι μελλοντικοί εξουσιαστές της Πατρίδας αποκαλούν (προσβάλλοντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας) ως «στέκια».

    Το πλέον όμως αποκαλυπτικό στοιχείο που «αλιεύεται» από τις ανωτέρω δημοσιεύσεις, είναι η ταυτότητα του λιβελογράφου που διατείνεται ότι αντιμετωπίζουμε «δυστοκία» στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων του Κινήματος.

    Η επονομαζόμενη «Βασιλική Μετατρούλου» στο προπαγανδιστικό, ή ακριβέστερα συκοφαντικό σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος «blog», αναφέρει ΡΗΤΑ και με περίσσεια ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ και ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑΣ ότι «Οι ανακρίτριες διαβάζουν XYZ Contagion» https://xyzcontagion.wordpress.com/anakritries-diabazoun-xyzcontagion/

    Καθίσταται πλέον σαφές ότι 2 επίορκες «υπάλληλοι», υπό τις εντολές Αθανασίου και «παναθηναϊκάκια», δανειζόμενες λιβελογραφήματα και συκοφαντίες που δημοσιεύουν κάθε λογής κατακάθια αναρχομαρξιστές και έμμισθοι κονδυλοφόροι, προφασίσθηκαν και ενορχήστρωσαν το επαίσχυντο κατηγορητήριο της «εγκληματικής οργάνωσης», εμπνευσμένο απο τη ΝΔ και καθοδηγούμενο από τον, έκπτωτο πλέον, Σαμαρά.
    Η ομολογία αυτή είναι άλλη μία τρανή απόδειξη για το γεγονός ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, παρακρατικοί αναρχοεγκληματίες, επίορκοι «δικαστικοί» και έμμισθοι κονδυλοφόροι, συμπορεύονται και αλληλεπιδρούν με χαρακτηριστική άνεση, όταν πρόκειται να κτυπηθεί το Κίνημά μας.
    Αυτό το γεγονός περιποιεί και τη μεγαλύτερη τιμή για εμάς που πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα, το Έθνος και την Πίστη μας, αυτά τα ιδανικά που για όλα τα ανωτέρω κατακάθια της κοινωνίας αποτελούν άγνωστες λέξεις.

    Απλά θα συστήσω στους καθ έξιν συκοφάντες μας, απάτριδες, ανθέλληνες, αναρχομαρξιστές, να μην εκθέτουν κατά τοιούτον τρόπο τις «Ανακρίτριες», διότι έτσι αναιρούν το σύστημα που τους τρέφει, τους προστατεύει και τους επωάζει ως μολυσματικά, εθνοαποδομητικά παράσιτα.

    Ο καιρός γαρ εγγύς.

    Ζήτω η Νίκη!

    Και για την ταμπακιέρα, δεν λέω τίποτα:

  2. Είμαστε χαρούμενοι (γι’ άλλη μια φορά) διότι ο πασίγνωστος πλέον «Δούρειος Ιππος» βρήκε τη θέση του ΚΑΙ στο (αμετάκλητο) παραπεμπτικό βούλευμα!!!
    Μιλάμε φυσικά για το βούλευμα 215/2015 του Συμβουλίου Εφετών για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου, εκεί όπου αποτυπώνεται όλη η φρίκη της εγκληματικής δράσης με ονοματεπώνυμα, περιγραφές, συμμετοχές και τελικά βαριές κατηγορίες. Το Συμβούλιο Εφετών έκρινε και τώρα αναμένεται απλά ο τυπικός καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

    Διαβάζουμε στην τελευταία παράγραφο του αποσπάσματος για τον Κασιδιαρέο (με τα έντονα γράμματα), στο άρθρο των Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα με τίτλο «Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο», Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015:

    «Ηλίας Κασιδιάρης, Ο «παρά τω Αρχηγώ»

    «Από την εκτίμηση του συνόλου του αποδεικτικού υλικού δημιουργείται η πεποίθηση ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος εν γνώσει του μετέχει από ετών και ηγείται εγκληματικής οργάνωσης, κατά την έννοια του νόμου, η οποία υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, οργανώνεται και αποσκοπεί στην υλοποίηση των αρχών και των θέσεών της, καθώς στην εγκαθίδρυση της ιδεολογικής της κοσμοθεωρίας διά βίαιων ενεργειών και εγκληματικών πράξεων σε βάρος όσων χαρακτηρίζει ως εχθρούς του Εθνους και του εθνικισμού.

    »Ο ίδιος, ως ηγετικό στέλεχος παρά τω Αρχηγώ, συνέβαλε ουσιαστικά στην κατήχηση και εμπέδωση των σκοπών της οργάνωσης, αποσκοπώντας στη χειραγώγηση όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού μελών, τα οποία θα υπέβαλαν τη βούλησή τους στη βούληση της ομάδας, υποτασσόμενοι στις εντολές για “μάχη” με στόχο την εξόντωση του “εχθρού”. Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του κατηγορουμένου, όπως άλλωστε και άλλων κατηγορουμένων, περί “πολιτικού κόμματος με νόμιμη πολιτική δράση” δεν ασκεί οποιαδήποτε έννομη συνέπεια.

    »Και τούτο επειδή η άσκηση εκ μέρους του εν λόγω κόμματος, πλην της εγκληματικής του δράσεως, παράλληλα και νόμιμων δραστηριοτήτων τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού, δεν αναιρεί ούτε απομειώνει τον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης. Εξάλλου, η συμμετοχή του κόμματος στο Κοινοβουλευτικό σύστημα της χώρας χρησιμοποιείται απ’ αυτό, αποκλειστικά και μόνον ως “μέσον”, ως “Δούρειος Ιππος”, για την επίτευξη των εγκληματικών σκοπών του, όπως άλλωστε απερίφραστα έχει δηλώσει ο Αρχηγός του Νικόλαος Μιχαλολιάκος».

    Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»
    Εφημερίδα των Συντακτών, Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015, Αντα Ψαρρά & Μαρία Δήμα, Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο, Ηλίας Κασιδιάρης Ο «παρά τω Αρχηγώ»

Γράψτε ελεύθερα, αν σκεφτήκατε κάτι :)